Removed by Deggial
Καταλαβαίνεις όμως πως αυτό είναι fraud και μπορεί να πάει άσχημα ε;
εδιτ: Λολ ακόμα και χακ σαιτς κλειδώνουν τα θρεντς για τον ίδιο λόγο.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
XAXA TOY ΞΕΚΩΛΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ Ο ΑΛΛΟΣ
ΒΑΛΕ ΑΠ'ΟΛΑ
hang all hope from the nearest tree
Θα σε γελάσω, αλλά όταν υπάρχει flawed payment απλά σου βγάζει ότι έγινε error και contact your bank for details. Για να σου δίνει την κυριότητα της κόπιας πάει να πει πως το transaction πέρασε και πήραν βεβαίωση για την χρέωση του συγκεκριμένου λογαριασμού. Δεδομένου ότι λογαριασμός δεν υπάρχει τότε μιλάμε για πρόβλημα της τράπεζας και άρα η Blizzard πηρε λεφτά από την τράπεζα τα οποία δεν σου ανήκουν; Δεν ξέρω, πάντως κόπιες δεν μοιράζουν βασισμένοι στη καλη θέληση πως η επεξεργασία θα αργήσει και όλα θα είναι οκ.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
KAI ESY AMSTERDAM E?? AHAHAHAHA KLAIW.
Mπα, το πιο πιθανό είναι ότι οι τραπεζικές πληρωμές δεν γίνονται αυτόματα στην Blizzard, κι απλώς προενεργοποιεί τον λογαριασμό, έως ότου την επόμενη εργάσιμη κάνει ο υπάλληλος της Blizzard τις διαδικασίες, οπότε και θα ακυρώσει τις αγορές. Το είχα πάθει αυτό σε άλλο MMO, όπου είχα βάλει λάθος στοιχεία πιστωτικής. Ενεργοποιήθηκε κανόνικα και το έκοψαν την επόμενη εργάσιμη που πήγαν να κάνουν πράγματι την χρέωση.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Ερμ το 1ο δεν το είπα τυχαία ε. Μου έχει τύχει πολλές φορές όταν πχ έχω αγοράσει WoW game time και η συναλλαγη δεν περνάει (είτε γιατί δεν έχει χρήματα η καρτα είτε γιατί ενώ έχει δεν έχουν περάσει από λογιστικό υπόλοιπο σε διαθέσιμο υπόλοιπο). Μου έχει τύχει και με αγορά Starcraft 2 όπου στο τέλος χρησιμοποίησα άλλη debit κάρτα. Σύμφωνα με το αποπάνω δε θα έπρεπε να μου το είχε δώσει και μετά όταν έβλεπαν το transaction info να μου το έκοβαν;
Εκτός και αν αυτή η ολλανδική επιλογή είναι κανένα κουλό έμβασμα που θέλει μερικές εργάσιμες να φανεί και η blizzard κάνει τη βλακεία να στο δίνει έτσι.
edit: Ok με ενημέρωσαν ότι δεν διαλέγεις πουθενά τράπεζα ή οτιδήποτε και άρα όντως είναι απλό bug.
Last edited by SpiritCrusher; 22-02-2011 at 23:46.
Egw padws to starcraft II to katevasa kai pezw![]()