Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
poor man's coroner?
Bloodshed on every shore
THE FUCKING CHAMPS
ίσως απ' τις λίγες μπάντες στον πλανήτη που είναι παράλληλα progressive, post, experimental, tech, extreme και metal. παραδοσιακά χεβυμεταλλικά γούστα (ακούστε το nwobhm2), πειραματισμοί κλασσικού προσανατολισμού (όπως μια ηλεκτρική σπουδή σε μπαχ στο air on a g-string), κλασσική progressive/tech ριφφολογία, ηλεκτρονικός ήχος που κυμαίνεται από ambient μέχρι disco (ακούστε όλο το album τους ΙΙΙ), διακριτικές indie rock πινελιές και βαριά σπασίδια. το πιο περίεργο από όλα αυτά, είναι ότι οι δίσκοι τους είναι λιγότερο αχταρμάς απ' ότι ακούγεται! έχουν συνοχή. κουφό, αλλά έχουν. εντελώς ειρωνικοί βέβαια, κι αυτό κάνει μπαμ από τις προηγούμενες/επόμενες μπάντες των μελών τους: weakling, nation of ulysses, trans am, drunk horse, the event (δλδ χώσε μαζί black metal, hardcore, post-rock, alternative, garage ή δεν ξέρω τι και βγάλε άκρη).
τα τρία κλασσικά δισκία τους με τίτλους III, IV και V είναι μαστ.
μια γεύση:
queensryche clones:
Bloodshed on every shore
Progressive/pop/experimental/tech/extreme metal
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
νταξ στα 6 λεπτα του ακουσα το γνωστοτερο annihilator riff
και ενα ριφφ death που δεν θυμαμαι πιο ειναι αλλα γαμησε
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
ναι αλλά τι τέσταμεντ στο θρεντ ρε αξιαγάπητε ?
I'll bury you in your god's fucked garden
Σαν κομμάτι των Τέσταμεντ κολλάει όμως, και γαμάει και ασύστολα. Ειδικά στο σημείο με τον γερμαναρά που γελάει και μπαίνουν οι μινορίλες.
Οντόπικ και συνεχίζοντας το ξεδιάντροπο σπρώξιμο στους φίλους μου: Master Reset. Παίζουν αύριο στο Rainbow ε;
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Κουπλέ και το αρκουδιαρέικο "tell me what you need (x2)" δεν μου είπαν απολύτως τίποτα. Είναι λυπηρό να βλέπεις την γενιά των τριαντάρηδων (+) να είναι ακόμα προσκολλημένη σε Sepultura, Soulfy, RATM και SOAD. Το εναρκτήριο riff, ωστόσο, είναι αρκετά καλό, όπως και τα φωνητικά στο 02:09. Τέρμα Placebo τα δεύτερα!![]()
Last edited by Ra Pariah; 08-03-2011 at 19:32.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
There's a shadow just behind me,
shrouding every step I take,
making every promise empty,
pointing every finger at me.
getting used to pain
getting used to pain!
Τι είναι το «getting used to pain»;