Page 110 of 166 FirstFirst ... 1060100108109110111112120160 ... LastLast
Results 1,636 to 1,650 of 2486

Thread: Η τελειότητα σε νότες, λοιπόν.

(σπόιλερ: ακολουθεί κουλτουριάρικο πόστ)

Αυτό ειλικρινά δεν ήξερα σε ποια τελειότητα τόπικ να το βάλω, στις νότες, στις εικόνες, στη σκηνοθεσία, στη ζωγραφική??? (Ανοίχτε και το παράθυρο για φουλ σκρήν, μη βαριέστε, έχει και βυζιά)

Ζήτω ο Peter Greenaway
    Ζήτω ο Michael Nyman

και ένα μόνο νότες από το σάουντρακ:

Last edited by phthoggon; 24-02-2011 at 04:14.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

ΟΛΕΣ οι ταινίες του greenaway έχουν τελειότητες σε νότες.
    ΟΛΑ τα σάουντρακ του nyman για τις ταινίες του greenaway είναι τελειότητες σε νότες.
    τα υπόλοιπα έργα του nyman είναι ψιλο-αδιάφορα.
    στην κοιλιά του αρχιτέκτονα δεν έχει μόνο μουσική του mertens αλλά και του GLENN BRANCA.
    η κοιλιά του αρχιτέκτονα έχει τη χειρότερη μουσική απ' όλες τις υπόλοιπες ταινίες του greenaway.

(phthoggon να δεις και το tempest δια χειρός derek jarman, νομίζω ότι είναι καλύτερο απ' του greenaway)

α γεια σου! τα άμπιεντ κομμάτια του μπράνκα στην κοιλιά του αρχιτέκτονα είναι τέλεια. Αλλά τέλεια είναι και τα υπόλοιπα του Μέρτενς που αποτελούν το σάουντρακ... Ελπίζω να μη το λες από αντίδραση επειδή είναι τα κλασικά χιτάκια του μινιμαλισμού μαζί με αυτά του Glass.

χμ. τζάρμαν ε?? καλά, θα το χω υπόπση! (του γκρίναγουει πάντως το λατρεύω)
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

οχι δε το λέω γι' αυτό. γαμω τις μουσικές έχει και η κοιλιά του αρχιτέκτονα. απλά είναι πολύ πιο "ειρωνικές" και παιχνιδιάρικες προς την ταινία σε σχέση με τη δουλειά του nyman στις υπόλοιπες που ο εναρμονισμός του με την κινηματογραφική ατμόσφαιρα είναι τέλειος.

δείτε κι αυτό, μουσική του σνίτκε για το glass harmonica, ένα ανιμέησον του κhrzhanovsky

χαχα! ο χρήστης dreamweapon είναι φίλος μου! Το έχω δει αυτό και μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Οφφ τόπικ μεν, αλλά πες και τίποτε και για σνίτκε! (είναι ο αγαπημένος μου από τους "καινούργιους", ιδιαίτερα οι δύο τελευταίες συμφωνίες και τα χορωδιακά)
    Last edited by phthoggon; 24-02-2011 at 05:11.

τα χορωδιακά του σνίτκε είναι όντως καταπληκτικά (αν και απ' την ίδια γενιά προτιμώ τα χορωδιακά του λιγκετι). τα περισσότερα ορχηστρικά του που έχω ακούσει δε με τρελαίνουν, αν και η χρήση του πολυστυλισμού στα concerto grosso (πωπω ακουγόμαστε πολύ γελοίοι) έχει ένα μεγάλο ενδιαφέρον. απλά δε τα απολαμβάνω πολύ, δεν ξέρω. ίσως παραείνει πληθωρικός για τα γούστα μου. απ' τη γενιά του και τον πολυστυλισμό δηλαδή, προτιμώ συνθέτες που είναι πιο προσηλωμένοι σε ένα συγκεκριμένο πράγμα όσο χρησιμοποιούν διάφορα στοιχεία (π.χ. η χρήση του παραδοσιακού στον μπουλέζ ή οι λειτουργίες στον μεσιάν).
    απ' τις συμφωνίες του δεν έχω ακούσει καμία πάντως. θα τσεκάρω.

:άντε γαμήσου ρε κάφρει:

άκου την όγδοη, θα χεστείς λίγο. Ο πολυστυλισμός (η γενικά τα στυλ και οι μορφές) εμένα δε με ενδιαφέρει τόσο πολύ as such (έχει πλάκα πάντως, μέχρι και πέιν οφ σαλβάσιον έχει φτάσει να μου θυμίζει σε σημεία) απλά πως ότι κι εάν ακούσω από αυτόν με κρατάει, δείχνει λόγο ύπαρξης.

κοιτάζοντας πάντως τώρα λίγο για τα έργα του σνίτκε στο wikipedia καταλήγω πως το μυστικό του βρίσκεται κρυμμένο στα σάουντρακς
    πάρε εδώ ταινιάρες που μελοποίησε
    http://en.wikipedia.org/wiki/Adventures_of_a_Dentist
    http://en.wikipedia.org/wiki/Air_Crew_%28film%29

Senior Member warlord mkII's Avatar

Warriors rise from the grave
    Longships sailing The Wave
    Bloodshed on every shore
    Friction massing from war

nihil pop metamelia3's Avatar

Quote Originally Posted by dreamweapon View Post
    στην κοιλιά του αρχιτέκτονα δεν έχει μόνο μουσική του mertens αλλά και του GLENN BRANCA.
    η κοιλιά του αρχιτέκτονα έχει τη χειρότερη μουσική απ' όλες τις υπόλοιπες ταινίες του greenaway.
    λολαρω αγριως.

την καλυτερη μουσικη σε ταινια του greenaway την εχει το the cook, the thief και το κερατο btw.
    this is radio freedom.

nihil pop metamelia3's Avatar

επισης για τον πολυστυλιτισμο του σνιτκε φταιει το εγκεφαλικο
    this is radio freedom.

....went away with my fathers, to gather the fallen.
    To return with the wisdom of the kings....
    Let me dream. (Let the jewels gleam.)
    Let the fallen hear:
    "It never rains around here."
    The sand smothered on my chest....
    Was music choir...

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    επισης για τον πολυστυλιτισμο του σνιτκε φταιει το εγκεφαλικο
    πωπω, χρειάζεται να έχεις μια γνώμη για τα πάντα ε?? (ντάξει ξέρω, inb4 πλακίτσες)