και στη τουμπα οταν σας κανουν τον κωλο πηγαδι, ή όταν σφαχτούν τα ζώα μας στον τελικό κυπέλου, εσύ να μας ενημερώσεις για τη μπαλάρα του θρύλου και για το πικ εν ρολλ σπανουλη νεστεροβιτς...
και στη τουμπα οταν σας κανουν τον κωλο πηγαδι, ή όταν σφαχτούν τα ζώα μας στον τελικό κυπέλου, εσύ να μας ενημερώσεις για τη μπαλάρα του θρύλου και για το πικ εν ρολλ σπανουλη νεστεροβιτς...
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Καμία πλάκα. Σε στέλνω να γαμηθείς γιατί με φώναζες να σπάσω το εμπάργκο μου, γιατί σου ήρθε να αναφέρεις ότι σε κάποιο καιρό ο Φορντ θα θυμάται ότι να'ναι και γιατί όταν έρχομαι και γράφω απλά την άποψή μου σε έχω ως τσουτσέκι από κάτω να μου κάνεις και αξιολόγηση. Εμένα αυτά μου φτάνουν να σου πω ένα σύρε γαμήσου. Και μετά εσύ να μου ξαναπείς ότι είμαι ελάχιστος. Και μετά να σου ξαναπώ σάλτα γαμήσου. Όπως σου είπα, δεν σε έχω ΤΕΛΕΙΩΣ χεσμένο. Δεν σε έχω τόσο χεσμένο ώστε να μη θέλω να σου πω άντε γαμήσου κάθε φορά που με αναφέρεις με το γνωστό οδονιανό εμετικό υφάκι σου. Μικρότητα και των δυο μας, δεν λέω, αλλά αθλέτιξ είναι και πραγματικά, όταν διαβάζω αυτά τα ποστ σου, ε, μου έρχεται ένα πολύ αυθόρμητο "ε, σύρε γαμήσου και συ". Ενδίδω λοιπόν. Εσύ ανταποδίδεις, οι υπόλοιποι μουτζώνουν, όλα πάνε κατ'ευχήν.
Και επειδή σκοπεύω να μην ξαναγράψω κουβέντα οριστικά και αμετάκλητα στο αθλέτιξ, γαμιέται ο Μαρινάκης. Σε μία μέρα έπεσε τρία λέβελ στα μάτια μου. Ο Ολυμπιακός παίρνει δικαίως το πρωτάθλημα αλλά οφείλει να πηδήξει όλες τις ομάδες που απομένουν (εκτός του Τάκη γιατί τον αγαπάμε, 1-0 αρκεί). Αν η διαφορά δεν είναι στους +15, στον κώλο του Μαρινάκη το πρωτάθλημα.
Αυτά.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
χεχε μαζευε κι ας ειν κ μουντζες
ρε φορδ τι πλακα ειναι αυτη τωρα με τα εμπαργκα κλπ?
καμια μαλακια λεμε να περασει η ωρα
κ μετα απο τετοια -γενικως αποδεκτη- αλλοιωση αποτελεσματος
λογικο ειναι να υπαρχει ενας αφηνιασμος εκ μερους των αλλων
μην γινεσαι φλωρος και ελα πες ο,τι θες να πεις
ο αλλος ο μιτς εσπασε το εμπαργκο του γιατι τον πειραξε ενα_παραληρημα_του μπερνυ
να σε διορθωσω μονο, οι γαυροι θελετε ηττα απο Πανιωνιο τωρα που μπορειτε
οχι νικη με μικρο σκορ![]()
ποιος βριζει χριστοπαναγιες στα αληθεια στο αθλετιξ ρε σκουληκι,
περα απο καταιγισμο μουντζας και ειρωνιες
δεν εχει παρει κατι αλλο το ματι μου
Μπινελίκια έχουν υπάρξει, και είμαι σίγουρος ότι αρκετοί τα εννοούν.
Πιστεύεις ότι όσοι τα γράφουν το κάνουν μόνο για να τρολλάρουν; Μακάρι.
edit: Στο "σας" δεν έβαζα κι εσένα ε, συμφωνώ πολλές φορές με αυτά που γράφεις και είσαι και συμπαθέστατος μπαλαδόρος![]()
Last edited by JnB; 22-02-2011 at 17:04.
μετά τις χριστοπαναγίες νατο και το φλερτ στο αθλέιξ![]()
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Αυτό δεν είναι εμπάργκο, είναι φέρυ μποουτ.
Δεν κατανοώ πώς αντιλαμβάνεσαι την "ελευθερία του λόγου" ως το δικαίωμα να μπαίνεις να λες κάτι σε δημόσιο φόρουμ, χωρίς να μπορεί ο οποιοσδήποτε (ναι και ο Οντόνιαν με το εμετικό υφάκι του) να απάντήσει. Αυτό είναι μάλλον το αντίθετο αυτής. Από τη στιγμή που το "εμπάργκο" το σπας όποτε γουστέρνεις για μένα είσαι χρήστης του φόρουμ και θα σε αναφέρω όποτε κι εγώ γουστέρνω.
Ο Μιτσμάννος είπε ότι απέχει, το κράτησε, δεν έχω αναφερθεί σε αυτόν παρά μια φορά (απαντώντας στο σπανιότατο ποστ του). Διδάξου.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Προφανώς δεν εννοώ το "λες μαλακίες" και τα συναφή.
Τέσπα, το κουράσαμε, συνεχίστε με το πόσο καύλα είναι να κοροϊδεύεις τον Ολυμπιακό.
με παιρνει φιλος σημερα
ειχα να του μιλησω απο λιγο πρωτου ξεκινησει το ντερμπυ
ελα μαλακα
πουτσα ρε μουνια ετσι πουτσα
σας γαμησαμε
και μας αδικησαν
ολοφανερο πεναλντυ στον μιραλας δε το εδωσαν. και δε το εδειξε ποτε η τηλεοραση
ετσι ρε μουνια
τι να πεις.....
πιο γραφικος και απο 80αρη πορνογερο που ντινεται πανθρο ξερω γω
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
δεν ανησύχησες καθόλου που έχεις τέτοιους φίλους;
Vielen Dank für alles was mal war