Page 78 of 102 FirstFirst ... 2868767778798088 ... LastLast
Results 1,156 to 1,170 of 1523

Thread: Περί μεταναστών

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    ντραγκον εχεις δικιο...αλλο ορο με βαλανε εμενα
    τωρα που το καλοθυμαμε,ειχε και κεφτεδακια με σαλτσα μεσα ο δικος μου
    ευτυχως εχω καλες φλεβες και δεν στουπωσαν
    Λοιπόν εμένα μια φορά με ψέκασαν με σπρέι και ήταν αποσμητικό, άρα όλα τα σπρέι είναι αποσμητικά

Quote Originally Posted by Φύσκος View Post
    Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    κάποιοι είχαν κόψει και το νερό και όταν ήταν στα όρια να τα φτύσουν τα νεφρά τους τους πήγαιναν νοσοκομείο και τους χορηγούσαν υγρά. Τίποτα δεν ήταν κρυφό ή κολπάκι.
    Από την πρώτη του μηνός υπάρχουν δημοσιεύσεις που αναφέρουν πως 36 εξ αυτών εδώ και λίγες ημέρες απέχουν και από το νερό, ενώ αποδέχονται την ενδοφλέβια χορήγηση υγρών. Ότι τους χορηγήθηκε, τους χορηγήθηκε εξ αρχής και με τη θέλησή τους. Αν είχαν όντως φτάσει στα όρια τους εδώ και μια βδομάδα, οι μισοί θα μας είχαν χαιρετήσει (λίγους λέω).
    Βρε τους κερατάδες, μια χαρά ήταν τελικά!

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    Ρε Dragonlord, ηρέμησε λίγο, ψυχραιμία.
    ΘΕΣ ΝΑ ΤΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ;

Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Δράκος ikonoklast's Avatar

κάποιοι είχαν κόψει και το νερό και όταν ήταν στα όρια να τα φτύσουν τα νεφρά τους τους πήγαιναν νοσοκομείο και τους χορηγούσαν υγρά. Τίποτα δεν ήταν κρυφό ή κολπάκι.
    Από την πρώτη του μηνός υπάρχουν δημοσιεύσεις που αναφέρουν πως 36 εξ αυτών εδώ και λίγες ημέρες απέχουν και από το νερό, ενώ αποδέχονται την ενδοφλέβια χορήγηση υγρών. Ότι τους χορηγήθηκε, τους χορηγήθηκε εξ αρχής και με τη θέλησή τους. Αν είχαν όντως φτάσει στα όρια τους εδώ και μια βδομάδα, οι μισοί θα μας είχαν χαιρετήσει (λίγους λέω).
    Υπάρχει ανακοίνωση των ίδιων των απεργών για την αποχή από το νερό. http://hungerstrike300.espivblogs.ne...pergon-dipsas/

«Εμείς οι 7 απεργοί πείνας που από την Πέμπτη 3 Μαρτίου ξεκινήσαμε και απεργία δίψας μεταφερθήκαμε σήμερα το απόγευμα στα νοσοκομεία Ελπίς και Αγ. Όλγα με νεφρική ανεπάρκεια. Αρνηθήκαμε να μας τοποθετηθεί ορός. Μετά από έκκληση των συντρόφων μας στην Υπατία και τη Θεσσαλονίκη, που μας ζήτησαν να μην ξεπεράσουμε το όριο καταστροφής των νεφρών μας, ανακοινώσαμε στους γιατρούς ότι δεχόμαστε να μας τοποθετηθεί μόνο ορός και δηλώνουμε ότι συνεχίζουμε την απεργία πείνας και δεν δεχόμαστε κανενός είδος σίτιση.»

