Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 133

Thread: ΞΥΛΟ.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    Νταηθορ, ποιος κερδισε στο Clash of the Titans?
    Το καλό ποδόσφαιρο.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    Η φάση δεν είναι το δίπολο φάπα/λόγος επειδή έτσι σε βολεύει, είναι ότι εγώ ο ντάιθορ δεν θέλω να εκδηλώνω/ονται εξουσιαστικές συμπεριφορές. Κι αν η κρίση του άλλου αμφισβητείται όταν έχει πιεί (ιατρικά) κι όταν είναι φίλος σου (γιατί έχεις μια παραπάνω οικειότητα) δε βλέπω κανένα τέτοιο ελαφρυντικό στους ρέιβεν λορντς που χώνονται στα πέντε-πέντε επειδή τους χαλάνε το παιχνίδι (που είναι και λίγο αστείος ο λόγος ε). Είναι μέρος της προσωπικότηας του άλλου, της επιτέλεσης του και του είναι του, πώς το λένε ρε παιδί μου.
    ε, ναι ρε φίλε. σπάζομαι όταν στη μπάλλα πλακώνονται για μια κλωτσιά ή ένα σπρώξιμο. τράβα παίξε βόλεϊ στην τελική.

επίσης, ποτέ δε μου παραπονέθηκε κανείς γιατί μπήκα στη μέση να ηρεμήσω τα πνεύματα. συνήθως την άλλη μέρα παραδέχονται ότι ήταν μαλακία τους.
    Rock or Nothing

Senior Member coolhipster's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Έχω ραγίσει το χέρι στενού συγγενικού προσώπου, κοπανώντας το με αρβύλα που κρατούσα στο χέρι.
    i have the weirdest boner right now

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    ε, ναι ρε φίλε. σπάζομαι όταν στη μπάλλα πλακώνονται για μια κλωτσιά ή ένα σπρώξιμο. τράβα παίξε βόλεϊ στην τελική.

επίσης, ποτέ δε μου παραπονέθηκε κανείς γιατί μπήκα στη μέση να ηρεμήσω τα πνεύματα. συνήθως την άλλη μέρα παραδέχονται ότι ήταν μαλακία τους.
    Ναι, φυσικά, αφού είναι μέρος της παράδοσης. Αυτοί να πλακώνονται, εσύ να χωρίζεις. Κι αυτό είναι τελικά το μόνο κριτήριο σ' αυτά τα πράγματα, αυτό λέω σε όλο το θρεντ.
    Last edited by Dythor; 15-03-2011 at 22:47.

nihil pop metamelia3's Avatar

ψηνεστε να μαγειρεψουμε ενα φαητ κλαμπ;

για να λυσω τις αποριες πολλων, ο χρηστης νταηθορ εχει φαει πολυ ξυλο, τοσο που το συνηθισαμε οποτε περασε προχθες οικειοθελως απ'το σπιτι μου, του ριξα της μπουνιες του διημερου, ηπιαμε καφε και αραξαμε.
    this is radio freedom.

Είναι ωραίο να υπάρχει μια συνέπεια.

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Επίσης, ε, το ανθρώπινο σώμα είναι εύθραυστο πράγμα, σε ξύλο χωρίς παρέμβαση δεν εγγυάται κανείς ότι δε θα σπάσουν μέλη, κεφάλια, family lines και γενικά πολλά. Αυτό θέλεις να το αποτρέψεις. Ως τώρα έπεισες κάπως ότι δεν είναι προφανές να χωρίζεις κόσμο, αλλά εδώ νομίζω φτάσαμε στο προφανές.

Εν τω μεταξύ μου φαίνεται ότι έχεις στο κεφάλι σου ένα σύνολο περιπτώσεων όπου οι προς αλληλοξυλισμό 1) είναι πλήρως νηφάλιοι 2) έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως το ότι θέλουν να πλακωθούν, και θα υποστούν τις συνέπειες 3) καταλαβαίνουν ότι είναι κακό να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά ο ένας στον άλλο και θα προσέξουν να μην το κάνουν 4) έχουν ελέγξει εάν υπάρχει σοβαρός κίνδυνος γύρω τους και προσπαθούν ενεργητικά να τον αποφύγουν 5) είναι περίπου ίδιας δύναμης 6) είναι κωλόφαρδοι και δε θα τους συμβεί τίποτα στην τύχη.

Σκέψου και πες πόσα ξυλίκια εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία, και πόσα είναι ανάμεσα σε ανεγκέφαλους για ομάδες, γκόμενες, επειδή ο ένας έσπρωξε τον άλλο κατά λάθος και έχουν πιει κι οι δύο. Σκέψου σε πόσα συμμετέχει ο ένας μαλάκας που δε βλέπει ότι είναι τόσος δα και ότι ο άλλος τύπος μπορεί να του σπάσει τα δάχτυλα με το στήθος του, αλλά δεν έχει το μυαλό να κάνει πίσω. Πόσα γίνονται με μαχαίρια, καδρόνια, περαστικούς και κατάνα.

