πείτε κάτι για motorpsycho για μας τους άσχετοι.
πείτε κάτι για motorpsycho για μας τους άσχετοι.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
nu metallers στους possessed μου?
![]()
σημάδια των καιρών μας....
Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!
"Αλεξ,έλα δω ρε μαλάκα να ακούσεις,για εσένα έχει γίνει αυτή η μπάντα"
Ταδε εφη Noise Effect.
Αγνότης.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
ε εντάξει, έχει μείνει ένας από Sadistic Intent
oι άλλοι τρεις δεν ξέρω γιατί έφυγαν βέβαια
Ο μινμιν κι ο ζαχαροπουλος στους ποζεστ σας?
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
Έχουν κάνει το αγροτικό τους στους Asesino.
Τα σπάω με Tony Campos, από τους Static-X τώρα πλέον στους Possessed.
Мама Люба давай, давай, давай
Χαχ, βαριέμαι ελεεινα τα ραπιντομιντιαφαιρς και το γκουγκολ. Ενω το σλσκ ειναι δυο κλικ μακριά. Πάντως εσύ και άλλος ένας το είχατε το αρμπουρετουμ, οπότε θενκς. Το Pearl δεν με είχε ενθουσιάσει όσο τα δυο πρωτα παντως.
Περί Motorpsycho, δεν ξέρω για λαιβ, δεν τους έχω δει αλλά αν είναι τόσο καλύτεροι στα λαιβ μάλλον δεν θα ζήσω μέχρι το τέλος μιας συναυλίας αφού τα αλμπουμ τους γενικά τα λατρεύω. Εντυπωσιακό το πως στην καριέρα τους έχουν καταφέρει να συνδυάσουν τόσο ωραία την ψυχεδέλεια και το progressive rock με τις indie επιρροές (είχαν και τις πιο οτιναναι στιγμές τους, ας είναι καλά τα κολλητιλίκια με τον Deathprod), στα τρια τελευταία έχουν ανακαλύψει λίγο περισσότερο το metal εαυτό τους (αναρωτιέμαι τι τους έπιασε όλους εκεί πάνω τελευταία) αλλά συνεχίζουμε να αγαπάμε. Επιλεκτικά προτείνω Demon Box, Angels and demons at play, Phanerothyme και Child of the future.
Can't get it down without crying
Για τους λάτρεις του Sabbath-ικού ήχου, έχει σκάσει μύτη το παρακάτω full length των Orchid. 70's Doom / Heavy Rock, ανάμεσα σε Vol.4 και Sabbath Bloody Sabbath, με συνθέσεις που σε κάνουν να νομίζεις οτι έχουν τον Iommy κάτι παραπάνω από πνευματικό πατέρα. Είμαι ακόμη στις πρώτες ακροάσεις και δεν επεκτείνομαι περισσότερο, ωστόσο μπορεί να επανέλθω με ένα κατατοπιστικότερο review. Οι λάτρεις των Sabbath περιόδου Ozzy, θα γουστάρουν και με το παραπάνω.
![]()
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Λοιπόν αυτό εδώ αρχικά (τουλάχιστον) ακούγεται συμπαθέστατο.
![]()
Kill the wise one!
μετα απο το...
Death - 2009 - ...For The Whole World To See [Drag City,2009]
η Drag City κυκλοφορησε το...
Death - 2011 - Spiritual Mental Physical [Drag City,2011]
...συλλογη με ντεμα,προβες κλπ
προτο-πανκ απο παιδια του συνεργειου (σκουρους ντε) με πολυ πολυ καλες στιγμες
τα ασματα ειναι απο αρχες 70
ειδικα το δευτερο συστηνεται ανεπιφυλακτα
Πιο σωστό είναι να λέμε "ύστερα από".![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
ΠΑΟΚ ειμαι φιαακι...