teh cramps
poison ivy
![]()
teh cramps
poison ivy
![]()
δεν παιζω ξυλο.
THE GATHERING
Και μια ρετρο, οποιος 27-32αρης δεν την ειχε ερωτευτει καποια στιγμη μεταξυ 1996 - 1998, ειναι πουστης:
Spoiler
Κατα τα αλλα, αηδιαστικη πλεον με ολα τα γελοια που εχει κανει εδω και 4 χρονια, ξεκινωντας με την καταστροφη ενος απο τα πιο αγαπημενα μου συγκροτηματα.
υπερβαλεις...καλος ειναι ο νεος δισκος!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Κι εμενα μαρεσει (2009, δεν τον λες και νεο ε), αλλα δε συγκρινεται με οτι εβγαζαν με την Αννεκε.
Βεβαια ειναι 10 φορες καλυτερος απο τις μαλακιες που παιζει η Αννεκε, αλλα και τι να λεει.
το home για μενα παιζει να ειναι και το καλυτερο τους οποτε ιν α γει συμφωνω αλλα και παλι στα τετοια σου αν εφυγε
το επομενο θα ειναι ακομα καλυτερο αφου θα εχουν ξεπερασει το σοκ!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Καταρχας αυτο που λες ειναι καποιο εκ των HTMAP? και Souvenirs, και αντε να δεχτω το Mandylion ή το If_Then_Else, αλλα το Ηome? To πρωτο μη_τελειο αλμπουμ με την Αννεκε στο ροστερ? Τεσπα, οκ αποψεις ειναι αυτες. Η Σιλγεα γαμαει, αλλα αγαπησαμε Gathering με Anneke, πως να το κανουμε τωρα, ειναι αλλη αισθηση.
the gathering ειμαστε ΡΕΕΕΕ! οχι προσωπολαγνειες!
ον τοπικ για την φαση και μονο
atelecine
![]()
και εγω την queen adreena
![]()
δεν παιζω ξυλο.
και ποτε δν ξεχνω την niagara απο destroy all monsters που ειναι κ γαματοι.
![]()
δεν παιζω ξυλο.
Η πρώτη που μου ρθε στο μυαλό:
![]()
if your heart holds any riches, lend a helping hand
προσωπολαγνειες ειπα...μαλιστα...![]()
Εντωμεταξυ τι σχεση εχει η προσωπολαγνεια? Προτιμω τη φωνη της Αννεκε απο τη φωνη της Σιλγε και προτιμω τους Gathering απο την οποιαδηποτε Anneke, αλλα επισης προτιμω τους Gathering με Anneke παρα με Silje. Τι να κανουμε? Αφου αποφασισε να φυγει, καλα εκανε και ποτε μη σωσει να γυρισει. Αλλο αυτο.
A, μιας και τους μάθαμε πρόσφατα κι αγαπήσαμε πολύ:
(Menace Ruine)
τι φωνή..![]()
if your heart holds any riches, lend a helping hand