όποτε έχω όρεξη (3 φορές το χρόνο δηλαδή)
![]()
όποτε έχω όρεξη (3 φορές το χρόνο δηλαδή)
![]()
Vielen Dank für alles was mal war
παρα πολυς κοσμος πλεον καπνιζει καρελια κασετινα , πρεπει να χουν ανεβει απιστευτα οι πωλησεις
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Ε ναι,με τις αφραγκειες που παιζουν ο κοσμος στρεφεται στις low budget λυσεις ή στο στριφτο,και ειναι κριμα που μια εταιρια δεν λανσάρει εναν premium καπνο,θα τα τσακιζε ολα.
τον ειχα δοκιμασει οταν ειχα παει βερολινο εναν γεναρη
η πλακα ειναι πως τοτε καπνιζα βαν νελλε για πολυ καιρο αλλα και παλι ο συγκεκριμενος μου την ειχε πει ασχημα
αλλα ακομα και τωρα οταν μουρχεται ορεξη για καμπ-νου μονο βαν νελλε παιρνω
(προσωπικο φετιχ-η μυρωδια οταν ανοιγεις την ζελατινα δεν ειναι απο τις καλυτερες που υπαρχουν?)
πηρα καπνο pall mall πρασινο.
ειχα δοκιμασει κ μ φανηκε παρομοιο με virginia πρασινο που κανω αλλα τελικα στα πολλα καταλαβα οτι ειναι χειροτερος.
γενικα ξηραινει λιγο τα μεσα
man has known and now he's blown it upside down and hell's the only sound,
we did an awful job and now they say it's nobody's fault
Interviewer : How does it feel to be the greatest guitarist in the world ?
Jimmy Hendrix : I don't know, go ask Rory Gallagher.
Κανένα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ και ΦΤΗΝΟ τσιγάρο που έχετε δοκιμάσει;
Screaming, dreaming...
STAINLESS STEEL!
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά θέλω να πεθάνω από καρκίνο και όσο πιο σύντομα γίνεται.
Screaming, dreaming...
STAINLESS STEEL!
Διάβασα όλο το τόπικ και σκάλωσα με ένα παλικάρι που πρότεινε τα ASSOS. More info please?
(on topic καπνίζω camel blue)
Screaming, dreaming...
STAINLESS STEEL!
Είμαι άστα...θα τα 'χα τινάξει από καιρό.
Screaming, dreaming...
STAINLESS STEEL!
Tι Μπλου Νέιβι και μάντολες,το μόνο που άξιζε ήταν το 20άρι,που το σταμάτησε η Philip Morris για να εστιάσει στο L&M.
Λοιπόν ανοξείδωτε,θα κοιτάξεις για τον κλασικό Ασσο σε κασετίνα και μαλακό.Εφόσον καπνίζεις Κάμελ Μπλου δοκίμασε πρώτα την κασετίνα γιατί το μαλακό έχει πιο πολλά ανατολικά καπνά μέσα.
φτηνο philip morris το blues εκανα εγω,αρκετα καλο για τα ευρα του
Ασσο παιρνω οταν με στουπωνει ο Καρελιας...καλος ο Ασσος