θα μπορουσες να εννοεις εμενα και να εξακολουθεις να με συμπαθεις
κι επισης να κανεις το παραπανω κουοτ και να αναπτυξεις την διαφωνια σου
εντιτ...οι μουτζες/πινκς ειναι γκαιη...δεν δινω σημασια
κομισσαρ, εξηγησα τί εννοώ υποχρέωση.
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
Ρε Βικ, αφού γουστάρουμε εμείς οι ομπσκιουράδες ΜΕΤΑΛΛΟΠΑΤΕΡΕΣ το σωστό mainstream μέταλλο, τότε γιατί να έχουμε πρόβλημα με τους ανεξαρτήτως ηλικίας ακροατές των γνωστών συγκροτημάτων οι οποίοι προσεγγίζουν με αγάπη και σεβασμό δημιουργίες όπως τα "Power and the Glory" και "Gutter Ballet";
Όταν όμως ακούμε μαλακίες για χίλια-δυο αβάσιμα πράγματα από άτομα τα οποία μια ζωή ήταν ημιμαθή και υπερηφανεύονταν και γι' αυτό μάλιστα (για τίς όποιες γνώσεις τους), ε ναι τότε θα υπάρξει αντίλογος. Δεν γίνεται να βγαίνει τώρα ο καθένας και να μιλάει για χάλια ήχο, τυποποιημένες συνθέσεις και χίλιες δυο μπαρούφες για το underground. Ειδικά δε όταν υπάρχουν τριγύρω κάτι Syris "Syris" και κάτι Oracle "Αs Darkness Reigns". Αυτά είναι πράγματα που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από κανέναν. Ή δεν τα ακουμπάς καθόλου και μένεις στις ιερές αγελάδες ή ψάξε καλά πρώτα αφού θα διατυπώσεις την κρίση σου.
Δεν ξέρω τί βιώματα έχεις εσύ κι η Ένι, αλλά εγώ μεταλλοπατέρες έτσι όπως τους εννοείτε εσείς δεν γνώρισα ποτέ μου. Μήπως ζουν στο κεφάλι σας και δεν ακούτε τι πραγματικά σας λένε όσοι τέλοσπάντων σας φαίνονται "μεταλλοπατέρες";
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
δεν έχω βιώματα. Όσο δε μου τη λες που ακούω Nightwish και Rammstein και χτυπάω τατου Angra, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. ΑΚΟΥΩ μεταλ, δεν ΞΕΡΩ από μεταλ. Απλά μη μου μιλάς αφ' υψηλού επειδή ξέρεις εκατο πράματα παραπάνω, αυτό με εκνευρίζει
Vielen Dank für alles was mal war
παιδιά ,σόρυ κιόλας, αλλά επειδή έχετε γράψει ένα κάρο πράματα μήπως μπορείτε να τα συμπικνώσετε για να καταλάβω τι γίνεται να πω και'γω την αποψή μου (χεστήκατε βέβαια αλλά κουβέντα να γίνεται).......?
Το μόνο που έπιασα περί τεχνικής και megadeth που είπε ο Ra και female fronted us metal μπαντών πιο τεχνικές από megadeth Μάριε απ'όλες τις female fronted us metal μπάντες μπορώ να παίξω τα πάντα (ρυθμικά) ενώ από megadeth δεν μπορώ να παίξω ούτε το εξώφυλλο και δεν είμαι και καμιά παιχτούρα ,ξυλοκόπος είμαι................
Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!
εγώ κατάλαβα ότι οι riot και oι possessed είναι αξιοπρεπείς μεταλ μπάντες.
Rock or Nothing
ΒΑΡΑΕΙ ΣΚΑΜΠΙΛΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ.
Την ίδια χρονιά ο Dave έβγαζε αυτό και μου λες τώρα για Blacklace! (συμπαθητικό ήταν). Αν αυτό βαράει σκαμπίλια, το ακόλουθο του σκάει μπαζούκας στην μάπα.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
και 2 χρόνια νωρίτερα οι riot κυκλοφορούν το ακόλουθο "φυστικο-ροκ"
![]()
Rock or Nothing
Τί συμπαθητικό ρε Φορντ; Συμπαθητική είναι μια τυρόπιτα που περίσσεψε από χτες... Συμπαθητικό λέει! Καλά φωνητικώς η Marian ΞΕΚΩΛΙΑΖΕΙ οποιοδήποτε νιαούρισμα μου βάλεις!! Και κιθαριστικά εννοείται ΓΑΜΕΙ το Blacklace. Και για να μείνουμε πάντα στο female που "υποτίθεται" ότι είναι soft... Επειδή αν αρχίσω να ποστάρω Oracle, δεν θα 'χει καθόλου πλάκα...
Spoiler
Last edited by Ra Pariah; 17-02-2011 at 19:48.
το killing κανονικά πρέπει να ποσταριστεί στο τρας μεταλ θρεντ.
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
Warlord.... Πόσο πιο????
ΥΓ: @Witchie: Έχεις μανία ώρες-ώρες με μερικά κομμάτια!Πολύ πιο απαιτητικό τεχνικώς κομμάτι το "Speed of Sound", imo.
Last edited by Ra Pariah; 17-02-2011 at 19:48.