Τι, έγραφε η ανακοίνωση ότι πήραν ορό; ΟΡΟ; Από αυτούς που τους παίρνεις και παχαίνεις τρία κιλά ε;

Senior Member

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    «Εμείς οι 7 απεργοί πείνας που από την Πέμπτη 3 Μαρτίου ξεκινήσαμε και απεργία δίψας μεταφερθήκαμε σήμερα το απόγευμα στα νοσοκομεία Ελπίς και Αγ. Όλγα με νεφρική ανεπάρκεια. Αρνηθήκαμε να μας τοποθετηθεί ορός. Μετά από έκκληση των συντρόφων μας στην Υπατία και τη Θεσσαλονίκη, που μας ζήτησαν να μην ξεπεράσουμε το όριο καταστροφής των νεφρών μας, ανακοινώσαμε στους γιατρούς ότι δεχόμαστε να μας τοποθετηθεί μόνο ορός και δηλώνουμε ότι συνεχίζουμε την απεργία πείνας και δεν δεχόμαστε κανενός είδος σίτιση.»
    Και το συμπέρασμά σου ποιο είναι;

Βρε τους κερατάδες, μια χαρά ήταν τελικά!
    Από τη στιγμή που ξέρεις τι ορό τους χορηγήσαν δεν βρίσκω λόγο να μη σε πιστέψω.

Senior Member 00i00's Avatar

Τι, έγραφε η ανακοίνωση ότι πήραν ορό; ΟΡΟ; Από αυτούς που τους παίρνεις και παχαίνεις τρία κιλά ε;
    ξεκινησα να γραφω ενα σεντονι βρισιδιων αλλα θα σεβαστω τους υπολοιπους γιουζερς
    καταλαβαινω οτι δεν μπορεις να αυτομπαναριστεις...αλλα εχεις σοβαροτατο προβλημα κι εσυ κι αυτος που σε πινκαρε

Από τη στιγμή που ξέρεις τι ορό τους χορηγήσαν δεν βρίσκω λόγο να μη σε πιστέψω.
    Αν έπαιρναν θρεπτικό ορό, μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί χτες-προχτές συνέλαβαν 2 φοιτήτριες επειδή τάχα δεν επέτρεψαν στους απεργούς να φάνε; Οι γιατροί δηλαδή, ενώ τους έθρεφαν με τον ορό, ήθελαν να τους ταΐσουν και από το στόμα, έτσι για το εφέ;

μινμίν πινκ

Δράκος ikonoklast's Avatar

Και το συμπέρασμά σου ποιο είναι;
    Το συμπέρασμά μου είναι ότι μπροστά στο αδιάσειστο του αγώνα μερικών ανθρώπων κυριολεκτικά μέχρις εσχάτων υπάρχουν ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ που μπορούν να σταθούν κυνικά πάνω στους «ορισμούς της απεργίας πείνας», στο αν κατα τη νοσηλεία τους και με εγνωσμένη νεφρική ανεπάρκεια και βλάβες τους χορηγήθηκε τροφή μέσω ορού, στο πως ακριβώς έκαναν απεργία δίψας. Θα έπρεπε να πεθαίνουν στο σαλόνι σου, μπροστά στα παιδιά σου 50 μέρες; Δε νιώθεις γελοίος που σου ήρθε βραδιάτικο να κάνεις τέτοια κουβέντα σε ένα φόρουμ;

nihil pop metamelia3's Avatar

this is radio freedom.

