Πεκορινονινε το ξερω οτι αγαπιομαστε αλλα καλα στα χωνει ο Παυλακης, ειτε εισαι 19 χρονώ ή δεν εχεις ιδεα που πεφτουν τα ΛΙΟΣΣΑ.
(Νεα Λιοσσα, για τους west sies, ουδεμια σκεση εχω με εμποριο μαριχουανας.)
Λοιπον και φλαη ειχαμε, γνησιο mante in USA, - εγω ειχα Zepel, η αλλη μαρκα (πιο γνωστη) ηταν η Alpha.
Μιλαμε για διαλλειματα ολοκληρα συζητησεις και επιτοπιες αυτοψιες για τα σημεια-κλειδια γνησιοτητας προελευσεως κλπ (πχ να γραφει αναγλυφα "USA" στο μεσα μερος του φερμουαρ της τσεπης στο μανικι).
Γαμω τα μπουφανια. Και ο λυκος γαμαγε αλλα δεν ειχα.
Οταν πηγαινα γυμνασιο (...93') οι μεγαλυτεροι του Λυκειου, φοραγανε ολοι τα φλαη αναποδα (σκουληκια στυλ) και παιζανε κλωτσιες στο προαυλιο. Για φαση.

Μαρτινς εννοειται οτι ειχα, εγγλεζικες 10αρες με σιδερο - τις οποιες ελιωσα και τελικα πριν κανα δυο χρονια πηγα και ξαναγορασα (!), απο κινεζικη παραγωγη πλεον, μονο και μονο για συναισθηματικους λογους!

Τα αλανια οι εξωσχολικοι οχι μονο ειχαν κοψει το μπροστα μερος του δερματος που καλυπτε το σιδερο, αλλα ειχαν βαψει το σιδερο και με μπλε μπογια.
Επισης, μια φορα κι εναν καιρο, τα καλυτερα μουνια φοραγανε μαρτινς (10αρες με σιδερο) που τις ειχανε χαρβαλωσει σαν αρβυλο βετερανου του Βιετναμ ....ητοι καμια σχεση με την προσφατη χιπ μοδιτσα να φορανε οι γκομενες παλι μαρτινς .... .... .... ατσαλακωτες, γυαλισμενες, λουστρινια, και συχνα τις 8αρες, χωρις το σιδερο. Τσοκαρα.

Ανακεφαλαιονωντας, μαζι με τις κονκαρδες στα φλαη, μετραγε οποιος ειχε και αληθινες σφαιρες (η εστω μεταλλικους καλυκες) μεσα στις ειδικες τσεπουλες του μανικιου.

Ps: Παυλε, και ΠΕΡΦΕΚΤΟ εχω!