Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
http://www.inews.gr/20/kai-pali-prot...ine-le-Pen.htm
ωραία πράγματα
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Υπάρχει ανακοίνωση των ίδιων των απεργών για την αποχή από το νερό. http://hungerstrike300.espivblogs.ne...pergon-dipsas/
«Εμείς οι 7 απεργοί πείνας που από την Πέμπτη 3 Μαρτίου ξεκινήσαμε και απεργία δίψας μεταφερθήκαμε σήμερα το απόγευμα στα νοσοκομεία Ελπίς και Αγ. Όλγα με νεφρική ανεπάρκεια. Αρνηθήκαμε να μας τοποθετηθεί ορός. Μετά από έκκληση των συντρόφων μας στην Υπατία και τη Θεσσαλονίκη, που μας ζήτησαν να μην ξεπεράσουμε το όριο καταστροφής των νεφρών μας, ανακοινώσαμε στους γιατρούς ότι δεχόμαστε να μας τοποθετηθεί μόνο ορός και δηλώνουμε ότι συνεχίζουμε την απεργία πείνας και δεν δεχόμαστε κανενός είδος σίτιση.»
Τι, έγραφε η ανακοίνωση ότι πήραν ορό; ΟΡΟ; Από αυτούς που τους παίρνεις και παχαίνεις τρία κιλά ε;
Το συμπέρασμά μου είναι ότι μπροστά στο αδιάσειστο του αγώνα μερικών ανθρώπων κυριολεκτικά μέχρις εσχάτων υπάρχουν ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ που μπορούν να σταθούν κυνικά πάνω στους «ορισμούς της απεργίας πείνας», στο αν κατα τη νοσηλεία τους και με εγνωσμένη νεφρική ανεπάρκεια και βλάβες τους χορηγήθηκε τροφή μέσω ορού, στο πως ακριβώς έκαναν απεργία δίψας. Θα έπρεπε να πεθαίνουν στο σαλόνι σου, μπροστά στα παιδιά σου 50 μέρες; Δε νιώθεις γελοίος που σου ήρθε βραδιάτικο να κάνεις τέτοια κουβέντα σε ένα φόρουμ;
Τι να σου κάνω ρε μαν, κάποιοι είναι διατεθειμενοι να βάλουν το μυαλό τους να σκεφθεί απέναντι σε κάθε τι αδιάσειστο και να μοιραστούν την σκέψη τους με όσους περισσότερο γίνεται, όχι σε ένα αλλά σε δέκα φόρουμ, και εν μέσω προσωπικών χαρακτηρισμών και πρόχειρων ορισμών για το τι είναι ..νηστεία να προσπαθούν να βγάλουν μια άκρη με ανθρώπους που φοβούνται μη χαλάσει έστω και στο ελάχιστο η εικόνα για τους ήρωές τους. Τι να σου πω, βγες λίγο στην βεράντα, πάρε λίγο αέρα, και γύρησε στα σχόλιά σου για να διαβάσεις έναν άνθρωπο πανικόβλητο επειδή φοβάται μήπως κάποιος του χαλάσει έστω και στο ελάχιστο τη γιορτή. Κούνια που σε κούναγε.
Αφού βάζεις το μυαλό σου να δουλέψει όμως απάντα μου κι εμένα που σου είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο, γιατί δε νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι μας χαλάς την εικόνα για τους ήρωές μας αλλά μάλλον ότι πετάς αυθαίρετα συνομωσιολάγνα οτινάναι επί του θέματος.
πεινασμενοι ελευθεροτεκτονες;
this is radio freedom.
Επαναλαμβάνω: εσύ εξίσωσες τον ορό με την κανονική στερεά τροφή,όχι εγώ.
Και με την πρώτη ευκαιρία μας εξηγείς κάποια άλλη φορά πως κάποιος πετάει αυθαίρετα συνομωσιολάγνα όταν μπαίνει σε ένα θρεντ και ΡΩΤΑΕΙ.
Φύσκο, έρχεσαι και μας λες ούτε λίγο ούτε πολύ ότι όσοι έκοψαν το νερό έπρεπε να έχουν πεθάνει ήδη, ότι μπορεί και να τους τάιζαν κιόλας ενδοφλέβια, ενώ στο τέλος ζητάς και ορισμό για την απεργία πείνας, προφανώς αμφισβητώντας το αν τεχνικά αυτό που έκαναν μπορεί να ονομαστεί έτσι. Και ενώ σου έχουμε απαντήσει και στα τρία, έρχεσαι και λες ότι εσύ βάζεις το μυαλό σου να σκεφτεί και ότι μια ερώτηση έκανα βρε παιδιά, όχι, δεν έκανες μια ερώτηση, ήταν σαφής η υπόνοια ότι μας ψιλοδουλεύουν άνθρωποι που είχαν να φάνε ενάμιση μήνα, λιποθυμούσαν, έφταναν στο σημείο να τους χορηγούν υγρά ενδοφλέβια για να μην καταστραφούν τα νεφρά τους, έπαιξαν με λίγα λόγια τη ζωή τους κορώνα γράμματα, ε και είναι ξεφτίλα να κάθεσαι στο πισί σου και να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις με αθώο ύφος, δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί όντως να μην καταλαβαίνεις τι συμβαίνει γύρω σου και να νομίζεις ότι δεν τρέχει μία αλλά μην απορείς κι όλας με τις αντιδράσεις.