Page 20 of 44 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast
Results 286 to 300 of 657

Thread: http://punkfromthegutters.blogspot.com/

perfect beast commissar's Avatar

έπρεπε να ποσταριστεί νωρίτερα το λινκ, κι εγώ σαν τον μαρίλλιον έψαχνα όλες τις σελίδες για τη φράση "μάνα ζαχαρόπουλου", ξέρω, πολύς ελεύθερος χρόνος.

krux, δεν καταλαβαίνω γιατί έκανες edit.

οκ, μάλλον γι'αυτό:
    Quote Originally Posted by VirusXI View Post
    πόσο μάλλον να σαι φίλος του στο facebook και να αντλείς pics και screenshots. μαλάκα μου, είσαι μεγάλη κατίνα.
    αν πηγαίνει μόνο στον krux, δε λέω τίποτα, μπορεί να υπερασπιστεί μόνος του τον εαυτό του, αν λες και για την πικ που πόσταρα εγώ, ούτε τον ετεροειδή Ζαχαρόπουλο έχω φίλο ούτε την μονοκοτυλήδονη Ιωάννα Κ., όπως είπα είναι φωτογραφία προφίλ στο fb της

δεύτερο και τελευταίο εντιτ, ο reject δεν έγραψε ότι ΑΥΤΟΣ γαμάει τη μάνα του Ζαχαρόπουλου, είναι αθώος.
    Last edited by commissar; 11-03-2011 at 16:25.

Anti-Hero Reject's Avatar

χαχαχαχαχαχαχα μη μη μηνυση!
    ντάξει,όταν ο Ζαχαρόπουλος μιλάει για μπάντες που δεν γουστάρει και τους αναφέρει σαν "ευρύπρωκτους","μαλακιστήρια" κτλ κτλ θα πρέπει να μηνυθεί από τις μπάντες!
    Ετσι είναι φίλος,όταν γράφεις αρχιδιές στο κωλοπεριοδικό σου,να έχεις και τον κώλο να δεχτείς την κακόβουλη και υβριστική κριτική και να κάνεις μόκο.
    Ας μου πεί κάποιο κουμάντο του er τι να κάνω,δεν θα ήθελα να μπλέξει το forum για την δικιά μου την καύλα.Και υπόσχομαι πως με την βοήθεια του θεού,θα τους γαμήσω την παναγία.

και ας μου δώσει κάποιος λίνκ/πεί τι είπωθηκε πάνω κάτω ή τι πόσταρε ο κρουξ.
    Last edited by Reject; 11-03-2011 at 16:21.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Giagias me Jazzmaster Marillion's Avatar

alright δεκτό, ουτε καν το θυμόμουν. δεν θα δικαιολογήσω τον πάνκη και νομίζω εμπίπτει στη κατηγορία νο 1 που λες (δεν το λεω για θετικό αυτό ε) αλλά είναι κοτοπουλιά να συζητιέται το θέμα ''νομικών μέσων'' έστω και για εκφοβισμό. δηλαδή και μικροψυχία και ανασφάλειες δείχνει έτσι; σκεφτείτε ο καθένας που νιώθει πως θίγεται προσωπικά να έκανε το ίδιο που θα φτάναμε (δείτε με τα οπαδικά καλή ώρα τι γίνεται και το τι μπινελίκι τρώνε οι εκάστοτε παράγοντες και ποδοσφαιριστές). γενικά δεν εκανε τπτ ο ζαχαρο αλλά αν κινηθεί έστω και λίγο ειναι να μην το συζητάς καθόλου.

INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO

http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
    ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εγώ παιδιά δεν έχω ανοίξει κανένα link και δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου κανένα τέτοιο υβριστικό δημοσίευμα. Όπως λέει και εδώ άλλωστε http://www.cyberlaw.gr/node/82 , δε φέρω καμία ευθύνη αν δε μου το επισημάνει κάποιος. Αν τώρα κάποιος έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο και χρήματα για να μου στείλει εξώδικο για να με ενημερώσει επισήμως για κάποιο πιθανό τέτοιο δημοσίευμα στον ιστότοπό μου, θα χαρώ στη συνέχεια να λάβω τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μη θίγεται η υπόληψη κανενός πολίτη μέσα από τον διαδικτυακό τόπο www.electricrequiem.com.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Anti-Hero Reject's Avatar

εγώ το ξαναλέω,όταν ο Ζαχαρόπουλος κράζει μπάντες με χαρακτηρισμούς (γαμηστερά εξευτελιστικούς) είναι ο μάγκας έτσι?λογικό,γιατί καμία μπάντα δεν θα δώσει αξία στα λεγόμενα του,και δεν πρόκειται να ασχοληθεί στο να του στείλει εξώδικο.Αλλά εκεί είναι ο γαμάω έτσι?Με τις πλάτες ενός περιοδικού και τζάμπα μαγκια,μέσα στο πληθος πετάω τα καντήλια μου,σπιλώνω,και βγαίνω πάντα λάδι.
    Και κάτι ακόμα,την έκφραση που χρησιμοποίησα δεν μπορεί να την βασίσει στα δικαστήρια νομικά,μιας και κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να γαμηθεί πατόκορφα=άρα άτοπο.
    Αφιερωμένο:

Last edited by Reject; 11-03-2011 at 16:30.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Senior Member freak brother's Avatar

το official fan club των μεταλλικα στην Ελλαδα υπαρχει ακομα?
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

gamaw ti mana tou zaxaropoulou

A rock, an island Drumsick's Avatar

Καλή?

