3 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Originally Posted by
Amnesiac.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι με τόσες μαλακίες, μπινελίκια και δεν ξέρω και γω τι άλλο που γράφετε, σε συνδυασμό με άλλους 10-15 ουγκ βάζελους που δεν ανοίγουν το στοματάκι τους να κάνουμε καμιά κουβέντα αλλά απλά μουτζώνουν, το αποτέλεσμα είναι οι σοβαροί και φιλήσυχοι οπαδοί του Ολυμπιακού να γίνονται ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ psychotrons από αντίδραση. Γι'αυτό λοιπόν από δω και πέρα μόνο ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΒΑΖΕΛΟΥΣ όπου τους βρούμε (ιντερνετικά πάντα).
Και καλά κλάμματα παιδιά, θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά.

αλέξανδρε, δεν το σώζεις... και αν πρόσεξες τα μπινελίκια αφορούν το μαρινάκη και τη διοίκηση κατά τον συντριπτικό όγκο τους και κατά δεύτερο κάτι γίδια τύπου τορο.
εξάλλου, ακούγεται και θα ακουστεί πολλάκις για τους επόμενους μήνες και χρόνια ότι και εμείς τα κάναμε ή θα τα κάναμε αν μπορούσαμε και ότι όλα αυτά έχουν ξαναγίνει. εγώ παρακολουθώ μπάλλα 20 χρόνια περίπου - ίσως και παραπάνω. θέλω κάποιος να μου δείξει ΕΝΑ ματς μεταξύ οποιωνδήποτε ομάδων που να συνέβησαν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ τα σαββατιάτικα, δηλαδή:
- ατμόσφαιρα ζούγκλα/ριζούπολη
- διαιτητικά σφυρίγματα σε όλο το ματς 100-0 (μιλάω για το ατιμώρητο υπέρμετρα σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων - ****edited****).
- 2 αμφισβητούμενες φάσεις (ήτοι χέρι τορογίδι, 2ο γκολ gay) υπέρ της μιας ομάδας
- 1 ΜΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΗ φάση υπέρ της ίδια ομάδας
- ξύλο στους παίκτες μετά τη λήξη ενώ τους έχεις κλέψει το ματς.
γνώμη μου είναι ότι αν ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ από τα παραπάνω στοιχεία δεν ίσχυε (πλην του τελευταίου βέβαια), το ματς δεν το έχανε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. δεν αρκούσε ένας ευθυμιάδης ή ένας παπουτσέλης για τον ΠΑΟ του σαββάτου. έπρεπε να γίνει κάτι που δεν το έχω ξαναδεί ποτέ.