Πότες θα κάμη ξαστεριά, όπως τραγουδούσαμε και τότε στο ΡΕΞ.
Πότες θα κάμη ξαστεριά, όπως τραγουδούσαμε και τότε στο ΡΕΞ.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
ΚΑΥΛΑ
![]()
Τι καύλα μωρέ μαλάκες, θα το παίζουν που θα το παίζουν μέρα-νύχτα στις ειδήσεις, πρέπει να μας τιγκάρετε κι εδώ με τις μαλακίες σας;
τσσσσ, τα σπασε η φοτο.
κατα τ'αλλα απελπισια, το συστημα κερδισε.
this is radio freedom.
Φτάνει που το απειλήσαμε όμως Κάλκι εε~!
να πω την αληθεια, ναι, φτανει. δεν ειναι μικρο πραμα η καθαρη συνειδηση (πραγμα που να πω την αληθεια εγω δεν εχω καθως δεν ημουν εκει, ειμαι σαμο)
this is radio freedom.
Last edited by freak brother; 23-02-2011 at 20:51.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
όταν νιώθετε καύλα βλέποντας μπάτσο να καίγεται, είστε το ίδιο γουρούνια με αυτούς κι αν σας δινόταν η εξουσία, το ίδιο κομπλεξικά αρχίδια θα γινόσασταν. Συγχαρητήρια![]()
Vielen Dank für alles was mal war
σε κάποια φάση φώναζαν κάπου μακριά "θα γίνει του καΐρου, θα γίνει της ταχρίρ" και άκουσα "θα γίνει του μαΐου, θα γίνει της μαρφίν" και είχα ένα lolwat moment.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
ντραγκο, σοβαρα, στο ειπα και μσν, αν όσοι φωνάζουνε για κάιρο και ταχρίρ πιστεύουν ότι η ελλάδα βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με Τυνησία, Αίγυπτο, Λιβύη, έχουν σοβαρά προβλήματα πολιτικής κατανόησης. Όχι ότι εγώ την έχω και ΞΕΡΩ, αλλά ας επικεντρωθούμε στα δικά μας και να μη φωνάζουμε οτινανε πραματα
για το κομπλεξικά αρχίδια ούτε λόγος. Νιώσε ΓΑΜΑΤΟΣ
φαντομ, έκανες μαλακισμένο σχόλιο. Λέμε ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, το να μην καυλωνεις βλεποντας κάποιον να καίγεται (έστω και γουρούνι) δε σε κάνει Πρετεντερη. Μη γίνεσαι κρετινος
και στην αμερικη μια χαρα ειναι ετσι ενυ?
δεν παιζω ξυλο.