υπάρχει και ωραίο σχετικό x-files επεισόδιο
S03E21: http://en.wikipedia.org/wiki/Avatar_(The_X-Files)
υπάρχει και ωραίο σχετικό x-files επεισόδιο
S03E21: http://en.wikipedia.org/wiki/Avatar_(The_X-Files)
Last edited by dopefiend; 22-10-2010 at 04:00.
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
Το συζητουσαμε με ενα παιδι στο γραφειο..και με ρωτησε το εξης λογικο:
"Αν κοιμασαι πλαγια, τοτε τι γινεται..?"
![]()
Δεν περίμενα ότι θα γράψω ποτέ κάτι σοβαρά εδώ, αλλά χθες το βράδυ με επισκέφθηκε και μένα ο Μαύρος Άνθρωπος. Δεν ξέρω αν ήταν μαύρος και σίγουρα δεν ήρθε καβάλα σε λοβοτομημένο άλογο, αλλά που λέτε παιδιά εκεί κατά τις 12:30 που έβλεπα ΙΤ crowd και σκεφτόμουν ότι ήρθε η ώρα να κοιμηθώ γιατί δουλειά και πρωινό ξύπνημα αύριο, ξαπλώνω ανάσκελα και με ψιλοπαίρνει ο ύπνος. Μετά από κάποιο απροσδιόριστο διάστημα ξυπνάω φρικαρισμένος, δεν μπορούσα να κουνήσω χέρια, δεν μπορούσα να μιλήσω, μόνο μάτια κουνιόντουσαν. Και εκεί που πίστευα ότι έχω πάθει εγκεφαλικό επανήλθα, σκέφτηκα "α! κλασσική περίπτωση Μαύρου Ανθρώπου!" και γέλαγα μόνος μου. Πλάκα είχε.
A loaded gun won't set you free.
So you say.
Είμαι σε μια εταιρεία στη Λάρισα και αυτή τη στιγμή δεν κινείται τίποτα γιατί έχουν στηθεί όλοι στα παράθυρα και περιμένουν να δουν το Μαύρο Σαμαρά που περνάει.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Κορίτσια,ο Σάουρον
KOIMOMOYNA KAI EKEI ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 3΄49 ΤΑ ΞΥΜΕΡΩΜΑΤΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΑΠΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.ΓΥΡΙΖΩ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΗ ΣΚΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ΄'ΠΟΙΟ ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ'ΝΙΩΘΩ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ.ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩ ΙΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ.ΤΟ ΛΕΓΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΙΩΘΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΙ'ΣΗΚΩ ΠΑΜΕ ΜΕΣΑ,Ε ΜΑΚΟΥΣ?ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΗΚΩ ΠΑΜΕ ΜΕΣΑ."ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΤΗ ΣΚΙΑ ΝΑ ΣΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ.ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΝΚΡΟΣ,ΕΤΡΕΞΑ ΑΝΑΨΑ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΑ.ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΥΔΡΟΜΕΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΞΑΝ ΝΕΡΟ.ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΨΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΑ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΣΑ ΤΡΕΛΑ.ΕΠΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΑ ΑΚΟΥΓΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΦΩΣ.ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑ ΜΑΥΡΟΝΤΥΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΣΑ ΚΑΠΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ.ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΝΟ,ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ'ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΠΡΟΣΕΨΕ ΜΗ ΤΟ ΛΟΥΣΤΕΙΣ'ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΠΟΤΕ ΚΟΡΟΗΔΕΥΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΖΩ.ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΡΟΗΔΕΥΕΙΣ........ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!!!
Last edited by Chillin Villain; 22-10-2010 at 14:25.
hang all hope from the nearest tree
Nέα δεδομένα στην υπόθεση.
http://r3b3t0skil0.blogspot.com/2007/03/5.html
Η Μόρα φοράει ένα μαύρο σκουφάκι, ο μύθος λεει πως όποιος καταφέρει να της το πάρει θα έχει τρεις ευχές (κάτι παρόμοιο με τον μύθο των Νεράιδων), στην περίπτωση που η Μόρα καταφέρει να του το ξαναπάρει πίσω τότε αυτός πεθαίνει.
