μάριε, δυστυχώς δε στο έχω πει μέχρι τώρα (που θα έπρεπε) γιατί χέβι μέταλ μπράδερς και τέτοιες μαλακίες, αλλά κάνε κάτι επιτέλους με την υφάρα σου. Δεν ξέρω αν γράφεις έτσι για να κάνεις χαβαλέ ή να είσαι αρεστός (που δε νομίζω όσο κι αν θέλεις να περάσεις το πρώτο επειδή βλέπω υπεράπειρα κόμπλεξ και σκατοψυχία από πίσω, εννοώ φάκ, δε νομίζω να έχω χρησιμοποιήσει τη λέξη σιχάματα για κανένα λόγο το τελευταίο εξάμηνο) αλλά εμένα με εκνευρίζεις, σόρυ. Πάω τώρα να δω καμιά αδελφίστικη μαλακία όπως το requiem (που σκατά το βρίσκω και γω αλλά χθες είδα και το wristcutters και μου άρεσε, οπότε...)
Τώρα όσον αφορά το ον τόπικ, τα θεωρώ χαζομάρες αυτά τα "γουέστερν είναι, πρέπει να είναι καλτ και τυπικό το σενάριο" όπως και όλες οι εκδοχές τους (ντεθ μέταλ είναι, πρέπει να είναι σκατά οι στίχοι, κλπ) τα οποία φωνάζουν ουσιαστικά από πίσω "ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?" Έτσι γουστάρω και ζητάω εγώ, δεν είναι ανάγκη εσείς να κάνετε το ίδιο. Ντάιθορ το ίδιο πράγμα λες και εσύ με το
άσε που μου πετάς και μία αυταρχική σύνταξη λες και θα μου πεις τι θα κάνω. Στην πραγματικότητα κανένα έργο τέχνης, ταινία η μουσική γουοτέβερ, δεν αυτοπεριορίζεται από την μέση ποιότητα του genre στο οποίο ανήκει. Το genre σου δίνει μία γενική κατεύθυνση (στα γουέστερν χώρο, χρονικότητα, αισθητική πχ) και από κει και πέρα το τι θα κάνεις είναι ξεκάθαρα δικό σου θέμα. Οι Κοέν θα μπορούσαν να κάνουνε ένα γουέστερν λυρικό, ψυχολογικό, ποιητικό, μπεργκμανικό, σπλάτερ, ταινία τρόμου, ετς. (για παράδειγμα και αυτό γουέστερν είναι, σιγά.) Θα μπορούσαν να δώσουν μία παραπάνω διάσταση, ή να μη τη δώσουν βέβαια, και γω προφανώς επειδή τους γνωρίζω περίμενα το κάτι παραπάνω. Καταλαβαίνω γιατί να γουστάρουν να κάνουν μια ωραιοποιημένη τυπική genre movie (που μία εκδοχή για αυτό είναι ότι θα κόψει και λίγα περισσότερα εισητήρια από το a serious man πχ, πέρα από το ΧΑΒΑΛΕ) αλλά εμένα γενικά δε με ενθουσιάζουν αυτά, όπως δε με ενθουσιάζει μία καινούργια μπάντα που παίζει μέιντεν με μεσούγκα παραγωγή (που είναι καλό παράδειγμα επειδή έτσι κι αλλιώς δε πεθαίνω με μέιντεν)Originally Posted by Dythor