10 Λεπτα εμπειριας με τον IE 9 οδηγησαν στο "ιντερνετ εξπλορερ ιζ νοτ ρισποντιγκ"
20 Λεπτα εμπειριας με τον ff 4 οδηγησαν στο "φαιερφοξ 4 ιζ νοτ ρισποντιγκ" (και με τον 3.5 αυτο συνεβαινε καθε 5 λεπτα ε, πανε οι εποχες που ο 2 ηταν ο καλυτερος μπραουζερ)
39585378 ωρες εμπειριας με τον chrome 8/9/10 οδηγησαν 1-2 φορες σε κρασαρισμα του flash player, με 958748574 ανοιχτα tabs και ουδεποτε σε ολοκληροτικο crash
ταχυτητα δε το συζητω καν
κιαντεγεια.
Μαλακίες λεςΈχω τον 4 εδώ και μήνες και δεν έχει κρεμάσει ποτέ, ούτε μια φορά. Φυσικά θέλει και λίγο συντήρηση έτσι, π.χ. τώρα με τον 4 είναι μια καλή ευκαιρία να σβήσεις το profile σου. Επίσης μην κάνεις διάφορες tweaking βλακειούλες που κυκλοφορούν στο internet και μην χρησιμοποιείς γνωστά κακογραμμένα addons του τύπου skype, mcaffee/avg κλπ.
Ο 4 είναι ταχύτερος από crhome, πάνε οι εποχές που ο chrome ήταν ο πιο γρήγορος browser!![]()
Last edited by cloud; 17-03-2011 at 14:25.
συντηρηση, λολ! δε ξερω τι παει να πει αυτο
ε χωρις αντονς και τουικς εννοειται, παλι ειναι πολυ ασταθης, ισως κανω πολυ βαρια χρηση λολ!
Μάλλον κάνεις χαζή χρήση ή απλά, ξανά, το pc σου είναι για το πέο
Κανένας browser δεν μου κρασάρει. Και ακόμα και ο 3.5 FF μια χαρα μου πάει.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
και μένα μόνο το flash κρασάρει καμιά φορά, ο ff πολύ σπάνια.
Εσύ κάτι κάνεις λάθος, το profile το κανες delete;
έχεις κάνει καινούργιο profile όπως λέει και ο cloud; σε τι φάσεις σου κρασάρει;
σε οτινανε φασεις, τελειως τυχαια καθως τριγυρναω απο ταμπ σε ταμπ
ξερωγω, δεν αλλαζω τον κροουμ![]()
Έτσι όπως σε κόβω θα τον αλλάξεις γιατί θα του πετάξεις τα μάτια έξω κιαυτουνού, λολ!
αν περάσω τον ff 4 και περάσω από τον παλιό μόνο κωδικούς-ιστορικό με mozbackup θα παίζει μαλακία;
Εγώ με το που έβαλα τον 4 πήρε αυτόματα το profile από τον 3.6 με passwords, settings και όλα ok.
Last edited by SpiritCrusher; 18-03-2011 at 00:28.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka