ΠΑΜΠΟΡΙΑ μας καναν...σωστα το εδειξε το βρωμοσελιδο
ΠΑΜΠΟΡΙΑ μας καναν...σωστα το εδειξε το βρωμοσελιδο
Ρε πείτε ότι η μάνα του Νταμπίζα είναι τόσο πουτάνα όσο του Ανατολάκη..
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
Ναι, τι ακριβώς θέλεις να πεις; Εγώ αυτό που λέω είναι ότι κανείς διαιτητής δεν έχει τρομοκρατηθεί από τον ΠΑΟ. Τα διαιτητικά λάθη εναντίον του ΠΑΟ (όπως και υπέρ του, αν και είναι λίγο αστείο να τονίζεις ένα οφσάηντ σε σχέση με τις φάσεις που ανέφερα) συνεχίζουν να υφίστανται κανονικότατα αντίθετα με τις παπαριές που έλεγε ο χοντρός. Διαφωνείς και ο ΠΑΟ έχει εγκαταστήσει καθεστώς τρομοκρατίας; Εδώ είμαι να το συζητήσουμε!
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Ο κοντης βρισκεται εκει που βρισκεται απο εποχες σκορδα (αν θυμαμαι καλα) τον οποιο φιλτατο οδοντιατρο ο Σ3* διαπομπευεσε κακην κακως για συγκεκριμενους (σωστους θα ελεγα εγω) λογους
αρα ο κοντης βρισκεται εκει που βρισκεται επειδη μαλλον θεωρειται ικανος σε αυτη την θεση και αν θες την γνωμη μου ειναι πολυ καλυτερος απο αντιστοιχους σε αλλες ομαδες (βλ.Αντωνιου)
Δεν ξερω αν λετε οτι ο κοντης εδιωξε τον Κουπερ και μπορει οντως ετσι να εγινε,ωστοσο ειναι και αυτος που τον εφερε! οπως και τους περισσοτερους καλους η κακους παιχτες.
Για το γεγονος οτι δεν ξερουμε ακριβως τι εγινε με κουπερ εγω παντως χαιρομαι γιατι στην τελικη δεν ειναι δουλεια μας να ξερουμε! Το θεμα ειναι οτι εφυγε και κοιταμε παρακατω
Ειναι τραγικο παντως να κατηγορειται ο Κοντης επειδη η ομαδα δεν μπορει να βαλει γκολ (γιατι αυτο ειναι το προβλημα της).
*Ο Σ3 καποτε ηταν ο μονος που στηριξε την ομαδα και αυτος που την εβαλε στο 44 και αυτος που ξεκινησε την λεσχη. Και ο Αθανασιαδης ψηφιστηκε επειδη η αλλη λυση ηταν ο Σκορδας και χρειαζοταν αλλαγη (οπως και τωρα δλδ)
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
δεν με ενδιαφερει ομως πως θα τα ελεγε ο σουπερ 3
ουτε ειμαι στον συνδεσμο,ουτε στο φορουμ του μπαινω ουτε φωναζω αρης θρησκεια σουπερ 3 στο γηπεδο
σου λεω οτι πιστευω εγω! σημερα μπορει να ειμαι υπερ αυριο να μην ειμαι!
Εδώ (και μόνο) θα διαφωνήσω.
Είχε κίνητρο και πολύ σοβαρό μάλιστα πέρσι ο gayρος. Τη θέση που οδηγούσε στο τσάμπιονς ληγκ ή (μετά τις πρώτες σφαλιάρες) θέση που σε πήγαινε στους ομίλους του γιουρόπα.
Είχε κίνητρο λοιπόν και πολύ μεγάλο μάλιστα, απλά πέρυσι δεν υπήρχε η παράγκα και οπ καθένας πήρε ότι άξιζε. Κίνητρο ξεκίνητρο για εκε3ί είσαι.
Πέμπτος και καταιδρωμένος και πάλι καλά να λες.
Blood for all tears shed
And Fire for hate
Death for what shall become
All false ones fate
και τον βαζελομανατζερ τον ''κυνηγουσε'' ο μαχητης και αδεκαστος (λολ) συνδεσμος,οταν ηταν αλλιως τα κοζα και δεν τους εδινε μιζες...οταν επι ζαχουδανη γινοταν αλλα οργια ηταν περσονα νον γκρατα ο κυριος κοντης
τωρα ο αρης πεφτει κατηγορια,εκει ο βαζελας....παθαινει το καζο με βιτολο,εκει ο βαζελας...τα χρεη του αρη πανε να πιασουν τα του ΠΑΟΚ με τις 647 μεταγραφες απο τα βαθη του αμαζονιου,εκει ο βαζελας...
και αλλα ποσα μπορουμε να γραψουμε...
αλλα ναι μπριΤΖΟλομυαλε...ολοι λεσχη...εκει οπου το χερι κοβεται δημοκρατικα απο την ριζα
και μην ξεχνιομαστε...δεχομαστε εγγραφες και απο αγεννητα
ε και αμα πεσει και για τριτη φορα δε χαλασε ο κοσμος...πανω απ'ολα η παραδοση των 40τοσων ετων αηττητοι στην ευρωπη (στην οποια θα προσθεσουμε ΚΑΙ την χρονια που θα ειμαστε στην βου)
τα ζομπι δεν ειναι χορτοφαγα...μπουνταλαδες ειναι
φυσικα και τον κυνηγουσε γιατι ως ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΑΙΧΤΩΝ εκανε μαλακιες κατα του Αρη!
για χρεη δεν ξερω σε πιο ασπρομαυρο φορουμ διαβαζεις
ασχολησου με την "οπου φυσαει ο ανεμος" ομαδα σου καλυτερα!
ενω τωρα που δεν ειναι μανατζερ παιχτων αλλα προεδρος ομαδας ε? ολα μελι γαλα
και φυσια εσυ εισαι ικανοποιημενος με την μεικτη Ορινοκου καθε χρονο στην ομαδα σου...που μεχρι να μαθει ο καθε πιρανχοεκτροφεας να παραγγελνει πιτογυρο εχει παρει μεταγραφη για την Β' Νικαραγουας
τον υπνο του δικαιου με φουλ υπνοσεντον δικε μου....και για τα χρεη δικιο εχεις
δεν εχεις λολ
σου ειπα οτι ειμαι ευχαριστημενος απο την εικονα της ομαδας?
απο το οτι ερχονται καθε χρονο 20 παιχτες? φυσικα και οχι
για αυτο υπαρχει η λεσχη ομως! και δεν πιστευω οτι ο σουπερ 3 εχει παραπανω μελη απο τους υπολοιπους αρειανους
@Η. δεν ξερω!