Page 8 of 22 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 328

Thread: Progressive/post/experimental/tech/extreme metal

Vic Ford Prefect's Avatar

Quote Originally Posted by Ra Pariah View Post
    Κουπλέ και το αρκουδιαρέικο "tell me what you need (x2)" δεν μου είπαν απολύτως τίποτα. Είναι λυπηρό να βλέπεις την γενιά των τριαντάρηδων (+) να είναι ακόμα προσκολλημένη σε Sepultura, Soulfy, RATM και SOAD. Το εναρκτήριο riff, ωστόσο, είναι αρκετά καλό, όπως και τα φωνητικά στο 02:09. Τέρμα Placebo τα δεύτερα!
    Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά ρε Ρα, ακούγοντας αυτό το κομμάτι εσύ σκέφτηκες Μαξ Καβαλέρα και Rage Against the Machine; Είσαι σίγουρος;
    Η γενιά των 30+ επίσης δεν θα έλεγα ότι χαρακτηρίζεται από προσκόλλημα σε αυτές τις μπάντες. Θα έλεγα μάλλον το αντίθετο...
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

Καλά, με κοροϊδεύεις; Δεν έχει RATM στοιχείο η συγκεκριμένη σύνθεση; Και για το αλλό που λες, διαφωνώ κάθετα.. Να δεις πόσες μπάντες τριαντάρηδων παίζουν ακόμα "Ρους Μπλάντυ Ρουτς"... Εφιάλτης σε λέω!
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

E, όχι ρε Ρα, δεν έχει στοιχείο RATM η συγκεκριμένη σύνθεση. Εσύ (εικάζω ότι) ακούς το σημείο (διάρκειας ενός δευτερολέπτου) "I want nothing from you" και σκέφτεσαι "fuck you, I won't do what you tell me" αλλά πραγματικά πέραν αυτής της ξεχειλωμένης προσπάθειας κατανόησης του τι εννοείς, δεν βρίσκω κάτι άλλο.

Τώρα θες να μετρήσουμε πόσες μπάντες τριανταφεύγα παίζουν παραδοσιακό μέταλ;
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Mazikeen Krux's Avatar

Πάρη το πινκ σου το άρπαξες.

Οντόπικ,

εδιτ
    από την ντεμάκλα του '90
    I'll bury you in your god's fucked garden

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Εσύ (εικάζω ότι) ακούς το σημείο (διάρκειας ενός δευτερολέπτου) "I want nothing from you" και σκέφτεσαι "fuck you, I won't do what you tell me" αλλά πραγματικά πέραν αυτής της ξεχειλωμένης προσπάθειας κατανόησης του τι εννοείς, δεν βρίσκω κάτι άλλο.
    Το γεγονός ότι έχουν οργανικό (καίριο δλδ) σημείο του κομματιού που θυμίζει καρφί RATM, δεν το καθιστά αυτομάτως συγγενές με RATM;;;; Κάτσε, επειδή θα τρελαθούμε στο τέλος! Τί θες, να κλέψουν στίχους, εξώφυλλο, σόλο και thanks-list για να μιλήσουμε για επιρροή; Για να σοβαρευόμαστε λιγάκι!

Επίσης, το άλλο που λες τί κουταμάρα είναι; Δηλαδή θα μετρήσουμε τους Battleroar και τους Wrathblade και θα μου αποδείξεις ότι οι τριαντάρηδες είναι τρουμεταλλάδες; Προφανώς δεν αναφέρομαι σε τέτοιου είδους μπάντες. Αναφέρομαι σε μπάντες που παίζουν σε πιο thrash φόρμες.. Δεν λέω ότι ο Περλεπές ακούει Roorback ξέρω 'γώ.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Krux View Post
    ναι αλλά τι τέσταμεντ στο θρεντ ρε αξιαγάπητε ?
    Δηλαδη αν το κομματι ταιριαζει πληρως στο θρεντ, εχει σημασια ποιος το παιζει?
    Αν σου βαλω δηλαδη Dream Theater το Hollow Years ξερω γω θα εισαι οκ επειδη το παιζουν προγκρεσιβαδες, παρολο που ειναι μια ακουστικη μπαλαντα?

