Page 34 of 39 FirstFirst ... 243233343536 ... LastLast
Results 496 to 510 of 577

Thread: The official ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ στο καραισκακη thread RELOADED

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

3 στους 12 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by pitchfork View Post
    ναθινμαν και αμνιζιακ οι γάβροι που δεν θα πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα και θα απέχουν αηδιασμένοι από εκδηλώσεις όπως αυτές των μούλων χθες στον ρέμο προφανώς και δεν εμπίπτουν στους χαρακτηρισμούς μου και φυσικά ναι, είναι καλύτεροι άνθρωποι.

Έρχεται το τέλος της χρονιάς και θα δούμε λοιπόν.

Επίσης δηλώνω εδώ ότι όποιος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ πανηγυρίσει το 14ο στημένο πρωτάθλημα που τυχόν πάρουμε θα είναι κι αυτός γιος πουτάνας. Τα πρώτα 13 στημένα που θα αποκαταστήσουν τη τάξη όμως ναι, θα τα πανηγυρίσω ακόμα και αν δεν τα πάρει η δική μου ομάδα.
    Τώρα το είδα αυτό. Ας μου απαντήσει ο πιτς ή κάποιος άλλος από τους 13 Πρεσβευτές της Δικαιοσύνης που πίνκαραν. Και τα 13 στημένα ήταν; Κανένα δεν πήραμε με την αξία μας; Δε σχολιάζω καν το γεγονός ότι δεν ήσασταν πάντα εσείς οι δεύτεροι.

Και το βασικότερο, αυτή είναι η βαζελική Δικαιοσύνη; Να επιθυμείς να πάρεις και εσύ στημένα πρωταθλήματα; Σόρρυ αλλά πιο πολύ σε ζήλεια φέρνει αυτό. Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Winterborn pitchfork's Avatar

11 στους 11 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Στο πρώτο ερώτημα η απάντηση είναι ξεκάθαρη και γενικώς γνωστή και αποδεκτή (από ανθρώπους που βλέπουν μπάλα):

ΦΥΣΙΚΑ ΝΑΙ
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ. ΟΛΑ ΚΑΛΠΙΚΑ

Το ότι εσύ πιστεύεις ότι η ομάδα σου είναι καλύτερη ισχύει για όλους μας. Όλοι αυτό πιστεύουμε για τις ομάδες μας.
    Ακόμα κι αν μια ανώτερη δύναμη όμως (πχ ο Κουόρθον) ερχόταν και μας έλεγε ότι η δική σου ομάδα ήταν καλύτερη και πάλι αυτό δε λέει τίποτα καθώς το πρωτάθλημα δε το παίρνει πάντα ο καλύτερος, αυτή είναι και η ομορφιά του αθλήματος.
    Αλλιώς να μαζευόμαστε κάθε Σεπτέμβρη να βρίσκουμε τον καλύτερο και να τελειώνουμε, να μη κάνουμε αγώνες και κουραζόμαστε τζάμπα.

Στο δεύτερο ερώτημα, το ζητούμενο είναι να ξεβρωμίσουμε, να φύγει η μπόχα, κάθε φάπα σε γάβρο είναι γιορτή για τον αθλητισμό.

Αυτά.

Τέσπα μη στενοχωριέσαι. Όπως λέει και ο κατέλης, σήμερα κάποια ακόμη παιδάκια έγιναν ολυμπιακάκια και πολλά πιτσιρίκια σας πήγαν περήφανα στο σχολείο τους....

Κοπρίτες...
    Blood for all tears shed
    And Fire for hate
    Death for what shall become
    All false ones fate

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Εγώ προσωπικά κανένα στημένο δε θέλω.

Αλλα πρόσφατα που ένας πουτάνας γιος μου έριξε το μηχανάκι κάτω ξεπαρκάροντας, πήραμε πινακίδα και αρνείται να μου κάνει δήλωση, είπα "θα του σκίσω τα λάστιχα". Δεν το έκανα και δε θα το κάνω, η εκτόνωση πρέπει να γίνει όμως ε.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

γαύρος θα ήταν

3 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΖΙΠ ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΕΙΧΕ ΤΙ ΝΑ ΗΤΑΝ.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

0 στους 7 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Εγώ προσωπικά κανένα στημένο δε θέλω.

