bravo, gamhse to partaki. braxniasa kiolas. mallon to return of the warlord kai to symbolic ftaine, metaxy allwn...
bravo, gamhse to partaki. braxniasa kiolas. mallon to return of the warlord kai to symbolic ftaine, metaxy allwn...
Anguished eyes of the city of suffering
Seeking guidance, believing in love
Some fools who want something for nothing
Wear the badge of the cowards above...
Τον Gonzo εν τω μεταξυ, ακομη τον ψάχνω.
Impure?!? Δεν μιλατε ρε σεις..
Σε μια γωνια ειμασταν ολοι πιαστε εναν-εναν και συστηθειτε.
καλα τα λεει ο απο πανω!
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
ελαχιστες φορες μου συμβαινει αλλα δε θυμαμαι καμμια σειρα που παιχτηκαν κομματια.
μονο οτι καααποια στιγμη παιζονταν και γω ειμουν στη νιρβανα μου.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
εγω κατα τις 7 το πρωι νομιζα οτι ακουω pazuzu τι μου λες τωρα κι εσυ
επισης, στιβαρα μπρατσα ο μπερνι () με σήκωσε σα πουπουλο
Vielen Dank für alles was mal war
ρε ο WBRB ρε![]()
Μπράβο, έπος ήταν..![]()
To Our Island In The Stream Where We Can Dream At The Edge Of The World...
Έπος είναι το ότι έχεις join date τον πρώτο μήνα του er και ότι το παραπάνω ήταν το 16ο ποστ σου![]()
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Πέρασα για λίγο, χάρηκα που είδα φίλους και γνωστούς από προ-ΕΡικές εποχές, και έφυγα στα γρήγορα. Χωρίς πολλές φανφάρες, αλλιώς θα έκανα χάι σκορ στις rl μούτζες.
PS: morphine, από περιέργεια, πες το τελικό σκορ.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
απο τις μουτζες που θα ετρωγες;
μέχρι να φύγω είχε γίνει 2-1 με ωραίο γκολ από BELIEVE, αλλά οι αλκοολικοί που έμειναν πρέπει να άκουσαν κι άλλο manowar μετά. Δε γνωρίζω λεπτομέρειες. Είμαστε ηθικοί νικητές.
εδιτ μόλις μου θύμισαν άλλα δύο που ακούστηκαν, άρα είμαστε γύρω στο 4-2 επιεικώς. Νίκησε για άλλη μια φορά ο καλύτερος
Last edited by morphine; 14-03-2011 at 01:48.