Αμφιλεγόμενο άλμπουμ το αποπάνω.Σίγουρα δεν το βάζω ίσα και όμοια με το "Power From Hell" αλλά μου φάνηκε αρκετά δυναμικό το comeback των παππούδων από το Bristol.
Και θα έρθει κάπου εδώ ο diehard οπαδός/πρωτοδισκάκιας και θα σου πει "Μα καλά!Εδώ παίζουν κάτι μεταξύ Exodus και Testament!" και θα έχει και δίκιο.
Η ουσία όμως είναι ότι το κάνουν καλά.Αν ξεπεράσεις κάποια μικροσκαλώματα θα τον θεωρήσεις άκρως ευχάριστο δίσκο.Εξάλλου οι ίδιοι οι Onslaught έχουνε αποδείξει στο παρελθόν ότι ποτέ δεν ήταν προσηλωμένοι σε ένα και μοναδικό μουσικό ύφος.
Ενδεικτικό κομμάτι:
Last edited by Nasum; 16-02-2011 at 14:47.
Мама Люба давай, давай, давай
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι υποτιμημένο, αλλά σίγουρα ένα άλμπουμ Robert Wyatt δεν κάνει πια το θόρυβο που έκανε κάποτε. Πάντως είναι ΑΛΜΠΟΥΜΑΡΑ
Robert Wyatt - Comicopera
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Μια φιλική μούτζα για Μούνσπελ: θέμα γίνεται για μουσικούς στα γεράματα. Αντιλαμβάνομαι το πνεύμα όμως, και μπορείς να βρεις την υγειά σου σε αυτή τη στήλη του Ντεσιμπέλ, όπως τη βρήκα και εγώ. Όλη η υποτιθέμενη σαβούρα συγκεντρωμένη.
Μanilla Road "Gates of Fire"
Μου αρέσει πολύ αυτός ο δίσκος! Δεν βρίσκω κάτι κακό στον ήχο των τυμπάνων, ο οποίος είναι κάααπως death metal, ούτε στις φωνητικές επιλογές του Mark "the Shark" Shelton! Όπως πάντα, αυτή η μπαντάρα κρατάει τα μπόσικα στην ποιότητα στον παγκόσμιο metal χάρτη...![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Και σε πιο ωραίο-αλλά-γκέυ μοτίβο Playing the angel από Depeche Mode.
Can't get it down without crying
manowar louder than hell
akoma de katalavainw giati to thavane thavoune. afou gamaei
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
τα ''καποια αλλα'' τα περιμενω με περιεργεια κ γω.. Μονο τα soundtracks ΙΣΩΣ αλλα κ παλι αυτα δεν θεωρουνται κλασικά..
ρε παιδια οκ, γουστα κλπ, κ εμενα το αγαπημενο πινκ φλουντ ειναι το wall, δεν συμφωνουν κ πολλοι,
αλλα το να λεμε χειροτερο αλμπουμ τους το DSOTM φτανει σε όρια ανωμαλιας ε
απειρες βδομαδες στο τοπ200 billboard, toses k toses επανεκτελέσεις απο reggae(v.a) k ηλεκτρονικα (ott/sphongle) mexri Flaming Lips me olon ton kalo ton kosmo mesa, e tou pousth !
Από την άλλη, γουατεβερ, σεβαστές ολες οι αποψεις.
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
Η επιτυχία ενός album πάντως δεν είναι και ιδιαίτερα σοβαρός παράγοντας για να κρίνεις αν είναι καλό ένα album, ειδικά όταν μιλάμε για προσωπικές απόψεις. Με την εξαίρεση του "Great gig in the sky", δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο κομμάτι το οποίο μπορώ να βάλω δίπλα στα πραγματικά τεράστια τους, κυριώς σε συναισθηματικό αντίκτυπο.
Can't get it down without crying
Συμφωνω πληρως πως η εμπορικη επιτυχία δεν καθοριζει την αξια ενος δισκου (δεν έθεσα μονο αυτον τον παραγωντα αλλωστε..) αλλα οκ ρε σεις, μην παιζουμε με τις λεξεις..
Άρα οχι το 'χειρότερό μου' ?
Προσωπικές απόψεις, ναι, απλά μου φαίνεται πολυ περίεργη άποψη, ειδικα για τον συγκεκριμενο δισκο,γιαυτο το συζητάμε
Breathe-Us and Them- KAI BRAIN DAMAGE re file !!Με την εξαίρεση του "Great gig in the sky", δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο κομμάτι το οποίο μπορώ να βάλω δίπλα στα πραγματικά τεράστια τους, κυριώς σε συναισθηματικό αντίκτυπο.
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr