εγω ξερω οτι με τις μαλακιες της παναθηναϊκης διοικησης (ποιας?) καναμε μαγκα σημερα τον πολντο.
και τωρα σφαζονται οι υπολοιποι (λευκα και υπερ) μεταξυ τους αντι να γαμησουν αυτον που πρεπει....
εγω ξερω οτι με τις μαλακιες της παναθηναϊκης διοικησης (ποιας?) καναμε μαγκα σημερα τον πολντο.
και τωρα σφαζονται οι υπολοιποι (λευκα και υπερ) μεταξυ τους αντι να γαμησουν αυτον που πρεπει....
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
ma to shmerino apotelesma tou big brother htan gnwsto apo thn arxh ths evdomadas. Den epese kaneis apo ta sunefa. Pshfize den pshfize o mpaog.
φαντασου ποσο ταγαρια ειναι οι δικοι μας που το ξερανε/ξεραμε κι ομως το κανανε!
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
Nomizw to kanane giati eprepe na to kanoune. Den fantazomai na perimenan tpt perissotero omws.
Ούτε για την τιμωρία περίμενα κάτι άλλο (δεν τη σχολίασα καν) ούτε για το αποτέλεσμα της πρότασης μομφής.
Όσο για τους ΠΑΟΚς, παιδιά, πρόταση να πέσει ο μαρινακης από αφεντικό της λίγκας ήταν, με το λευκό λέτε "σταρχίδια μας". Ε.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Πάνε να τον ξεγελάσουν για να μην ανέβει με κυανόκρανους τον άλλο μήνα, δεν ξέρεις τι μασκαράδες είναι
Γύρος θριάμβου λέει.
Γελάω.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
μελος του ΕΡ που θελει να διατηρησει την ανωνυμια του says: (9:38:19 μ.μ.)
Τατοι, Τατοι, οι πρωταθλητες
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Μεγάλη μπάλα από την καλύτερη ομάδα του δεύτερου γύρου.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Δε σας ξεκουράζουν κιόλας οι πούστηδες και κάνετε υπερωρίες.
σφαγιαστικη διαιτησια υπερ της πιο χιλιοσφαγμενης ομαδας φετος...
ξαναμιληστε αν τολματε για πρασινα αρματα...
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Από δω και πέρα κάθε λάθος ή "λάθος" διαιτητικό υπέρ ΠΑΟ ή ενάντια γαυρου θα είναι ΑΠΟΔΕΙΞΗ καθαρότητας του πρωταθλήματος. Θα εξισώνουμε ένα οριακό οφσάηντ με μια διαιτησία 100-0 στο ντέρμπυ και κάθε φωτοβολίδα με εισβολή οπαδών. Πάμε γερά.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
οταν ειναι "οριακό" οφσαιντ υπερ του ολυμπιακού κραζετε , οταν ειναι κατα δεν μπαίνει στην "εξίσωση" .α και , απο πότε σας ενοχλούνε οι φωτοβολίδες ?