απέλυσαν λέει τους συμβασιούχους που έκαναν επίσχεση εργασίας επειδή είχαν 6μήνες να πληρωθούν.
απέλυσαν λέει τους συμβασιούχους που έκαναν επίσχεση εργασίας επειδή είχαν 6μήνες να πληρωθούν.
In somewhat greater perspective of time
You are practically non-existent
λολ,γίνεται αυτό?
τι ειναι κιτρινο και εχει νορμα;
ο χωρος μπαναναχ
![]()
this is radio freedom.
Ναι,εξεταστική κανονικά την άλλη βδομάδα,αλλά λέει θα γίνει πάλι συνέλευση για να αποφασίσουν οι έκτακτοι πως θα κινηθούν προκειμένου να δικαιωθούν.
Πάντως ειπώθηκαν απίστευτες μπούρδες στην συνέλευση του τύπου 'Μα καλά τώρα βρήκαν να κάνουν κατάληψη,πάνω στην εξεταστική?',ένα εξάμηνο έκαναν μάθημα και αναπληρώσεις απλήρωτοι οι καθηγητές για να μην χάσουμε το εξάμηνο και τώρα τους την λέμε κιόλας
ειμαι 6ο ετος. τον σεπτεμβρη δεν κατεβηκα καν για εξεταστικη. τωρα κατεβηκα για την μιση και πηρα τ'αρχιδια μου. φμλ.
κι ας το πω επιτελους: εχω σιχαθει να ειμαι φοιτηταριατο.
this is radio freedom.
εν τω μεταξυ να προσθεσω και το εξης:
εξεταζομαι σε 7 ωρες στην συναρτησιακη αναλυση. η υλη ειναι 80 σελιδες σημειωσεων.
το προλαβαινω. υπαρχει η δυνατοτητα να μην ειναι λευκη η εξεταστικη. αλλα μου ειναι αδυνατο να διαβασω για καποιον λογο.
εντιτ: ισως απλα δεν παω με την νορμα
Last edited by metamelia3; 19-02-2011 at 05:15.
this is radio freedom.
Εχεις δωσει ρεστα στο θρεντ, σου χω δωσει καμια δεκαρια πινκς
Κουραγιο και καλη επιτυχια
βαθια απ'την καρδουλα μου τα βγαζω!
θνξ =)
this is radio freedom.
Spoiler
τι σπουδάζεις;
μαθηματικα.
φιξξξερ τζαμπα οι ευχες. νομιζω θα παραιτηθω απο την ιδεα να δωκω το μαθημα, θα παραδεχθω την ηττα μου σ'αυτη την εξεταστικη, θα πεσω να κοιμηθω, θα υποχωρησω να μαζεψω δυναμεις και θα επιστρεψω πιο ωριμος. με παραπανω xp. μεγαλυτερο λεβελ.
this is radio freedom.
μαθηματικά. μάλιστα.