οτι ο μανωλας τζουνιορ κλωτσαει να ανανεωσει και απο τοτε κατα τυχη αρχισαν οι μοσογραφοι να βγαζουν ιστοριες για
σνομπισμο και το ποσο κωλοπαιδο ειναι,ουτε μας περνα απο το μυαλο
οτι ο μανωλας τζουνιορ κλωτσαει να ανανεωσει και απο τοτε κατα τυχη αρχισαν οι μοσογραφοι να βγαζουν ιστοριες για
σνομπισμο και το ποσο κωλοπαιδο ειναι,ουτε μας περνα απο το μυαλο
+1000 αλλά αυτό δεν ακυρώνει το γεγονός ότι την έχει ψωνίσει.
Απλά τα βγάζουν αυτά τώρα(+πήραν και άλλο σεντερ μπακ) για να μην τους κράξουν όταν τον πουλήσουν το καλοκαίρι.
http://www.gazzetta.gr/basket/basket...B4%CE%B9%CE%BF....Το αρχικό σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία μιας λίγκας που θα διοργανωθεί παράλληλα με την Ευρωλίγκα και στην οποία θα συμμετάσχουν τρεις ελληνικές ομάδες (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Άρης), τέσσερις τουρκικές (Εφές Πίλσεν, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Μπεσίκτας και Τουρκ Τέλεκομ), δύο ισραηλινές (Μακάμπι Τελ Αβίβ, Χάποελ Ιερουσαλήμ), μία βουλγαρική (Λουκόιλ Ακαντέμικ), μία από την Κύπρο, μία από τον Λίβανο, μία από το Κατάρ και πιθανότατα και την Παρτιζάν Βελιγραδίου.
Οι αγώνες θα γίνονται τα Σαββατοκύριακα και οι ομάδες που θα συμμετάσχουν, δεν θα αγωνίζονται στα εθνικά τους πρωταθλήματα παρά μόνο στα πλέι οφ....
wtf ?
man has known and now he's blown it upside down and hell's the only sound,
we did an awful job and now they say it's nobody's fault
Interviewer : How does it feel to be the greatest guitarist in the world ?
Jimmy Hendrix : I don't know, go ask Rory Gallagher.
Ο ποδοσφαιριστής που αν δεν είχε αυτούς τους 2 σοβαρούς τραυματισμούς παίζει να είχε καθιερωθεί ως ο κορυφαίος φορ εβερ.
Όσοι διαφωνείτε δείτε τι έκανε όταν ήταν στη μπάρτσα.
Εγω εχω δει τι εκανε στη Μπαρτσα και διαφωνω, αλλα το οτι ηταν απο τους κορυφαιους εννοειται
"Αποφάσισα να τελειώσω την επαγγελματική μου καριέρα. Και μπορώ να πω ότι η σταδιοδρομία μου στα γήπεδα ήταν πολύ όμορφη και συναρπαστική. Έζησα πολλές νίκες, πολλές ήττες, έκανα πολλούς φίλους. Δεν θυμάμαι να έχω κάποιον εχθρό", δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο 34χρονος πλέον Βραζιλιάνος, ο οποίος με βουρκωμένα μάτια αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με το βάρος του.
"Πριν από τέσσερα χρόνια, όταν αγωνιζόμουν στη Μίλαν, διαπιστώθηκε πως πάσχω από υποθυρεοειδισμό, κάτι που είχε σαν συνέπεια ο μεταβολισμός του να μη λειτουργεί καλά και να αυξάνεται εύκολα το βάρος μου. Για να καταπολεμήσω το πρόβλημα θα μπορούσα να πάρω κάποια χάπια, αλλά επρόκειτο για ουσίες που στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι απαγορευμένες. Ξέρω ότι πολλοί που τότε γελούσαν μαζί μου τώρα να το έχουν μετανιώσει. Δεν πειράζει, εγώ δεν κρατώ κακία. Επιτρέψτε μου όμως να κάνω αυτή την αποκάλυψη στο φινάλε της καριέρας μου".
Συνεχίζοντας, είπε: "Τα τελευταία δύο χρόνια είχα συνέχεια προβλήματα τραυματισμών και έφτασα σε σημείο να ανυπομονώ για το τέλος της καριέρας μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα, όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και τους φιλάθλους. Ευχαριστώ επίσης την οικογένειά μου. Ιδιαίτερα θέλω να πω ευχαριστώ σε όσους φιλάθλους με επευφημούσαν, και έκλαψαν για μένα όταν τραυματίστηκα. Τώρα πια θα αφοσιωθώ στο γραφείο μάνατζερ που θα δημιουργήσω".
Ok δεκτό, αλλά δε θα μπορούσε να περάσει από κάποια ιατρική ομάδα της ΦΙΦΑ και να παρει άδεια για κάποια συγκεκριμένα χάπια/ουσίες;
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Υποθέτω ότι θα το σκέφτηκε και αυτός.
Αλλά δε θα ήταν δίκαιο να ήταν στα κανονικά κιλά του και με απαγορευμένες ουσίες ε;
Ωχ,θα ξεκινήσει τώρα παραλλήρημα από Ραμπεσαντρατανάδες,Baby Shaqs,Σαίνιους,Ροντρίγκο Σόουζες,Νάζουμς ότι πάσχουν από την ίδια ασθένεια.
Мама Люба давай, давай, давай
Αυτός είναι υπεράνθρωπος,τι σχέση έχει με τους άλλους που ανέφερα παραπάνω;
Мама Люба давай, давай, давай