Senior Member

Το συμπέρασμά μου είναι ότι μπροστά στο αδιάσειστο του αγώνα μερικών ανθρώπων κυριολεκτικά μέχρις εσχάτων υπάρχουν ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ που μπορούν να σταθούν κυνικά πάνω στους «ορισμούς της απεργίας πείνας», στο αν κατα τη νοσηλεία τους και με εγνωσμένη νεφρική ανεπάρκεια και βλάβες τους χορηγήθηκε τροφή μέσω ορού, στο πως ακριβώς έκαναν απεργία δίψας. Θα έπρεπε να πεθαίνουν στο σαλόνι σου, μπροστά στα παιδιά σου 50 μέρες; Δε νιώθεις γελοίος που σου ήρθε βραδιάτικο να κάνεις τέτοια κουβέντα σε ένα φόρουμ;
    Τι να σου κάνω ρε μαν, κάποιοι είναι διατεθειμενοι να βάλουν το μυαλό τους να σκεφθεί απέναντι σε κάθε τι αδιάσειστο και να μοιραστούν την σκέψη τους με όσους περισσότερο γίνεται, όχι σε ένα αλλά σε δέκα φόρουμ, και εν μέσω προσωπικών χαρακτηρισμών και πρόχειρων ορισμών για το τι είναι ..νηστεία να προσπαθούν να βγάλουν μια άκρη με ανθρώπους που φοβούνται μη χαλάσει έστω και στο ελάχιστο η εικόνα για τους ήρωές τους. Τι να σου πω, βγες λίγο στην βεράντα, πάρε λίγο αέρα, και γύρησε στα σχόλιά σου για να διαβάσεις έναν άνθρωπο πανικόβλητο επειδή φοβάται μήπως κάποιος του χαλάσει έστω και στο ελάχιστο τη γιορτή. Κούνια που σε κούναγε.

Αφού βάζεις το μυαλό σου να δουλέψει όμως απάντα μου κι εμένα που σου είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο, γιατί δε νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι μας χαλάς την εικόνα για τους ήρωές μας αλλά μάλλον ότι πετάς αυθαίρετα συνομωσιολάγνα οτινάναι επί του θέματος.

nihil pop metamelia3's Avatar

πεινασμενοι ελευθεροτεκτονες;
    this is radio freedom.

valor camarada

ipositismenoi rodostavroi!

edit
    να διαβάσεις έναν άνθρωπο πανικόβλητο επειδή φοβάται μήπως κάποιος του χαλάσει έστω και στο ελάχιστο τη γιορτή.
    EIN H AGAPH ENA TAKSIDI APO GIORTI SE GIORTI
    Last edited by rudie; 09-03-2011 at 23:43.
    a cry for help, a hint of anaesthesia

Senior Member

Επαναλαμβάνω: εσύ εξίσωσες τον ορό με την κανονική στερεά τροφή,όχι εγώ.
    Και με την πρώτη ευκαιρία μας εξηγείς κάποια άλλη φορά πως κάποιος πετάει αυθαίρετα συνομωσιολάγνα όταν μπαίνει σε ένα θρεντ και ΡΩΤΑΕΙ.

Φύσκο, έρχεσαι και μας λες ούτε λίγο ούτε πολύ ότι όσοι έκοψαν το νερό έπρεπε να έχουν πεθάνει ήδη, ότι μπορεί και να τους τάιζαν κιόλας ενδοφλέβια, ενώ στο τέλος ζητάς και ορισμό για την απεργία πείνας, προφανώς αμφισβητώντας το αν τεχνικά αυτό που έκαναν μπορεί να ονομαστεί έτσι. Και ενώ σου έχουμε απαντήσει και στα τρία, έρχεσαι και λες ότι εσύ βάζεις το μυαλό σου να σκεφτεί και ότι μια ερώτηση έκανα βρε παιδιά, όχι, δεν έκανες μια ερώτηση, ήταν σαφής η υπόνοια ότι μας ψιλοδουλεύουν άνθρωποι που είχαν να φάνε ενάμιση μήνα, λιποθυμούσαν, έφταναν στο σημείο να τους χορηγούν υγρά ενδοφλέβια για να μην καταστραφούν τα νεφρά τους, έπαιξαν με λίγα λόγια τη ζωή τους κορώνα γράμματα, ε και είναι ξεφτίλα να κάθεσαι στο πισί σου και να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις με αθώο ύφος, δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί όντως να μην καταλαβαίνεις τι συμβαίνει γύρω σου και να νομίζεις ότι δεν τρέχει μία αλλά μην απορείς κι όλας με τις αντιδράσεις.