Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;
http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html
http://rockandecology.blogspot.com/
βουλωστε.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
βουλώσαμε αλλά μπορούμε ακόμα να γράφουμε
αχαχαχαχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
(c) Amnesiac.
edit: ε και σκεφτείτε να μετονομάσετε και το τόπικ, κρίμα είναι.
ποια είναι η χειρότερη σως σε όλη την ελλάδα;
Spoiler
edit. καλά σας γάμησε
Last edited by dopefiend; 15-02-2011 at 18:59.
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
Mπαίνει ένας μαύρος σε ένα μπαρ.
Μετά απο λίγο κόβεται το ρεύμα οπότε και φωνάζει ο μπάρμαν: Blackout
Μαύρος: Why?
Όχι μόνο.
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
ασε που εχει ειπωθει και στο ραδιο αρβυλα..
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
τώρα εξηγούνται πολλά
1.Είναι ένας τύπος,εμφανίσιμος σκάει μετά την δουλειά στο μπαρ για ένα ποτό πρίν γυρίσει σπιτι στην γυναίκα. ΈΤσι όπως παραγγέλνει στο μπάρ, κοιτάει δεξιά του και κάθεται μια γκομενάρα. Κάνει νόημα στον μπαρ μαν του λέει "τι παίζει με αυτήν και είναι μόνη της"? του λέει ο μπαρμαν, ωραία γκόμενα αλλα είναι τυφλή. Το σκέφτεται ο τύπος αλλά τελικά δεν μπορεί να αντισταθεί και την κερνάει ποτό. Πιάνουν κουβέντα,μετά από λίγο του λέει αυτή΅"θες να πάμε σπίτι μου να...συνεχίσουμε?" ψημένος ο τύπος της λέει εννοείται, αλλα πρέπει να σου πω κατι,εγω τα λέω όλα στην γυναίκα μου,δεν της κρύβω τίποτα.δεν έχεις πρόβλημα να.. "όχι εντάξει" του λέει αυτή και καπάκια ο τύπος παίρνει την γυναίκα του τηλ.
-'έλα μωρό μου,μου κατσε μια στραβή και θα αργήσω να γυρίσω..
1) e4, c5
2) Νf3
2.Μπαίνει ένας άγριος τύπος σε ένα μπαρ. Τεράστιος και επιθετικός, παραγγέλνει μία μπύρα, την κοπανάει στο μπαρ και
Δείχνει μία γωνία του μπαρ και λέει:
- Όλοι οι άνδρες που κάθονται σε εκείνη την γωνία είναι πούστηδες. Έχει κανένας πρόβλημα με αυτό;
Φυσικά κανείς δεν απαντά!
Ξαναπαραγγέλνει μπύρα, την ξανακοπανάει κάτω, και λέει:
- Όλοι οι άνδρες που κάθονται σε εκείνην την γωνία, πη..νε τις μάνες τους! Έχει κανείς πρόβλημα με αυτό;
Φυσικά όλοι μένουν πάλι σιωπηλοί...
Μετά ένας τύπος σηκώνεται από το σκαμπώ του, και προχωράει προς τον άγριο τύπο.
Τον κοιτά αυτός:
- Έχεις κανένα προβλημα, φίλε;
- Όχι. Απλώς κάθομουνα στην λάθος γωνία του μπαρ...
1) e4, c5
2) Νf3
3. Ήτανε μία φορά σε ένα μπαρ ένας νταλικέρης και τα έπινε.
Λέει μια στον μπάρμαν.
-Βάλε ένα ποτήρι ουίσκι.
-Σκέτο;
-Σκέτο.
-Το παίρνει στο στόμα αλλά κάνει γαργάρες και το φτύνει στο πάτωμα.
-Και ξαναλέει μια στον μπάρμαν.
-Βάλε ένα ποτήρι ουίσκι.
-Σκέτο;
-Σκέτο.
-Το παίρνει στο στόμα αλλά κάνει γαργάρες και το ξαναφτύνει στο πάτωμα.
Πετάγεται ο μπάρμαν εκνευρισμένος
-Τι κάνεις ρε φίλε μ..νι μας το έχεις κάνει το μαγαζί, τουλάχιστον πες τι έχεις.
-Ασε ρε φίλε, έτσι όπως έμπαινα σε ένα στενό με την νταλίκα έρχεται ένας άλλος νταλικέρης από την άλλη πλευρά. Και του λέω:
-Φιλαράκι δεν χωράμε κάνε πίσω.
-Χωράμε, λέει αυτός.
-Βρε δεν χωράμε σου λέω.
-Εκεί αυτός, ΧΩΡΑΜΕ.
-ΡΕ άμα χωρέσουμε θα σου κάνω ΠΙΠΑ!!!!
-Ε και τι έγινε ρωτάει ο μπάρμαν;
-ΟΔΗΓΑΡΑ Ο ΠΟΥ..ΗΣ!!!!!!!!
1) e4, c5
2) Νf3
4.Σκαει μια γκομενα ξανθια σε ενα μαπρ 2 μετρα με μεγαλα βυζια και θεογυμνη,δεν ειχε επανω της ουτε ενα κομματο υφασμα ουτε καν παπουτσια.
Γυριζουν ολοι προς το μερος της εκπληκτοι και την κοιτουσαν,παει στο μπαρ:
-Μια βοτκα
την κοιταει ο μπαρμαν απο πανω μεχρι κατω με υφος γεματο απορια.Πινει την βοτκα η τυπισσα.
-Αλλη μια...λεει
Της την βαζει ο μπαρμαν και συνεχιζε να την κοιταει με απορια και εξονυχιστικα.
-Δεν εχεις ξαναδει γυναικα γυμνη?λεει η τυπισσα.
-Δεν ειναι αυτο......απλα.....
απορω απο που θα βγαλεις λεφτα να με πληρωσεις
1) e4, c5
2) Νf3