χαιρομαι που η ομαδα μου δεν μενει ποτε χωρις στοχους........
χαιρομαι που η ομαδα μου δεν μενει ποτε χωρις στοχους........
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Πάτος λέει ο άλλος, λες και είχαμε καμια φοβερή διαφορά ή έχασε από τον τελευταίο.
Κατα τ'άλλα Ιακομπ λατρεία, μπαίνει στο ματς--> κίτρινη--> γκολ--> τέλος.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Originally Posted by John Mixalitsos
Ερμ ναι, και; Κατεβηκε με αμυνα αναγκης λεει ο δικος μας οποτε τους εβαλε όλους πισω, ενώ το χτύπησε όταν έπρεπε. Δεν είναι ότι έπαιζες αρης-μαγεία-σουπερ 3. Ανιγουει εγώ ή για ισοπαλία το προεβλεπα ή νικη μας, γιατί τελευταία είστε χάλια, αλλά όχι πάτος, έχετε ακόμα για να φτασετε σε τετοιο σημείο![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
Ναι, αλλά σκέψου ότι αυτό ήρθε αμέσως μετά την ισοφάριση στο 93' από Λάρισα.
Ενιγουει, έχουν γίνει τραγελαφικά πράγματα φέτος και ευτυχώς ο απλός κόσμος έχει αρχίσει να ξυπνάει.
αληθεια παντως, ειστε ακομα περηφανοι και πρωταθλητες στις καρδιες σας ρε σεις;
λογοδοτησαμε για τα του ντερμπυ, γαμω, αλλα το "τα παραταω γιατι με κανανε ντα" μου φαινεται ευκολη δικαιολογια.
βροχη μουτζες, γκο.
καλα τα λες
ξεχασες να πεις και οτι δεν υπαρχει και ευαισθητοποιηση για τα απαραδεκτα επεισοδια στο Βικελιδης αναλογη με αυτη στο καραισκακης
τι με νοιαζει τι κανετε οι υπολοιποι ρε (ουτε το δικο μου με τον εργοτελη ειδα, για τ αποτελεσματα/επερχομενη "ε μωρε, με τι καρδια να παιξουμε στη λαρισα" καταιγιδα λεω)
το 3-0.
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
Τους λόγους που ο ΠΑΟ είναι πίσω τους έχουμε αναλύσει πολλές φορές. Το γεγονός ότι το κίνητρο λείπει τώρα όμως δεν αμφισβητείται. Ο γαυρος πέρσι ψιλοπάλευε να μείνει κοντά και όταν το κίνητρο σταμάτησε να υφίσταται δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα και βγήκε πέμπτος.
Ο στόχος είναι η θέση που οδηγεί στους προκριματικούς, μπας και κάτσει εφικτή κλήρωση. Μέχρι τα πλέη οφ λίγο ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα.
Ποιος λογοδότησε για το ντέρμπυ; Οι χρήστες του Η ΑΡ;
Edit (έψαχνα τα video): Ο μπουχεσας ο χοντρός έκανε σημαία στην ΕΠΟ τις τρομερές και φοβερές διαιτησίες που ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ο ΠΑΟ και πλέον θα σφυρίζουν κατά της κόκκινης αρμάδας με αφορμή ένα οριακό οφσάηντ του Πανιώνιου. Αυτή την αγωνιστική είχαμε αυτό το χέρι και αυτό το τάκλιν:
http://www.youtube.com/watch?v=NDs11jGiXjo
http://www.youtube.com/watch?v=7ediYgMHZbg
Είναι δυο καθαρότατες φάσεις και ειδικά η δεύτερη εγκληματική. Τρομοκρατία λέμε.
Last edited by Odonian; 07-03-2011 at 03:39.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
ηταν περισσοτερο ή λιγοτερο χερι απο αυτο του ορεστη γκοβου μακρη με τον ατρομητο?
και για να σου απαντησω στο signature εγω καλυπτα τον τσιμπαμπα
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
E; κάτι Κόντηδες κτλ βλέπω να κράζει ο κόσμος, όχι τον Σουπερ 3. Μάλλον πάλι σε λάθος μέρος κοιτάζουν.