Το γεγονός ότι έχουν οργανικό (καίριο δλδ) σημείο του κομματιού που θυμίζει καρφί RATM, δεν το καθιστά αυτομάτως συγγενές με RATM;;;; Κάτσε, επειδή θα τρελαθούμε στο τέλος! Τί θες, να κλέψουν στίχους, εξώφυλλο, σόλο και thanks-list για να μιλήσουμε για επιρροή; Για να σοβαρευόμαστε λιγάκι!
    Άσχετο, αλλά είσαι ο μάστορας της υπερβολής λέμε. Από το 1 δευτερόλεπτο στο ξεσήκωμα ενός δίσκου. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, ας ακούσει όποιος δεν βαριέται και ακόμα περισσότερο να μην βαριέται να σχολιάσει, να μας πει αν σκέφτεται τους RATM όταν ακούει αυτό το κομμάτι.

Επίσης, το άλλο που λες τί κουταμάρα είναι; Δηλαδή θα μετρήσουμε τους Battleroar και τους Wrathblade και θα μου αποδείξεις ότι οι τριαντάρηδες είναι τρουμεταλλάδες; Προφανώς δεν αναφέρομαι σε τέτοιου είδους μπάντες. Αναφέρομαι σε μπάντες που παίζουν σε πιο thrash φόρμες.. Δεν λέω ότι ο Περλεπές ακούει Roorback ξέρω 'γώ.
    Εσύ είπες για τη γενιά των 30+ που είναι κολλημένοι με τα γκρουβοτέτοια. Εν Ελλάδι. Ε, ξέρω γω;
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

The Patient H.'s Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Quote Originally Posted by Krux View Post
    ναι αλλά τι τέσταμεντ στο θρεντ ρε αξιαγάπητε ?
    Δηλαδη αν το κομματι ταιριαζει πληρως στο θρεντ, εχει σημασια ποιος το παιζει?
    Αν σου βαλω δηλαδη Dream Theater το Hollow Years ξερω γω θα εισαι οκ επειδη το παιζουν προγκρεσιβαδες, παρολο που ειναι μια ακουστικη μπαλαντα?
    Εγώ πάλι πιστεύω ότι θα είναι εξ ίσου καθυστερημένη επιλογή σε σχέση με το θέμα του τόπικ.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Εσύ είπες για τη γενιά των 30+ που είναι κολλημένοι με τα γκρουβοτέτοια. Εν Ελλάδι. Ε, ξέρω γω;
    Όσοι θρασίζουν είναι κολλημένοι με Σεπουλτούρα, ρε μανούλα μου, αυτό λέω.. Είδα τις προάλλες μια μπάντα που έπαιξε δυο Σεπουλτούρα κι ένα Σολφλάι. Χάθηκαν όλες οι άλλες μπάντες..

Τώρα δε θα ασχοληθώ άλλο με το κομμάτι. Το μόνο που θα επαναλάβω είναι ότι συνδυάζει RATM, SOAD, Soulfly και Placebo._

Εδιτ: Πες μας εσύ τι σού θυμίζει.

Εδιτ2: Τώρα ακούω και το PoS που πόσταρε ο Κουρδιστός. Ασφαλώς έχει κι από αυτούς ένα μεγάλο ποσοστό επιρροών.
    Last edited by Ra Pariah; 08-03-2011 at 23:11.

Senior Member babality's Avatar

Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...

Όσοι θρασίζουν είναι κολλημένοι με Σεπουλτούρα, ρε μανούλα μου, αυτό λέω.. Είδα τις προάλλες μια μπάντα που έπαιξε δυο Σεπουλτούρα κι ένα Σολφλάι. Χάθηκαν όλες οι άλλες μπάντες..
    Ναι γιόκα μου, τώρα το λες ότι όσοι θρασίζουν είναι κολλημένοι με Σεπουλτούρα, που και πάλι το στηρίζεις επειδή ξέρω γω είδες μια μπάντα να παίζει Καβαλέρα μέταλ. Αν θυμάσαι πριν είπες για τη γενιά των 30+, μετά γίνανε οι 30+ θρασίζοντες (γιατί οι θρασάδες προφανώς δεν πάνε πέρα από Chaos AD) και τέλος καταλήξαμε να λέμε για μια μπάντα που είδες προχτές. Πάμε άλλη μία τώρα, μέχρι να βαρεθεί κάποιος πρώτος.