Αλλα πρόσφατα που ένας πουτάνας γιος μου έριξε το μηχανάκι κάτω ξεπαρκάροντας, πήραμε πινακίδα και αρνείται να μου κάνει δήλωση, είπα "θα του σκίσω τα λάστιχα". Δεν το έκανα και δε θα το κάνω, η εκτόνωση πρέπει να γίνει όμως ε.
    Πόσο πιο διπολικός παροπιδισμός, καταλαβαίνεις ότι παίζουν κι άλλοι στο πρωτάθλημα ε;
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Τι δεν κατάλαβες από το "κανένα στημένο δε θέλω" ρε γκαζμά; Αν παίζαμε οι δυο μας με τον γαυρο μόνο στημένα θα ήθελα. :ρ

Παρεπιμπτώντος, αυτός είναι και ο λόγος που δε θέλω να κατεβούμε με τους μικρούς πχ στις επόμενες αγωνιστικές. Οι αντίπαλοι που μας έπαιξαν με την κανονικιά ομάδα δε φταίνε σε τίποτα.

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

1 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

οσο οι υπολοιπες ομαδες κανουν κοκοκο/ειναι παραρτηματα αυτο το θρεντ θα ειναι επικαιρο δυστυχως...
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Senior Member warlord mkII's Avatar

Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της εκπομπής της θύρας 7, τις οποίες υιοθετούν πρωταθλητης γαυρος σαρα μαρα και κακο συναπαντημα, αισθάνομαι ντροπή που είμαι παναθηναϊκός και ζητώ συγνώμη από τους 200 και βάλε αγνούς φιλάφλους του ολυμπιακού που μπήκαν να πανυγηρίσουν ένα αντρίκιο πρωτάθλημα και μια πεντακάθαρη νίκη ... και δάρθηκαν ανηλεως από τους Καντέ, Γκοβού και Σισέ!!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!

ΚΑΙ:

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η κλήση του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κληθεί για εκτεταμένα επεισόδια και η ποινή που προβλέπεται είναι μία αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο!
    Ο Μ. Αντωνακάκης έχει αποφασίσει να μην ασκήσει δίωξη για ευρείας κλίμακας επεισόδια, όπως όλοι θα περίμεναν, αλλά για εκτεταμένα επεισόδια. Ο λόγος είναι ότι, από τα στοιχεία που έχει στα χέρια του, δεν προκύπτει ότι η αστυνομία χρειάστηκε να επέμβει για όσα έγιναν στο ντέρμπι - πέραν των σχεδίων που είχαν προβλεφτεί – και πως κανείς δεν τραυματίστηκε.
    Το πιθανότερο λοιπόν, είναι ότι στον Ολυμπιακό θα ασκηθεί πειθαρχική δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια και η ομάδα του Πειραιά θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, όπως προβλέπεται, και χρηματικό πρόστιμο για όλα όσα συνέβησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης».
    Με ενέργειες του εισαγγελέα, έφτασαν στα χέρια του τα απαραίτητα έγραφα, τα οποία αναφέρουν τα εξής:
    α) Το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής Καλόπουλος, περιγράφει ότι οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν μετά το τέλος του αγώνα, αλλά δεν υπέπεσε στην αντίληψή του τίποτε άλλο.
    β) Η έκθεση της αστυνομίας που είναι δέκα γραμμές, αναφέρει πως εκατοντάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπήκαν στο γήπεδο, για να πανηγυρίσουν και κάποιοι από αυτούς προπηλάκισαν ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
    ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
    Warriors rise from the grave
    Longships sailing The Wave
    Bloodshed on every shore
    Friction massing from war

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

5 στους 18 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι με τόσες μαλακίες, μπινελίκια και δεν ξέρω και γω τι άλλο που γράφετε, σε συνδυασμό με άλλους 10-15 ουγκ βάζελους που δεν ανοίγουν το στοματάκι τους να κάνουμε καμιά κουβέντα αλλά απλά μουτζώνουν, το αποτέλεσμα είναι οι σοβαροί και φιλήσυχοι οπαδοί του Ολυμπιακού να γίνονται ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ psychotrons από αντίδραση. Γι'αυτό λοιπόν από δω και πέρα μόνο ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΒΑΖΕΛΟΥΣ όπου τους βρούμε (ιντερνετικά πάντα).

