Ποτέ δεν ήμουν συνδεσμίτης, ποτέ δεν δήλωσα Original, Θύρα 21 , κλπ.
Μια ζωή ΑΕΚ και μόνο, μέσα στα 90'ς μια βαρβάτη παρέα είχαμε ένα πουλμανάκι και οργώναμε όλη την Ελλάδα, 20 τρελαμένοι ήμασταν και αγαπάγαμε την ΑΕΚ , χωρίς το καπέλο κανενός συνδέσμου.

όλως ο πρόλογος για να πω ότι η ανακοίνωση της Original με καλύπτει απόλυτα , ιδικά το τελευταίο κομμάτι

Κυριακή 20-3-2011
.... Ο "Μπίλαρος" μας είπε επί λέξη πως: "Έχω παραιτηθεί από σήμερα (20-3-2011) και θα πάω στο χωριό μου τη Θεσσαλονίκη να αράξω και να γουστάρω". Ο πρόεδρος το ίδιο, ότι η παραίτηση του είναι στη διάθεση των ιδιοκτητών - μεγαλομετόχων. Για τους λόγους βέβαια της κατάντιας της ΑΕΚ ούτε κουβέντα και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Έξι ημέρες μετά και ο μόνος που νοιάζεται είμαστε εμείς, ο κόσμος της ΑΕΚ. Οι αδερφές, γιατί για αδερφές πρόκειται, ακόμα να παραιτηθούν. Τα λόγια τους μείναν λόγια. Λόγια φόβου για να μην φάνε ξύλο, για να μας ικανοποιήσουν έστω στιγμιαία. Τόσο ΑΔΕΡΦΕΣ. Φαίνεται πως για εσάς κυρίες μου οι παχυλοί σας μισθοί, η ζωάρα που κάνετε από την ΑΕΚ πίνοντας το ουίσκι σας σε πολυτελή ξενοδοχεία, η καβ.... και το ψώνιο σας, να βγαίνει ο εαυτός σας από την αφάνεια, έχοντας τον τίτλο του προέδρου της ΑΕΚ, (γιατί αν δεν τον είχατε ούτε η νονά που σας βάφτισε δεν θα ήξερε το όνομα σας), είναι ποιο σημαντικό από το σεβασμό απέναντι στην ομάδα και πολύ περισσότερο τον κόσμο της. Εσείς ΑΔΕΡΦΕΣ ζείτε από την ΑΕΚ ενώ εμείς ζούμε για την ΑΕΚ και αφού δεν παραιτήστε θα σας παραιτήσουμε εμείς. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.