σουπερ κινο.
ειλικρινα θελω να μαθω τον λογο που εκανες την ερωτηση...
εγω καταλαβα οτι θες να το περασεις καπου σαν νερο και καλα
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
απαγορευεται στο σπιτι το αλκοολ,μονο ελεσντι.
δεν παιζω ξυλο.
1ον λολ
2ον πέτα ένα ούζο μέσα σε μια πορτοκαλάδα μπουκαλάκι και είσαι κυρία.
σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ
πριν και μετά
edit, με ενημέρωσαν πως έχει ήδη ποσταριστεί στο πικτσερ θρεντ. Είναι creepy όπως και να χει
Last edited by carheart; 17-03-2011 at 21:03.
Χαζευεις στο λαπτοπ και παιζει ανοιχτη τηλεοραση μονο για να υπαρχει κατι να παιζει, και ενω εχει το Tonight Show With Jay Leno, ξαφνικα σκανε παντου bacon και κρεατα, και bacon, bacon, bacon και τυρια και λιγο bacon ακομα, και σκανε οι EPIC MEAL TIME και φτιαχνουν ενα αυτκινητο με ολα αυτα. Το οποιο το καταβροχθιζει o Rainn Wilson (του αμερικανικου The Office) ντυμενος Λεπρικον επειδη ειναι St. Patrick's Day. Και στη συνεχεια σκαει με κοστουμακι ο Serj Tankian με τη μπαντα του και παιζουν ενα τραγουδακι για να κλεισει η εκπομπη. Σουρρεαλισμος.
Moυ χει κολλήσει το σηματάκι της ΈραΣπορ της εκπομπής των 07.30.
Προτιμώ το σουρεαλισμό σου.
if your heart holds any riches, lend a helping hand
επειδη δεν καταλαβα απο το τσατ , η γιουλαι ειναι ερωτευμενη η οχι? δεν το εκανε σαφες .
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
έχω κάτι ντουλάπια που έχουν υδραυλικούς βραχίονες , οι οποίοι τα έχουν παίξει.
Ξέρει κανείς αν επισκευάζονται και που πρέπει να απευθυνθώ ?
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Για πες λεπτομέρειες.
Διορθωνω γραπτο φοιτητριας με ονομα Lila Rambo.
Της εβαλα 7.5
Spoiler
Κι εγώ μόλις ξαναείδα το Son of Rambow ZOMG~!~!~@!@~#~!#
Εντάξει, θυμήθηκες πώς γίνονται fullscreen τα βιντεάκια;![]()
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;