42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Καλά, με κοροϊδεύεις; Δεν έχει RATM στοιχείο η συγκεκριμένη σύνθεση; Και για το αλλό που λες, διαφωνώ κάθετα.. Να δεις πόσες μπάντες τριαντάρηδων παίζουν ακόμα "Ρους Μπλάντυ Ρουτς"... Εφιάλτης σε λέω!
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
E, όχι ρε Ρα, δεν έχει στοιχείο RATM η συγκεκριμένη σύνθεση. Εσύ (εικάζω ότι) ακούς το σημείο (διάρκειας ενός δευτερολέπτου) "I want nothing from you" και σκέφτεσαι "fuck you, I won't do what you tell me" αλλά πραγματικά πέραν αυτής της ξεχειλωμένης προσπάθειας κατανόησης του τι εννοείς, δεν βρίσκω κάτι άλλο.
Τώρα θες να μετρήσουμε πόσες μπάντες τριανταφεύγα παίζουν παραδοσιακό μέταλ;
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Πάρη το πινκ σου το άρπαξες.
Οντόπικ,
εδιτ
από την ντεμάκλα του '90
I'll bury you in your god's fucked garden
Το γεγονός ότι έχουν οργανικό (καίριο δλδ) σημείο του κομματιού που θυμίζει καρφί RATM, δεν το καθιστά αυτομάτως συγγενές με RATM;;;; Κάτσε, επειδή θα τρελαθούμε στο τέλος! Τί θες, να κλέψουν στίχους, εξώφυλλο, σόλο και thanks-list για να μιλήσουμε για επιρροή; Για να σοβαρευόμαστε λιγάκι!![]()
Επίσης, το άλλο που λες τί κουταμάρα είναι; Δηλαδή θα μετρήσουμε τους Battleroar και τους Wrathblade και θα μου αποδείξεις ότι οι τριαντάρηδες είναι τρουμεταλλάδες; Προφανώς δεν αναφέρομαι σε τέτοιου είδους μπάντες. Αναφέρομαι σε μπάντες που παίζουν σε πιο thrash φόρμες.. Δεν λέω ότι ο Περλεπές ακούει Roorback ξέρω 'γώ.
Άσχετο, αλλά είσαι ο μάστορας της υπερβολής λέμε. Από το 1 δευτερόλεπτο στο ξεσήκωμα ενός δίσκου. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, ας ακούσει όποιος δεν βαριέται και ακόμα περισσότερο να μην βαριέται να σχολιάσει, να μας πει αν σκέφτεται τους RATM όταν ακούει αυτό το κομμάτι.
Εσύ είπες για τη γενιά των 30+ που είναι κολλημένοι με τα γκρουβοτέτοια. Εν Ελλάδι. Ε, ξέρω γω;Επίσης, το άλλο που λες τί κουταμάρα είναι; Δηλαδή θα μετρήσουμε τους Battleroar και τους Wrathblade και θα μου αποδείξεις ότι οι τριαντάρηδες είναι τρουμεταλλάδες; Προφανώς δεν αναφέρομαι σε τέτοιου είδους μπάντες. Αναφέρομαι σε μπάντες που παίζουν σε πιο thrash φόρμες.. Δεν λέω ότι ο Περλεπές ακούει Roorback ξέρω 'γώ.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Όσοι θρασίζουν είναι κολλημένοι με Σεπουλτούρα, ρε μανούλα μου, αυτό λέω.. Είδα τις προάλλες μια μπάντα που έπαιξε δυο Σεπουλτούρα κι ένα Σολφλάι. Χάθηκαν όλες οι άλλες μπάντες..
Τώρα δε θα ασχοληθώ άλλο με το κομμάτι. Το μόνο που θα επαναλάβω είναι ότι συνδυάζει RATM, SOAD, Soulfly και Placebo._
Εδιτ: Πες μας εσύ τι σού θυμίζει.
