ντάξει, απλά απίθανο. παρόμοια αισθητική/σενάριο/ευκολία/action sequences με bass, μόνο που είναι λίγο μεγαλύτερο. γενικά ρε πούστη μου έχω βάλει ταυτόχρονα και το bulletstorm και όσο έπαιζα το gemini rue ούτε που το ακούμπησα. γαμώ τα λεφτά και τα γραφικά σας ρεεε, βρείτε σοβαρούς δημιουργούς και σεναριογράφους και δώστε τους το 1/100 που δίνετε για μηχανές γραφικών μπας και κυκλοφορούν τέτοια διαμάντια.
Last edited by Phantom Duck; 04-03-2011 at 17:12.
για ποιο λεμε;
και που ριξαν λεφτα για σενάρια (βλ. enslaved) το μπούλο ήπιαμε. για να μην παρεξηγηθώ, normal pacing και ανεκτοί διάλογοι αλλά μηδαμινές συγκινήσεις και όταν ειδικά έσκασε ο piggy έψαχνα να κρυφτώ (πόσο πιο βιντεογκεημ χαρακτήρας, πόσο). εδώ αποθεώνουν το σενάριο του mafia 2 οι μαλάκες, δηλαδή πάτος.
πρέπει να ψάξεις πολύ για να βρεις κάτι γενικά πρωτότυπο και με engaging storytelling που να μην είναι adventuroειδες (βλ. heavy rain), rpg (βλ. fallout nv) ή sandbox (βλ. ροκσταρ). το τελευταίο που πραγματικά με εξέπληξε ήταν το deadly premonition που συνδύαζε την πρώτη και την τρίτη κατηγορία και έβγαζε ενα γαμηστερό whodunnit b-movie feel. τίγκα γιαπωνίλα το τέλος και τρελή ψυχεδέλεια αλλά δείχνει για ακόμη μια φορά πως χωρίς φαντασία όσο μπάτζετ και να χεις δεν.
περιμένουμε να βγει κανα rpg που μεστοχαος δεν μας ενδιαφέρουν οι τρύπες και οι ασυνέπειες (ή δεν τις προσέχουμε). ή το l.a. noire;
(στην δευτερη παράγραφο προφανώς και μιλάω για νεες κυκλοφορίες ε)
Last edited by Marillion; 04-03-2011 at 17:13.
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Έχει μπει; Must see.
This is basically a video of me playing Amnesia while over Skype with my friends (who are also playing Amnesia on their own respective computers at different parts in the game) and getting the SHIT knocked out of my ASS from PURE CRIPPLING FEAR ALONE.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
I'm leaving, I'm leeeeaving, I'm leaving I'm leaving I'm leavingI'mleavingI'mleavingI'mleaving
Δάκρυα χαράς.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Τι παιχνιδάρα που ήταν το Amnesia
Τώρα καθόμουν το Σ/Κ και έπαιζα Drakensang: The Dark Eye. Πολύ ωραίο old-school RPG, αν και θέλει λίγο υπομονή στις μάχες με κάποιες βλακώδεις συνήθειες του (π.χ. τα mobs κατευθύνονται πάντα στο party member με το μικρότερο defence value).
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Το λοιπόν,ξεκίνησα να παίζω (σ.σ προσπαθώ να παίζω) παιχνιδακια του GC στο χρέπι μου (C2D 6300,8800GTS,1GB RAM).
Μετά από όχι τόσο ενδελεχές ψάξιμο,τα παιχνίδια τρέχουν στην αρχή όμορφα και ωραία,αλλα κλασικα σε μεγάλους χώρους και με την εμφανιση αρκετών χαρακτήρων παίρνω τα @@ μου στα frames.Υπάρχει κανείς που να χει ψαχτεί με Dolphin να μου πει αν έχει νόημα να προσπαθώ παίζοντας με τα configurations ή απλά δεν παίζει το ενδεχόμενο να τρέξει κάτι ψιλοsmoothly στο συστημα μου (που μάλλον είναι και το πλέον πιθανό)?
Με τη καθοδήγηση του Φάιερστορμ:
Spoiler
που σε βάζει στο σωστό δρόμο της γνώσης
θα βρείς τη λύση στο πρόβλημά σου![]()
καποιος με 2mbit conn-x να με πει τι παιζει με το upload του
απο 512 επεσε στο 256 και τωρα στο 192
οποτε ανεβαζω κανα album νομιζω οτι ανεβαζω το Dekalog του Κieslowski
πειτε
εχω την εντυπωση πως το γκουγκλ εφαρμοζει σιγα σιγα αυτο που ελεγε "συμφωνα με τις δραστηριοτητες του χρηστη στο ιντερνετς, το γκουγκλ θα συμπληρωνει τη προταση που θελεις να ψαξεις πριν καν τη γραψεις ολοκληρη"
το λοιπον, μπηκα στο minecraft εκανα account, μπηκα επαιξα 10 λεπτα και δε βρηκα κανενα νοημα σ'αυτη τη ΜΑΛΑΚΙΑ που εχουν φαει κολλημα ορισμενοι. απλα καταστρεφεις και χτιζεις τουβλακια ψηφιακα, λες και εισαι 10 χρονω και παιζεις λεγκο.
παω στο γκουγκλ ετοιμος να γραψω "what's the point of minecraft" και μου συμπληρωνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ενω εχω γραψει μονο το "what's the poi" ....
το ιδιο εχει συνεβη 2-3 φορες ακομα, αλλα αυτο μ'εκανε τρομερη εντυπωση
εννοειται πως χρησιμοποιω chrome, ετσι εξηγειται μαλλον![]()
Eidika sthn periptwsh tou minecraft prepei na einai ena apo ta pio used strings sto google to what is the point of mincraft pantws.
Epishs den einai gia sena to mc, either you get it me th mia or you don't. Best game of whenever it will be completed.
EDIT: den moutzwsa egw e.
EDIT2: case in point:
Den exw kanei sxetika searches, den exw chrome kai pali to ebgale
Last edited by MoRmEnGiL; 08-03-2011 at 01:12.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka