Quote Originally Posted by Ra Pariah View Post
Η γνώμη μου είναι ότι έχει ψωμί ο δίσκος. Απαράδεκτο δεν θα το 'λεγα σε καμιά περίπτωση... Έχει ιδανική διάρκεια (μαλάκες εταιρειάρχες έχετε κάνει το μέταλ μας όπερα του Βάγκνερ με τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ σας... Το μέταλ είναι για μισή ώρα-τρία τέταρτα, όχι παραπάνω.). Έχει ιδανικό ήχο. Ο τιτανοτεράστιος ήχος στην κιθάρα με κυματομορφές που δεν χωράνε στην οθόνη και τύμπανα (ως απόρροια των κιθαρών) όμοια με ήχο στραγαλιών που πέφτουν σε χαρτόκουτο είναι καιρός να γυρίσει εκεί απ' όπου ήρθε... Πάρτε τον πίσω, απαίσιοι NWOAHM-άδες. Το Doomsword έχει πολύ ζεστό ήχο στα τύμπανα και έναν καλό ήχο στις κιθάρες. Μαστροθάνατος στο τελευταίο κομμάτι ζήλεψε λίγο από τον Defeis, αλλά εντάξει του το συγχωρούμε... Στα υπόλοιπα κομμάτια μου ακούστηκε θετικός. Τέλος, δεν λείπουν και μερικές κομματάρες με το εναρκτήριο και το "Wrath of the Gods" να μου 'ρχονται πρώτα στο μυαλό.

For Us Metal Is Enough
Classics Never Die. \μ/
παιδιά είμαι ο μόνος που δεν γουστάρει ούτε νότα από doomsword? βέβαια μην δίνετε και πολύ σημασία στα λεγομενά μου μιας και εγώ είμαι πάνκης που το παίζει μεταλλάς.....άντε στην καλύτερη να κάνω παρέα με απαίσιους nwάδες που γουστάρουν πιο πολύ seducer ..................

μην δίνετε σημασία απλά με πιάσαν πάλι τα κλασσικά μου "που πάει το metal μου το ταλαίπωρο χωρίς riffs και αλήτικες σολάρες"...............μάλλον προς το καλύτερο απ'ότι φένεται για να είμαι μόνο εγώ δυσαρεστημένος...................