άσε ρε, κανένας μη γαύρος δεν αναγνωρίζει την αξία του Τσοβάνη, έχουν περάσει πολύ μεγαλύτεροι παίκτες από την ομάδα σου, με καθολική αποδοχή, και αν θες σου πετάω και 3-4 ονόματα... αλλά ο τζοβάνης μόνο από το Φως αποθεώθηκε
άσε ρε, κανένας μη γαύρος δεν αναγνωρίζει την αξία του Τσοβάνη, έχουν περάσει πολύ μεγαλύτεροι παίκτες από την ομάδα σου, με καθολική αποδοχή, και αν θες σου πετάω και 3-4 ονόματα... αλλά ο τζοβάνης μόνο από το Φως αποθεώθηκε
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
σε μετρο τεχνικης, η αλλιως "κανταρια" μπαλας ο Ζιοβαννι ηξερε περιπου 19 ετη φωτος περαν του δευτερου που περασε απ τον Ολυμπιακο με την εξαιρεση του Ριβαλντο που ηξερε μονο ενα ετος φωτος λιγοτερο.
το αν ηταν αργος, η χωρις ακριβη θεση, η χρησιμος σε πολλα ματς (ευρωπης, για ελλαδα μη τρελαθουμε) ειναι αλλη ιστορια.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
ρε Μιτσμανν ... μόλις με δικαίωσες![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
ειμαι συνδρομητης στο ΦΩΣ 15 χρονια τωρα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
ειμαι με τους γαυρους σε αυτο
ο ασος του Εθνικου με μια ενεργεια του εξαφανιζε καραβανια ξενων που εχουν περασει απο εδω
κι αυτο μου αρκει για να αδιαφορω περι προσφορας κλπ (που δεν θυμαμαι να ηταν μικρη)
τι μας εκανες βραδιατικο κ λειπει και ο 11nth!
πάνω θυμαμαι τον Δοξακη, και κατω Μπατιστα, Κωττιδη και Ιλουνγκα?
εγω μιλουσα για τον εξης κυριο
![]()
Είναι οι αδερφοί Κατσικογιάννη στη φωτό?
Brotherhood Without Banners
Γελαει ο κοσμος με Τζιοβανι, εκανε 20 τακουνακια και τριπλες για χαιλαιτς τοσα χρονια και εβαλε και 2 γκολ απο το κεντρο και τον καναμε παιχταρα.
Οκ, ηξερε μεγαλη μπαλα, αν ημουν προπονητης θα προτιμουσα τον Λεντεσμα στην ομαδα μου μη σου πω και τον Πατσατζογλου
Αν ο Ριβαλντο και ο Τζοβανι ηταν οι παικτες που περασαν απο Ολυμπιακο και ξεραν την περισσοτερη μπαλα, ζητω που καηκαμε
Φαμπιεν Εσται ειμαστε
Σταρχιδια μου τι λετε, αντιβραζιλιανοι ειμαστε και χεζω στον ταφο τους οταν πεθανουν (εχω πιει μπυρες, συγχωρεστε).
Γενικα Μπεντ Κριστενσεν, Προτασοφ, Λιτοφτσενκο, και λοιποι τιμιοι παικτες.
Τους τουριστες που ειχαν ερθει μονο για ελληνικα νησια και καφεδες στο πασαλιμανι, βαλτε τους στον κωλο σας
Last edited by Sotos_The_Tequiler; 25-03-2011 at 10:59.
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!