Ή πας στου Τούφα και γίνεσαι κορμί και τον τσακίζεις.
Ή πας στου Τούφα και γίνεσαι κορμί και τον τσακίζεις.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
φετος το καλοκαιρι πηγα να πλακωθω με 4 για ενα πεινιρλι στην αντιπαρο αλλα φυγανε..
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Θεσσαλονικη, ειμαστε 4 ατομα, 4 το πρωι και μας την πεφτουν 5-6 για λεφτα και τα λοιπα. Καπως σπαμε με αποτελεσμα να βρισκομαι εγω με εναν τυπο που κρατουσε μια σιδερια τι στο διαολο ηταν και με το που μου λεει λεφτα-κινητο ειλικρινα μια μαυριλα θυμαμαι, του αρπαξα τη σιδερια και αρχισε να τρεχει, αλλα μεχρι να γυρισω να παω στους υπολοιπους ,τρεχει ενας και μου ριχνει μια ξεγυρισμενη, παλι καλα που ηταν ξωφαλτση, αλλιως θα με γαμουσε ασχημα. Αποτελεσμα να μου μεινουν τα λεφτα και το κινητο.
Τωρα παλιοτερα στο σχολειο, κατι μας ειχαν πει κατι ψευτομαγκες της β' λυκειου για εναν αγωνα της ομαδας του σχολειου, δεν θυμαμαι τι, το μονο που θυμαμαι ειναι αγριο ξυλο στο προαυλιο, να τους κυνηγαμε και να τους βαραμε ακομα και οταν ηταν πεσμενοι κατω.
Α και 5 μερες αποβολη θυμαμαι
edit
καραπινκ για το πανω ...θα παραπατουσε το αλλο το σαμιαμηδι για καμια μερα
Last edited by green_machine; 16-03-2011 at 20:37.
...κατάλαβα, αν την έπεφταν στο er, θα τις έπαιζαν μόνο ο πάνκης και ο burnin, και ο raven θα χώριζε.
και κάποιος θα προσπαθούσε να μας κάνει δακτυλική εξέταση για προστάτη!
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
ωραια, ας τα πω κι εγω:
η αληθεια ειναι οτι εχω μασει πολυ περισσοτερο ξυλο απ'οτι εχω δωσει αλλα εν τελει ηταν παντα σουρρεαλ. κι επισης μονο οι φλωροι μιλανε για το ξυλο που εχουν ριξει! καλυτερη λοιπον ηταν η τελευταια φορα, εναν χρονο πριν: μπολικοι εχουμε σουρωσει, εγω κι ενας φιλος μου μακραν στα χειροτερα. εκεινος εχει λαλησει (λαλει αρκετα οταν πινει), του εχει σκασει στο μυαλο καποιος που ειχε απωθημενο να δειρει και πιανει τους παντες της παρεας απ'τα πετα και νομιζει οτι ο εκαστοτε που εχει βουτηξει ειναι αυτος ο τυπος (για χαρη της κουβεντας θα τον πουμε χρυσοχοϊδη). αφου εχει πιασει τους παντες απ'τα πετα ξαμολιεται να φυγει και τα 20 φυντανια της παρεα μας θεωρησαν οτι νταξ, αφου τον πηρα εγω στο κατοπι να μην παθει τιποτα ολα καλα. καποια στιγμη - αφου εχουν παρεμβληθει διαφορα βρισιδια, πιασιματα απ'τα πετα και ο διαλογος "μαλακα χρυσοχοϊδη θα σε γαμησω"/"ρε μαλακα δεν ειμαι ο χρυσοχοϊδης" - σκονταφτει και σωριαζεται μπροστα απο ενα μαγαζι. την ωρα που προσπαθω να τον σηκωσω χωρις ιδιαιτερη επιτυχια σκαει απ'το μαγαζι μια παρεα κατι τυπων, ο ενας τραβαει πτυσσομενο και αρχιζει να μας βριζει, οποτε εχω την φαεινη ιδεα να απαντησω στον τυπο με το πτυσσομενο "τι θες ρε μαλακα γαμω την μανα σου". καπου εκει αρχισα να τις τρωω με το πτυσσομενο, οπου μου εσκασε η φαεινοτερη (ευτυχως) ιδεα αφου εχω μασει αρκετες συμφωνα με την κριση μου να του πω "φοβερο αντρακι εισαι ρε μαλακα με το ροπαλο". παρατησε το ροπαλο και μ'αρχισαν ολοι μαζι σε κλωτσομπουνιδια.
ο επιλογος εχει επισης πλακα:
ειμαι λοιπον με τα αιματα να τρεχουν, ο αλλος που ημουν μαζι καπου εχει εξαφανιστει και καποιος εχει καλεσει τους μπατσους. επειδη παραμενω φοβερο αλανι ακομα και με σπασμενα μουτρα, περισσοτερο αιμα παρα δερμα να φαινεται, οντας κομματια, μονος μου αναμεσα στους τυπους που μου γαμησαν το σπιτι πριν πεντε λεπτα και με την μυτη να μου εχει φτασει στα αυτια, στην ερωτηση του μπατσου "τι εγινε εδω περα" απανταω "σκονταψα". ο μπατσος χαλιεται και μου κανει εξακριβωση στοιχειων.
