8 στους 8 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Originally Posted by
Ford Prefect
Θα σου έρθει νταμπλάς, το ξέρω, αλλά για εμένα το σημαντικό ήταν αυτό που έγραψα: Ότι αυτοκτονήσαμε για τους 3 λόγους που ανέφερα και ότι αδικηθήκατε. Επίσης ανέφερα ότι εγώ είδα το ματς για Χ αντί για ήττα μας. Την δική σας σιχαμάρα την καταλαβαίνω αλλά δεν είναι το πρώτο μου μέλημα όταν ποστάρω στο αθλέτιξ να σου αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας ή να πάρω τα εύσημά σου, τα οποία έχω εξίσου χεσμένα με τις αξιολογήσεις σου για το πρόσωπό μου. Όχι εντελώς χεσμένα, αρκετά, για να σου πω ένα σύρε γαμήσου και συ ένα πράμα.
Για την ντροπή που νιώθω ως Ολυμπιακός, μπορεί και να την πόσταρα επιτόπου αλλά δυστυχώς για μένα όταν βλέπω shredding υβρεολογίου και υπερβολές για πέτσινα πρωταθλήματα και εκατοδύο φιλικά και άλλες τέτοιες μαλακιάρες, δεν μου βγαίνει η ανωτερότητα. Πεταμένη ανωτερότητα, μήπως όταν έγραφα για την ντροπή του ΚΑΣ και την αποπομπή Λεμονή γίνατε λιγότερο κομπλεξάρες με τους γαύρους του φόρουμ; Όχι.
Λοιπόν, το μοναδικό που με ενδιαφέρει εμένα είναι να πω αυτό που θέλω να πω. Για δες.
Για την διαφορά, ναι, πέφτω έξω και είναι μεγάλη μαλακία. Μπράβο Ερνέστο.
Για το εμπάργκο, εγώ το βάζω, εγώ το βγάζω, εγώ το ξαναβάζω. Καληνύχτα.
Ξέρεις ποια είναι η πλάκα όμως ε; Στέλνεις εμένα να γαμηθώ που δεν έβρισα ούτε είπα για παραρτήματα, άρα μάλλον με έχεις λιγότερο χεσμένο απόσο νομίζεις.
Κάνε ο,τι θες αγόρι μου, κανείς δεν στο απαγορεύει. Όπως δε μου απαγορεύει να λέω ότι είσαι λιγοστός.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club