Εδιτ2: Τώρα ακούω και το PoS που πόσταρε ο Κουρδιστός. Ασφαλώς έχει κι από αυτούς ένα μεγάλο ποσοστό επιρροών.
Last edited by Ra Pariah; 08-03-2011 at 23:11.
Ναι γιόκα μου, τώρα το λες ότι όσοι θρασίζουν είναι κολλημένοι με Σεπουλτούρα, που και πάλι το στηρίζεις επειδή ξέρω γω είδες μια μπάντα να παίζει Καβαλέρα μέταλ. Αν θυμάσαι πριν είπες για τη γενιά των 30+, μετά γίνανε οι 30+ θρασίζοντες (γιατί οι θρασάδες προφανώς δεν πάνε πέρα από Chaos AD) και τέλος καταλήξαμε να λέμε για μια μπάντα που είδες προχτές. Πάμε άλλη μία τώρα, μέχρι να βαρεθεί κάποιος πρώτος.
Ξεκινάω λέγοντας ότι από αυτά που είπες μόνο οι SOAD στέκουν. Και αυτό μόνο για το drumming (πρωτίστως) και το εμβατηριακό ίντρο/ριφ που όπως εξελίσσεται θα μπορούσε να είναι και από τους Muse ξέρω γω, ανάλογα την παραγωγή, η οποία συγκεκριμένη είναι κάπου στην μέση.Τώρα δε θα ασχοληθώ άλλο με το κομμάτι. Το μόνο που θα επαναλάβω είναι ότι συνδυάζει RATM, SOAD, Soulfly και Placebo._
Εδιτ: Πες μας εσύ τι σού θυμίζει.
Το κουπλέ είναι προγκ, οι POS είναι μία από τις πολλές μπάντες που παίζουν έτσι, σαν να λέμε μια θρας μπάντα έχει στοιχεία Τέσταμεντ Practice ένα πράμα.
Το αυτό ισχύει για το ρεφρέν που είναι και ολίγον ανθέμικ καθότι και ομώνυμο κομμάτι του δίσκου και για το σόλο σέξιον δεν λέω κάτι καθώς χάνεται στο γιουτιούμπ το σημείο και δεν θέλω να το εκθέσω. Ακούω έναν καλό κιθαρίστα εκεί. Αυτό.
Αυτά όπως τα ακούω εγώ και μου λες αν θες να ρωτήσω τα παιδιά πώς τους ακούγεται. Δεν είμαι ακριβώς σίγουρος και ποιο είναι το τόπικ του διαλόγου μας. Εγώ το έχω πάρει ότι συζητάμε ότι ακούμε δύο τελείως διαφορετικά πράγματα, ασχέτως αν σου αρέσει/δεν σου αρέσει, που είναι προφανώς καθ'όλα σεβαστό.
Πάντως, αν έχει ποσοστό από soulfly, sepultura, ratm, soad και pos και placebo, αυτό νομίζω θα κολάκευε την μπάντα σαν κατόρθωμα, αν και είμαι μάλλον βέβαιος ότι θα διαφωνούσαν.Εδιτ2: Τώρα ακούω και το PoS που πόσταρε ο Κουρδιστός. Ασφαλώς έχει κι από αυτούς ένα μεγάλο ποσοστό επιρροών.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Αν στο 02:09 δεν ακούς Placebo sτην φωνή, συνιστάται καθαρισμός αυτιών το συντομότερο.
Τέλος, αν δεν βρίσκεις επιρροές στις θρας μπάντες της χώρας μας από τους Σεπουλτούρα, δεν σου φταίω 'γώ. Μάλλον, θα έχεις επιλεκτική μνήμη. Για να μην νομίσεις ότι τρολάρω, σου στέλνω πμ, αν θες, με πέντε μπάντες που παίζουν έτσι στο πιτς φιτίλι.
Μια μικρή συνεισφορά.Punk goes prog,και αυτό πολύ πριν γίνει μόδα να είσαι prog.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.