επειδη συνεχιζω να ειμαι αλανι ομως κι αφου εχει ληξει η φαση, αποφασιζω να γυρισω στο μαγαζι. μπαινω μεσα καμαρωτος, χαμογελωντας με τα αιματα να τρεχουν, παω στην τουαλετα, πλενω τα μουτρα μου, γυρναω στο τραπεζι, καθομαι, παραγγελνω το επομενο τσιπουρο και συνεχιζω αταραχος να πινω. εχοντας πιει πλεον οτιδηποτε υπηρχε σε τσιπουρο στην περιοχη, 4-5 ωρες αργοτερα κι αφου εχω σχεδον λιποθυμησει στο πεζοδρομιο, βρισκομαι στο νοσοκομειο με τους γιατρους να προσπαθουν να με συνεφερουν ενω ξερναω οτι υπαρχει κατω απ'το δερμα μου και την δικια μου απο πανω απ'το κρεβατι να μου κανει κηρυγμα "λοιπον βαρεθηκα αυτην την κατασταση. χωριζουμε".
γενικα, φιλικη συμβουλη: αμα εισαι μονος σου αναμεσα σε τυπους που παιζει τσαμπουκας ή φερμα δεν ειναι καλη ιδεα το "γαμω την μανα σου". μ' αυτην την φραση εχω κονομησει ενα σπασμενο δοντι απο μια αλλη φορα απ'την παραπανω στην ερμου.
αλλη καλη φορα ηταν στο λυκειο που ειχε παιξει τσαμπουκας ενος φιλου μας με εναν τυπο για μια γκομενα και ειχε κανονιστει μαζικο ραντεβου για ξυλο εξω απ'το σχολειο μας. μαζευομαστε λοιπον μετα το σχολασμα καμια δεκαρια ατομα. περιμενουμε, περιμενουμε, περιμενουμε. ουτε φωνη ουτε ακροαση. οποτε λεμε "Ω ΚΟΤΕΨΑΝ ΠΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ", κατεβαινουμε λοιπον αταραχοι τον δρομο και στο παρκακι που συνανταμε βλεπουμε ενα τσουρμο καμια 40ρια που απ'οτι καταλαβαμε απο τις ιαχες "τατσιρι", "τσιφσαροπ" και "πιτσκα" οσο τις τρωγαμε αποτελουνταν απο τους νεοτερους απογονους τριων αλβανικων δυναστειων.
βεβαια, το χειροτερο βρωμοξυλο που θα ειχα φαει στην ζωη μου το γλιτωσα απο παρεμβαση η αληθεια ειναι. παρεα 5-6 ατομων σε μαγαζι, γυρω στα 30-35, κωλοφατσες ολοι τους, ολοι τους ψιλοντουλαπες. οποτε κανει καψωνια ο ενας απ'αυτους στο παιδι που δουλευει στο μαγαζι με την φραση "αντε ρε μεροκαματιαρη". επειδη ειμαι ευαισθητος με την εργατικη ταξη εχω την φαεινη ιδεα να πεταξω την ατακα "ψιτ, ψηλε! εφυγες". (φανταζεστε την συνεχεια - "τι ειπες ρε μαλακισμενο;", - "οτι ακουσες, πουλο." κλπ)
καλη φαση που την ειχα γλιτωσει επισης ηταν μια φορα που ημουν κομματια παλι και κατεβαιναμε με εναν φιλο μου και μια φιλη μου την βαλτετσιου βραδυ τοτε που ηταν ματατζηδες εκει. μονο εμεις και οι ματατζηδες στον δρομο, εγω κατι ελεγα που φτανει στην λεξη "γουρουνια" οποτε συνεχιζω φωναζοντας οταν εχουμε φτασει μπροστα τους "ΝΑ, ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΕΔΩ!"
Last edited by metamelia3; 17-03-2011 at 04:05.
this is radio freedom.
επισης ηθελα να προσθεσω οτι εχω αλλαξει πλεον και ειμαι πιο σοβαρος αλλα ειναι ψεμα. πριν εναμιση μηνα περιπου, ηταν ενας τυπος στην ευρυτερη παρεα που δεν τον ηξερα σε ενα μπαρ και πηγε να κανει πλακα οτι ειναι μπραβος και καλα για να κοροϊδεψει τους μπραβους και να περασουμε ολοι ευθυμα. ελα ομως που ο γραφων θεωρησε καλη συνεχεια της πλακας να πιασει το παιδι απ'τα πετα και να τον χτυπησει πισω στην μπαρα.
εντιτ: τιτλος αυτου και του αποπανω ποστ: "οχι, δεν ειμαι μεθυσμενος, εγω ειμαι νταης"
Last edited by metamelia3; 17-03-2011 at 04:13.
this is radio freedom.
οχι απλα ειχε 1 πεινιρλι μονο και μου το δωσε εμενα η μαγαζατορ γιατι ηταν φιλη και μου λεει ενα μπαγλαμας γνωστος γνωστων οτι το παρηγγειλε αυτος πρωτος και σε εναν παροξυσμο της στιγμης (7 το πρωι λιωμα) του ειπα θες τσαμπουκα τωρα? (για πλακα ) και μου πε ναι!! μετα του πα να μου μετρησει ποσοι ειναι η παρεα του μετραει μου λεει 3 και βγαινω εξω με το πεινιρλι ανα χειρας και τους λεω.. "θα σας γαμησω και τους τεσσαρεις!".. αλλα ειχα και γω παρεα εκει γυρω και ισως αυτο να επεδρασε αποτρεπτικα στον επικειμενο ξυλοδαρμο μου .
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
φάση με αυτοκίνητο, πάει να χωθεί ταξιτζής σε διασταύρωση που εκείνος είχε στοπ, φυσικα δεν τον αφήνω να περάσει. Αφού περνάω, ο κύριος κορνάρει επιδεικτικά. Του φωνάζω, "καλά, δεν είδες το στοπ;". Απαντάει "άντε γαμήσου ρε μαλάκα". Ε, τότε του κάνεις τα μούτρα κρέας ή δε του τα κάνεις;