Το πόιντ μου είναι ότι ΟΚ, με έπεισες ότι σε μερικές περιπτώσεις ίσως απλά πρέπει κάποιοι να τις παίξουν για να λύσουν κάτι δικό τους στο οποίο δεν έχω ανάμιξη, αλλά επειδή μπορεί να παιχτεί καμιά μαλακία, νομίζω ότι ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να χωριστούν για να μην παιχτεί καμιά μαλακία. Αυτά. Όχι ότι θα μπορούσα να χωρίσω κανέναν, εδώ που τα λέμε.
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

ο Raven Lord τους χωρίζει για να μην τους δείρει
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

καταρχήν δεν τριγυρνάω στο δρόμο και να χωρίζω κόσμο που πλακώνεται. εννοείται αναφέρομαι σε καταστάσεις που ως ένα βαθμό επηρεάζουν κ εμένα.
    από εκεί και πέρα ο καθένας φέρεται όπως θέλει. εσύ ντυθορ άμα δεις δυο φίλους σου να σκοτώνονται, άστους στη μοίρα τους. εγώ ξενερώνω.
    Rock or Nothing

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

γυμνασιακά/λυκειακά χρόνια ήταν πολύ συχνό το ραντεβού "17,00 στις μπασκέτες ρε μουνί", για διάφορους λόγους.
    μετά έγινα άνθρωπος και κατάλαβα πως δεν πρόκειται να μου κατέβουν αρχίδια όσες και να φάω/δώσω οπότε κλείνω σχεδόν δεκαετία που είμαι Qρία με κάποιες λαμπρές εξαιρέσεις που τις σκέφτομαι και συγκινούμε.

satan was a lez

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by Harbinger of Death View Post
    Εν τω μεταξύ μου φαίνεται ότι έχεις στο κεφάλι σου ένα σύνολο περιπτώσεων όπου οι προς αλληλοξυλισμό 1) είναι πλήρως νηφάλιοι 2) έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως το ότι θέλουν να πλακωθούν, και θα υποστούν τις συνέπειες 3) καταλαβαίνουν ότι είναι κακό να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά ο ένας στον άλλο και θα προσέξουν να μην το κάνουν 4) έχουν ελέγξει εάν υπάρχει σοβαρός κίνδυνος γύρω τους και προσπαθούν ενεργητικά να τον αποφύγουν 5) είναι περίπου ίδιας δύναμης 6) είναι κωλόφαρδοι και δε θα τους συμβεί τίποτα στην τύχη.
    Ναι, γιατί όλος ο κόσμος που προσπέρασε το στάδιο του να τα βρεί με τα λόγια με τον άλλο έγινε ξαφνικά ο Captain Sane και σκέφτηκε όλα αυτά πριν πάει να παίξει ΜΑΠΕΣ.

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    Η φάση δεν είναι το δίπολο φάπα/λόγος επειδή έτσι σε βολεύει, είναι ότι εγώ ο ντάιθορ δεν θέλω να εκδηλώνω/ονται εξουσιαστικές συμπεριφορές.
    Επιτέλους φρένο στις εξουσιαστικές συμπεριφορές, αφήστε να μιλήσουν οι γροθιές για να νικήσει ο δυνατότερος
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Senior Member Griffith's Avatar

τώρα θυμήθηκα ότι έχω σηκώσει χέρι (ελαφρά) στον κάλκι και μας χωρίσανε.
    Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
    serve me the sky with a big slice of lemon.

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Quote Originally Posted by Harbinger of Death View Post
    Ναι, γιατί όλος ο κόσμος που προσπέρασε το στάδιο του να τα βρεί με τα λόγια με τον άλλο έγινε ξαφνικά ο Captain Sane και σκέφτηκε όλα αυτά πριν πάει να παίξει ΜΑΠΕΣ.
    Είσαι καλύτερος στην οργάνωση της σκέψης μου από ότι εγώ. Κι αυτό ήθελα να πω.

Quote Originally Posted by ~ladykiller~ View Post
    γυμνασιακά/λυκειακά χρόνια ήταν πολύ συχνό το ραντεβού "17,00 στις μπασκέτες ρε μουνί", για διάφορους λόγους.
    μετά έγινα άνθρωπος και κατάλαβα πως δεν πρόκειται να μου κατέβουν αρχίδια όσες και να φάω/δώσω οπότε κλείνω σχεδόν δεκαετία που είμαι Qρία με κάποιες λαμπρές εξαιρέσεις που τις σκέφτομαι και συγκινούμε.
    Πες την ιστορία!
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Χαίρομαι που το τόπικ εξελίχθηκε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. Σιγά σιγά ξεχωρίζουν οι ΑΝΤΡΕΣ από τις αδερφές που μπορούμε να ειρωνευόμαστε άφοβα.

Να απαντήσει στο τόπικ και ο ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.