γιατι ο ύπνος φέρνει ύπνο. να κοιμάσαι 8 ώρες το πολύ και να σταματήσεις τα ποτά, κάνε τίποτα κοιλιακούς και βαράκια και θα στρώσεις
γιατι ο ύπνος φέρνει ύπνο. να κοιμάσαι 8 ώρες το πολύ και να σταματήσεις τα ποτά, κάνε τίποτα κοιλιακούς και βαράκια και θα στρώσεις
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Γεράματα
We revel in our time.
αραλικι
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Άμα είναι το ίδιο που είχα πάθει εγώ, υπομονή μερικά χρόνια, στα τριάντα επανέρχεσαι. Αλλά μάλλον αυτό που λέει ο βικότνικ.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
μονο μισητα πραγματα στρωνουν το βιολογικο ρολοι και τον υπνο , ο στρατος και η μισθωτη σκλαβια , οποτε καλα εισαι.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Εχει τυχει να κοιμηθω 3 ωρες και να ειμαι κομπλε
Εχει τυχει να κοιμηθω 10 ωρες και να νυσταζω του πουστη
Εχει τυχει να κοιμηθω 16 ωρες και απο τοση νυστα να ξαναπεσω για αλλες 4-5 δε θυμαμαι
Νομιζω μια φορα ειχα κοιμηθει πρωι και ξυπνησα το απογευμα της αλλης μερας![]()
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
και καταθλιψη
Vielen Dank für alles was mal war
μολις ακουσα το τραγουδι που θα παει γιουροβιζιον
περα απο το κλασικο κραξιμο κ βρισιμο διαγωνισμου κ τραγουδιων, το φετινο ειναι ενα πραγματικα αθλιο κ απαισιο τραγουδι.
καταφερνει να κανει ακομα κ τη μπαλαντα της Αννας Βισση συμπαθητικη.
απιστευτα πραγματα
man has known and now he's blown it upside down and hell's the only sound,
we did an awful job and now they say it's nobody's fault
Interviewer : How does it feel to be the greatest guitarist in the world ?
Jimmy Hendrix : I don't know, go ask Rory Gallagher.
διαβασα οτι συμμετεχει και ενας ραπερ στο τραγουδι αλλα δεν τον ακουσα/ειδα!
ε αμα συμμετεχει και ραπερ τοτε το γαμσαμε και ψοφσε