Page 46 of 101 FirstFirst ... 3644454647485696 ... LastLast
Results 676 to 690 of 1504

Thread: ηλεκτρονικο_περίεργα ξέρω'γω

είναι στα πρόθυρα του sold out, εξαντλήθηκε σε experimedia, norman και boomkat

τσέκαρε εδώ και εδώ

Senior Member

To τσίμπησα από anost. Ευχαριστώ για το alarm της τελευταίας στιγμής, θα κλαιγόμουνα αλλιώς

ζημιά

Senior Member 00i00's Avatar

καλο ειναι να υπαρχουν σε εναν ντενεκε...
    στο nodata κλασικα

Δράκος ikonoklast's Avatar

Αυτό το deaf center δε φεύγει από την playlist μου γιατί είναι ολοκληρωτική δισκάρα, μπορεί και δυνατότερο από το pale ravine. Θα πούμε μερικές κουβέντες παραπάνω κάποια στιγμή, ενδιάμεσα δώστε βάση όλοι όσοι είναι με τέτοια πράγματα.

Last edited by ikonoklast; 17-02-2011 at 02:15.

Senior Member

όπως είπαμε, έφτασε το βινύλιο και το extra grim σκουριασμένο δίδυμο αδερφάκι του Owl Splinters-συνοδευτικό cd με versions του Svarte Greiner είναι το κάτι άλλο. Δε μπα να 'χει λιακάδα έξω, σαπίζει σωθικά μέσα
    Carheart, αν δεν το βρίσκεις πες.

το πήρα ρε, δέρνει το Twin

ακούτε και τον Tim Hecker τον καινούργιο όμως

post modern vegetarian h2he's Avatar

Ναι, ναι, να τον ακούσετε, από τις λίγες φορές που από πάνω έχει τέτοιο σερι εμπνευσμένων προτάσεων!
    Can't get it down without crying

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Μετά από μιάμιση βδομάδα αναμονής, ακούω τους 2 καλύτερους ambient δίσκους της χρονιάς, ευχαριστώ για αυτές τις στιγμές, γενικά.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

nihil pop metamelia3's Avatar

χμ... εμενα το ντεφ σεντερ δεν με τρελανε και πολυ να πω την αληθεια. το σβαρτε γκραηνερ και ο χεκερ θεριζουν
    this is radio freedom.

Και ο Χριστος ηταν ΟΦΗ Hellblazer's Avatar

post modern vegetarian h2he's Avatar

Sohrab was born in Tehran in 1984. He was seven when the Iran-Iraq war ended. His name, from an old poem called 'Shahname', means 'rouge water', which can also mean 'blood'. He started a punk band with his brother and a friend, which lasted about two years before splitting. Sohrab is totally isolated in Iran, with little or no connection to what is happening there. Sohrab is, like so many, displaced within his own country and occupies a similar internal cultural isolation. This is suggested by Jon Wozencroft's imagery and artwork; looking in through shattered glass and an air of menace underneath the surface.

He recently performed live at Berghain for a Touch night, with Fennesz, Hildur Gudnadottir and others. It was his first legal gig since a performance by his punk band was broken up by the police in Tehran...

He is currently seeking status as a political refugee...

Sohrab used Reason 3, his midi controller (R)evolution UC-16 and a sampler, recorded live through Ambrosia recording software.

Αγνοήστε αν θέλετε τα φολκλορικα και κατατρεγμένα, ο δίσκος είναι εξαιρετικότατο δείγμα ambient με ολίγη από field recordings. Αν και δεν το διαβάζω σε πολλά ριβιουζ, εμένα ο δίσκος μου έβγαλε αρκετή ζεστασιά, σε σημείο που να μου θυμίσει και λίγο μια λιγότερο οργανική εκδοχή του Helios. Ό,τι και να είναι όμως, αξίζει πολλά. Άλλος ένας δίσκος που δεν πήραμε χαμπάρι πέρισυ.
    Can't get it down without crying