Υπάρχει και μία προσευχή που σε προστατεύει. Η προσευχή αυτή δεν έχει γραφτεί σε κανένα βιβλίο και η διάδοσή της γίνετε από στόμα σε στόμα εδώ και πολλούς αιώνες. Η προσευχή είναι η εξής:
"Μόρα - Μόρα κακαβού μέτρα τα'στρα του'ρανού, την φακή του κιλού, τα βότσαλα της θαλάσσης και τις πέτρες της γης και μετά έλα σε'μένα"Tην προσευχή αυτή την λες τρεις φορές όταν πέσεις για ύπνο και ως που να τα μετρήσει όλα αυτά η Μόρα, εσύ έχεις ξυπνήσει.![]()
hahaahahahahah
meta ton mavro erxetai o levkos anthropos opote fylaxou hahahahaha
![]()
Eixa analoges empiries alla arnoume na pistepsw pos erxete enas mauros an8ropos kai mou kanei malakies ston upno mou ... etsi kimame kalitera
an kai pote den eida kati oute san skia oute san gunaika pou ka8ete sto sti8os sou gia na sou pareis thn psixi (mora) oute ton demona pou erxete ston upno sou kai sou pinei to nero pou exeis dipla sto komodino kai den 8imase to prwi pios ipie to nero (o efialtis tou me8ismenou ) arketes fores exw 3ipnisei kai den mporw na kouni8w kai sigekrimena mia fora akouga kai kati san tsirixto sto afti mou h eixa mia periergi es8isi san varos sto sti8os h dispnia
h diki mou e3igisi gia ola auta einai oti h exw piei ton ampako kai einai kairos na to kopso h apla exw 3ipnisei me mia mikri diafora fasis me to soma mou kai dimiourgite mia sigxisi se auto pou nio8o me auto pou katalavenw
H pio tromaktiki es8isi einai na nio8eis na sou spane ta dontia ston upno sou na ponas kai enw 3ipnas apo ton pono otan tsekareis an ta dontia sou einai ekei einai ola komple kai den ponas ka8olou , sto me3iko pistevoun oti auto ginete apo ena demona pou xonei to xeri tou sto stoma gia na sou parei thn psixi alla h epistimoniki e3igisi einai oti exeis agxos kai apla sfigeis ta dontia sou ston upno sou (auto to tri3imo pou kanoun kapioi otan kimounte me ta dontia tous)
dilae3e kai pare ti protimas kai ti se kanei na kimase ta vradia
6 μήνες μετά.
Βράδυ Ανάστασης, κατά τις 12μιση (τυχαίο?).
Παλεύω ήδη καμιά ώρα να κοιμηθώ, όταν ξαφνικά διαισθάνομαι την παρουσία πολλών δαιμόνων στο θεοσκότεινο δωμάτιο και νιώθω πλάσματα να σέρνονται κάτω απ'τα παπλώματα. Χέζομαι πάνω μου, αλλά έχοντας ξαναζήσει κάτι παρόμοιο, λέω στον εαυτό μου έλα χαλάρωσε, σπληπ παράλυσις είναι, τώρα θα σου κοπεί η ανάσα! Μην πανικοβληθείς! Να είσαι δυνατή! Κι όσο εγώ προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου πως δε συμβαίνει πραγματικά αυτό που ζω, δεκάδες χέρια μου ζουλάνε τα πόδια και τα χέρια και ανεβοκατεβαίνουν πάνω μου. Σύντομα πασχίζω να πάρω ανάσα και να φωνάξω τους από κάτω, αλλά μάταια. Κάπου εκεί μάλλον με παίρνει ο ύπνος γιατί βλέπω τον εαυτό μου να σέρνεται κάπως έξω στον διάδρομο και να πετάει πράγματα κάτω για να ακούσουν και να έρθουν να με βοηθήσουν. Καπάκια ξαναβρίσκομαι στο δωμάτιο, νιώθω το κεφάλι μου να κοντεύει να σπάσει και βλέπω τους τοίχους να διαστέλλονται και να συστέλλονται και να περιστρέφεται το δωμάτιο όλο και να συρικνώνεται και να μπαίνει στο κεφάλι μου μέσα και να σφαδάζω από τους πόνους και γενικά ένα τριπ πολύ επώδυνο και κακό. Κάποια φάση σταματάει, παίρνω μερικές ανάσες, δεν προλαβαίνω όμως να ηρεμήσω καλά καλά και ξανανιώθω και σκαρφαλώνουν πλάσματα κάτω απ'τα παπλώματα. Παλεύω πάλι να καλμάρω τον εαυτό μου όσο δε μπορώ να αναπνεύσω και ξαναβλέπω το όνειρο με τον διάδρομο, μόνο που αυτή τη φορά καταφέρνω και σηκώνομαι και πάω κάτω όπου βρίσκω έναν απ τους άλλους ξαπλωμένο σε ένα ντιβάνι. Ξαπλώνω δίπλα του χεσμένη τελείως κι ενώ αρχικά προσπαθεί να με ηρεμήσει κτλ, ξαφνικά μου πατάει κάτω τα χέρια με δύναμη, οπότε ξαναμεταφέρομαι πάνω στο δωμάτιο, με τους δαίμονες να με ζουλάνε παντού και να με πνίγουν. Κάπου εκεί ξανασκάει και το τριπάρισμα με τον πονοκέφαλο και το δωμάτιο να στριφογυρίζει και νιώθω πως θα εκραγεί το κεφάλι μου.
Δεν είμαι σίγουρη για την ακριβή σειρά των παραπάνω και πως ακριβώς τελείωσαν, αλλά κάποια στιγμή άνοιξα επιτέλους τα μάτια μου και κατέβηκα όντως κάτω.
Η όλη φάση πρέπει να κράτησε κάνα 40λεπτο και ήταν ΚΑΚΗ.