Στο συγκεκριμμενο ετυχε και γραφε το ονομα της μπαντας, εστω.
Σε πολλα αλλα ομως, πληροφοριες μηδεν.
Στα του αλμπουμ, ειναι το πιο "ηπιο" τους αλλα τοσο πικρο και πονηρο που θελει ακουσματα.
Εμενα μου αρεσε παντως.
Στο συγκεκριμμενο ετυχε και γραφε το ονομα της μπαντας, εστω.
Σε πολλα αλλα ομως, πληροφοριες μηδεν.
Στα του αλμπουμ, ειναι το πιο "ηπιο" τους αλλα τοσο πικρο και πονηρο που θελει ακουσματα.
Εμενα μου αρεσε παντως.
Ποιο ?!![]()
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
σρυ αλλα αυτο σου φανηκε σκατα εξωφυλλο???
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
φαρμαρα 355 iron bars και 250 heavy stone
δεν πιστευω να ηθελες να δω την διαφορα?
Spoiler
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Νέο J. Mascis - Several shades of why
ακουστικό φαίνεται μη χαίρεστε (ή χαρείτε). θα υδρώσει για να φτάσει τον άλλονα (τον Lou ντε) αλλά έχει γίνει πιο σκατομορφή ακόμα και θα πάρει μπόνους :
![]()
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Είχα καιρό να ακούσω την μπαρουτοκαπνισμένη ΦΩΝΑΡΑ της Kristin Hersh.
Eloi Eloi Lama Sabachthani
Subrosa - No Help for the Mighty Ones
Ψυχεδελικο ντουμ, αρκετα φολκ στοιχεια που το διαφοροποιουν απο αλλα της φασης, πορωτικα γυναικεια φωνητικα, κιθαρες (ηχητικα) neurosis, profound lore, γαμαει, γαμαει.
Το strega ειχε τα στοιχεια αλλα εχανε αρκετα στην παραγωγη.
Αυτο ταχει ολα.
Sufrosa
καλημερα και δοξα το θεο
με κανα δυο σπιρουλινες των 500mg (αχ Bardo Pond) κατι καναμε και σημερα με την Clawfist Singles Club series
συντομα το ποστ μαζι με ενα για τους Th' Faith Healers
γαμανε οι th'faith healers.
κι εχουν κανει και διασκευαρα σε αμπα
this is radio freedom.
λοιπον, επειδη εγω εχω τα κουλτουροπανκ μου σημερα, ακουστε αυτη την κομματαρα:
και μετα ολοκληρη την δισκαρα, ενταξει; ωραια!
this is radio freedom.
εχουν διασκευασει το Mother Sky κι εσυ με λες για το s.o.s.?
εντιτ...προστεθηκε και το Television Personalities_BMX Bandits - 1991 - Your Class_Someone To Share My Life With 7'' [Clawfist,1991]
Last edited by 00i00; 07-03-2011 at 15:11.
καινούριο dropkick murphys, it's out there.
skata einai e.
a cry for help, a hint of anaesthesia