High on Life VirusXI's Avatar

εξηγούμαι λίγο ακόμα.
    βαριέμαι να ασχολούμαι με όλα αυτά και σίγουρα δε θα μπω σε τριπ να απαντώ σαν να απαντούσε ο ίδιος ο βασίλης επειδή βρίσκω λογική την αντίδρασή του. ο καθένας δέχεται και αντιδράει διαφορετικά σε οτιδήποτε - μπορεί να σου φαίνεται υπερβολική η μήνυση, αλλά σε άλλους όχι. φαντάζομαι αρνητική κριτική και μπινελίκια έχει διαβάσει κιαλλού για το τι γράφει στο χάμμερ και είναι αναμενόμενο να υπάρχουν θετικές και αρνητικές αντιδράσεις. δεν μπορείς όμως να κρίνεις αν είναι υπερβολική αντίδραση όταν ο άλλος σου "γαμάει μάνες" και οι όποιοι άλλοι άγνωστοι σε σένα σχολιάζουν τη γυναίκα σου και το πως μεγάλωσες, πόσο μαλάκας είσαι αν είσαι και λοιπά κατινίστικα. θυμάμαι συζητήσεις περί σχολίων του Razor και του H. και βλέπω διαφορετική αντιμετώπιση εδώ.

Reject, αν αφαιρέσεις το επίμαχο σχόλιο φαντάζομαι είναι μια καλή αρχή. Βέβαια τίθεται θέμα σχετικά με το κατα πόσο επιτρέψαμε mods και admins να πέφτει τέτοιου ύφους βρισίδι χωρίς delete ή και ban.

plus: αν δε μπορείς να διαχωρίσεις τον εξευτελισμό της τάδε μπάντας με το μπινελίκι επί προσωπικού τότε οκ, μου θυμίζεις κολλημένους μεταλλάδες. το "μουσική είναι ζωή μου" είναι μεταφορικό γενικά.

■■

με επιφύλαξη κάποιου edit που δεν είδα, κανείς δεν σχολίασε τη γυναίκα του Ζαχαρόπουλου.

άλλο το "είσαι μαλάκας" και άλλο το "γράφεις μαλακίες", το 2ο είναι κριτική, τι να κάνουμε τώρα.

όσο για το κατινίστικο του όλου θέματος, το να το συζητάς αυτό το πράμα και να κλαίγεσαι που σου έβρισαν τη μάνα και να λες ότι θα πας δικαστικά και θα τους δείξεις εσύ και θα δουν αυτοί τι θα πάθουν ΣΤΟ FACEBOOK, δεν είναι κατινίστικο;
    Last edited by commissar; 11-03-2011 at 16:51.

Senior Member 00i00's Avatar

ναι ρε αλεξ κανε εντιτ...γαμα του το ΜΟΥΣΤΑΚΙ
    κοιτα να δεις ξεφτιλικια
    απεκτησε και το μεταλ εν ελλαδι τον ΚΟΥΓΙΑ του
    πηδα το μαντρακι βασιλακη

δε βλέπω που είναι το κατινίστικο εφόσον σχολιάζουν κάποιοι την πάρτη του και ταυτόχρονα ενημέρωσε (εμένα) ότι θα κινηθεί νομικά.

■■

after halloween. sod1013's Avatar

virus τον κουγια τι τον εχεις?
    δεν παιζω ξυλο.

Quote Originally Posted by sod1013 View Post
    virus τον κουγια τι τον εχεις?
    μπρρρ μη με βρίζεις, απλά ωρίμασε.

■■

Quote Originally Posted by VirusXI View Post
    δε βλέπω που είναι το κατινίστικο εφόσον σχολιάζουν κάποιοι την πάρτη του και ταυτόχρονα ενημέρωσε (εμένα) ότι θα κινηθεί νομικά.
    ok, έχω φάει κόλλημα τώρα, αν θες βρίσε με. αλλά είπες ότι ήταν κατινίστικο το ποστ του κρουξ ενώ αυτά που έγραφε ο βλάκας στο ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ σχετικά με το τι θα κάνει και το πως θα κινηθεί νομικά και τα σχόλια των φίλων του από κάτω που τον στήριζαν και τον παρηγορούσαν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ΔΕΝ ήταν κατινίστικα;