Δράκος ikonoklast's Avatar

http://witchhaus.blogspot.com/

Έχουμε να πούμε πολλά για το τι συμβαίνει παραπάνω αλλά εγώ θα ξεκινήσω τώρα λέγοντας λίγα. Κάπως άσχετο αλλά σεβόμαστε την house. Γιατι η house ζει στο μουσικό συνεχές σαν η μεγαλύτερη μουσική επανάσταση μετά το rock and roll (με δεύτερο το hip-hop). Ξεκάθαρα. Διεμβόλισε το pop της εποχής, ξέσκισε τη disco κλέβοντας της τα clubs, ενέπνευσε ένα μαγικό underground όπου όποιος κατάφερνε να προμηθευτεί ένα tb-303 και ένα κωλο-synth ήταν σε θέση να παίξει πάνω σε μια μουσική φόρμα ικανή να γεννήσει εκατοντάδες διαφορετικά χρώματα ανάλογα με τις ψυχοσυνθέσεις του εκάστοτε πειραγμένου παραγωγού. Υπνοτική και δυνατή σαν acid, ποπ χορευτική και funky, από το σικαγο και το ντιτροιτ μέχρι το λονδίνο και την αυστραλία. Εκφυλισμένα «κλαμπάτη» από την αρχή της μέχρι τα 90s αλλά ταυτόχρονα ψυχεδελική, ambient, σκοτεινή, εμπορεύσιμη, εύκολη για όλους και πιο banger. Με τα ναρκωτικά της, με την κουλτούρα της, με τους ήρωες και τους αντι-ήρωες της. Με τις επιρροές της από τους kraftwerk μέχρι τους happy mondays η house ζει όπως κάθε ζωντανό ρεύμα ακόμα στα πορνικά κλαμπς και στο underground της. Εδώ, συγκεκριμένα μιλάμε για το πολύ δεύτερο.

Πιο συγκεκριμένα ακόμα, μιλάμε για το 2011, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για ό,τι μεσολάβησε με το θάνατο των μουσικών ειδών. Ένα πνιγηρό ΠΕΡΙΕΡΓΟ «είδος» εμφανίζεται πάνω στη house φόρμα, πάνω στην chillwave house φόρμα, πάνω, ξερωγώ, στην gothic υποκουλτούρα, στο grime, στα κομπρεσσαρισμένα μπουκωμένα μπάσα, σε πυκνά απλωμένα synths, στην νοσηρή αισθητική από τελειωμένα b-movies, στα μυστήρια ονόματα με 1337 γραφή δείγμα της υποκουλτούρας του net, στα σύμβολα. Το WITCH▲HAUS. Ή «drag». Αυτό. Μάγισσες. Και House. Αγχωμένη Lady Gaga σε samples, καραμπίνες, γυναικείες φωνές χαμμένες στο reverb, κουκούλες, κεριά, σκοτάδι, σα-τα-νισ-μός. Ακούγεται αστείο ίσως αλλά νομίζω είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα. Για όλους όσους (σαν και μένα, ναι) λατρεύουν την εικόνα πολύ και το φαίνεσθαι μαζί με όλα τα υπόλοιπα εδώ υπάρχει ψωμί. Προσέχουμε το πρώτο βίντεο, τι είναι αυτό το πράγμα. Για να είμαι ειλικρινής, ούτε εγώ ξέρω τι είναι, ξέρω ότι είναι φοβερό, τεράστιο σαν τους κομπρέσσορες που βουλώνουν τα ηχεία μου τώρα που γράφω αυτά. Σκέτη καύλα.
    Last edited by ikonoklast; 23-02-2011 at 07:02.

Senior Member Shirime's Avatar

κλέβεις όμως γιατί βάζεις White Ring που είναι από τα ενδιαφέροντα δείγματα της φάσης.

ένα πραγματικό σκουπίδι λοιπόν:

Spoiler
    και για να διαλύσω κάθε σύννεφο ελπίδας, το original είναι εξίσου άσχημο

A rock, an island Drumsick's Avatar

White Ring γάμησαν. οΟοΟΟ ένα άλμπουμ που'χα ακούσει, δε με τρέλανε. 26 Μάρτη λέει στο Bios αυτός.
    Πάρτε κι αυτό.

Tags for this Thread