Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
Καμία πλάκα. Σε στέλνω να γαμηθείς γιατί με φώναζες να σπάσω το εμπάργκο μου, γιατί σου ήρθε να αναφέρεις ότι σε κάποιο καιρό ο Φορντ θα θυμάται ότι να'ναι και γιατί όταν έρχομαι και γράφω απλά την άποψή μου σε έχω ως τσουτσέκι από κάτω να μου κάνεις και αξιολόγηση. Εμένα αυτά μου φτάνουν να σου πω ένα σύρε γαμήσου. Και μετά εσύ να μου ξαναπείς ότι είμαι ελάχιστος. Και μετά να σου ξαναπώ σάλτα γαμήσου. Όπως σου είπα, δεν σε έχω ΤΕΛΕΙΩΣ χεσμένο. Δεν σε έχω τόσο χεσμένο ώστε να μη θέλω να σου πω άντε γαμήσου κάθε φορά που με αναφέρεις με το γνωστό οδονιανό εμετικό υφάκι σου. Μικρότητα και των δυο μας, δεν λέω, αλλά αθλέτιξ είναι και πραγματικά, όταν διαβάζω αυτά τα ποστ σου, ε, μου έρχεται ένα πολύ αυθόρμητο "ε, σύρε γαμήσου και συ". Ενδίδω λοιπόν. Εσύ ανταποδίδεις, οι υπόλοιποι μουτζώνουν, όλα πάνε κατ'ευχήν.
Αυτό δεν είναι εμπάργκο, είναι φέρυ μποουτ.

Δεν κατανοώ πώς αντιλαμβάνεσαι την "ελευθερία του λόγου" ως το δικαίωμα να μπαίνεις να λες κάτι σε δημόσιο φόρουμ, χωρίς να μπορεί ο οποιοσδήποτε (ναι και ο Οντόνιαν με το εμετικό υφάκι του) να απάντήσει. Αυτό είναι μάλλον το αντίθετο αυτής. Από τη στιγμή που το "εμπάργκο" το σπας όποτε γουστέρνεις για μένα είσαι χρήστης του φόρουμ και θα σε αναφέρω όποτε κι εγώ γουστέρνω.

Ο Μιτσμάννος είπε ότι απέχει, το κράτησε, δεν έχω αναφερθεί σε αυτόν παρά μια φορά (απαντώντας στο σπανιότατο ποστ του). Διδάξου.