Και καλά κλάμματα παιδιά, θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

ΤΣΑΚΙΣΕ ΜΕ!!!!!!

σοβαρε και φιλησυχε ξανθοπουλε που η αδικια σε μετετρεψε σε αδιστακτο σαικοτρον!
    Bloodshed on every shore

Και ο Χριστος ηταν ΟΦΗ Hellblazer's Avatar

1 στους 14 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Μιλανε οι βαζελοι λες και αυτοι ειναι τιποτα αγιοι που αδικηθηκαν απ'τον αλλον τον μπουνταλα του λιμανιου. Αλλα εχετε το νου σας και οι με και οι δε απ΄του χρονου ανεβαινει η ΟΦΑΡΑ και θα φατε καλα.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

5 στους 6 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

δε σε χάλασε το προχτεσινό Χ. τα λέμε play off
    Rock or Nothing

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

3 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι με τόσες μαλακίες, μπινελίκια και δεν ξέρω και γω τι άλλο που γράφετε, σε συνδυασμό με άλλους 10-15 ουγκ βάζελους που δεν ανοίγουν το στοματάκι τους να κάνουμε καμιά κουβέντα αλλά απλά μουτζώνουν, το αποτέλεσμα είναι οι σοβαροί και φιλήσυχοι οπαδοί του Ολυμπιακού να γίνονται ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ psychotrons από αντίδραση. Γι'αυτό λοιπόν από δω και πέρα μόνο ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΒΑΖΕΛΟΥΣ όπου τους βρούμε (ιντερνετικά πάντα).

Και καλά κλάμματα παιδιά, θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά.
    αλέξανδρε, δεν το σώζεις... και αν πρόσεξες τα μπινελίκια αφορούν το μαρινάκη και τη διοίκηση κατά τον συντριπτικό όγκο τους και κατά δεύτερο κάτι γίδια τύπου τορο.

εξάλλου, ακούγεται και θα ακουστεί πολλάκις για τους επόμενους μήνες και χρόνια ότι και εμείς τα κάναμε ή θα τα κάναμε αν μπορούσαμε και ότι όλα αυτά έχουν ξαναγίνει. εγώ παρακολουθώ μπάλλα 20 χρόνια περίπου - ίσως και παραπάνω. θέλω κάποιος να μου δείξει ΕΝΑ ματς μεταξύ οποιωνδήποτε ομάδων που να συνέβησαν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ τα σαββατιάτικα, δηλαδή:
    - ατμόσφαιρα ζούγκλα/ριζούπολη
    - διαιτητικά σφυρίγματα σε όλο το ματς 100-0 (μιλάω για το ατιμώρητο υπέρμετρα σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων - ****edited****).
    - 2 αμφισβητούμενες φάσεις (ήτοι χέρι τορογίδι, 2ο γκολ gay) υπέρ της μιας ομάδας
    - 1 ΜΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΗ φάση υπέρ της ίδια ομάδας
    - ξύλο στους παίκτες μετά τη λήξη ενώ τους έχεις κλέψει το ματς.

γνώμη μου είναι ότι αν ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ από τα παραπάνω στοιχεία δεν ίσχυε (πλην του τελευταίου βέβαια), το ματς δεν το έχανε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. δεν αρκούσε ένας ευθυμιάδης ή ένας παπουτσέλης για τον ΠΑΟ του σαββάτου. έπρεπε να γίνει κάτι που δεν το έχω ξαναδεί ποτέ.
    Last edited by Raven Lord; 22-02-2011 at 11:45.
    Rock or Nothing

0 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Bloodshed on every shore