Τώρα δε θα ασχοληθώ άλλο με το κομμάτι. Το μόνο που θα επαναλάβω είναι ότι συνδυάζει RATM, SOAD, Soulfly και Placebo._
    Εδιτ: Πες μας εσύ τι σού θυμίζει.
    Ξεκινάω λέγοντας ότι από αυτά που είπες μόνο οι SOAD στέκουν. Και αυτό μόνο για το drumming (πρωτίστως) και το εμβατηριακό ίντρο/ριφ που όπως εξελίσσεται θα μπορούσε να είναι και από τους Muse ξέρω γω, ανάλογα την παραγωγή, η οποία συγκεκριμένη είναι κάπου στην μέση.
    Το κουπλέ είναι προγκ, οι POS είναι μία από τις πολλές μπάντες που παίζουν έτσι, σαν να λέμε μια θρας μπάντα έχει στοιχεία Τέσταμεντ Practice ένα πράμα.
    Το αυτό ισχύει για το ρεφρέν που είναι και ολίγον ανθέμικ καθότι και ομώνυμο κομμάτι του δίσκου και για το σόλο σέξιον δεν λέω κάτι καθώς χάνεται στο γιουτιούμπ το σημείο και δεν θέλω να το εκθέσω. Ακούω έναν καλό κιθαρίστα εκεί. Αυτό.

Αυτά όπως τα ακούω εγώ και μου λες αν θες να ρωτήσω τα παιδιά πώς τους ακούγεται. Δεν είμαι ακριβώς σίγουρος και ποιο είναι το τόπικ του διαλόγου μας. Εγώ το έχω πάρει ότι συζητάμε ότι ακούμε δύο τελείως διαφορετικά πράγματα, ασχέτως αν σου αρέσει/δεν σου αρέσει, που είναι προφανώς καθ'όλα σεβαστό.

Εδιτ2: Τώρα ακούω και το PoS που πόσταρε ο Κουρδιστός. Ασφαλώς έχει κι από αυτούς ένα μεγάλο ποσοστό επιρροών.
    Πάντως, αν έχει ποσοστό από soulfly, sepultura, ratm, soad και pos και placebo, αυτό νομίζω θα κολάκευε την μπάντα σαν κατόρθωμα, αν και είμαι μάλλον βέβαιος ότι θα διαφωνούσαν.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Αν στο 02:09 δεν ακούς Placebo sτην φωνή, συνιστάται καθαρισμός αυτιών το συντομότερο.

Τέλος, αν δεν βρίσκεις επιρροές στις θρας μπάντες της χώρας μας από τους Σεπουλτούρα, δεν σου φταίω 'γώ. Μάλλον, θα έχεις επιλεκτική μνήμη. Για να μην νομίσεις ότι τρολάρω, σου στέλνω πμ, αν θες, με πέντε μπάντες που παίζουν έτσι στο πιτς φιτίλι.

Anti-Hero Reject's Avatar

Μια μικρή συνεισφορά.Punk goes prog,και αυτό πολύ πριν γίνει μόδα να είσαι prog.

Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Τέλος, αν δεν βρίσκεις επιρροές στις θρας μπάντες της χώρας μας από τους Σεπουλτούρα, δεν σου φταίω 'γώ.
    Αποκλείεται να πιστεύεις ότι έχω πει πουθενά κάτι τέτοιο. Απλά αποκλείεται.

Επίσης το ξέρεις ότι οι Σεπουλτούρα έχουν τρεις ξεκάθαρα διαφορετικές περιόδους, έτσι;
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

perfect beast commissar's Avatar

Πάντως, αν έχει ποσοστό από ratm, soad και pos και placebo, αυτό νομίζω θα κολάκευε την μπάντα σαν κατόρθωμα, αν και είμαι μάλλον βέβαιος ότι θα διαφωνούσαν.
    poem?