Α, εμένα μου τη σπάει πάρα πολύ η μπατσίλα αυτών που χωρίζουν δύο τύπους που απολύτως συνειδητά έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να πλακωθούν ο ένας με τον άλλον. Ποιό είναι το πρόβλημά σας; Ξαναλέω ε, όχι περιπτώσεις δυνατός κυνηγάει αδύναμο κτλ.
Οντόπικ έχω να παίξω ξύλο από το γυμνάσιο οπότε και έπαιζα μέρα παρά μέρα βρωμόξυλο. Με το που πήγα στο λύκειο ηρέμησα απίστευτα πολύ και πλέον νομίζω ότι πρέπει να γίνει κάτι εξωφρενικό για να σηκώσω χέρι σε κάποιον.
Sou ti spaei h mpatsila kapion giati den exeis faei 3iliki (vromo3ilo opos eipes ki esu) giati an o allos se exei valei kato kai sou klotsaei to kefali me arvilo tote pistepse me 8eleis na sas xorisoun kai genika an exeis thn dunatotita na stamatiseis ena tsampouka den vriskw ena sovaro logo na mhn to kaneis
Ε προφανώς μπορείς να κρίνεις πότε κάποιος θέλει να τονε σώσουνε και πότε όχι. Δεν ξέρω τι εννοείς σοβαρό λόγο να μην το κάνεις, με τον ίδιο τρόπο που δεν παρεμβαίνω στη ζωή των ανθρώπων για να κάνουν ότι γουστάρω, δεν παρεμβαίνω και όταν παίζουν ξύλο.