vaclav kadlec με 1,2. 40 γκολ την πρωτη χρονια. ivelin popov με 700κ και masilela με 60k. τσαμπα πραμα.
vaclav kadlec με 1,2. 40 γκολ την πρωτη χρονια. ivelin popov με 700κ και masilela με 60k. τσαμπα πραμα.
Καλά τι γίνεται με αυτό το κύπελλο? Έφαγα 6 στο τελικό κυπέλλου από τον Άρη![]()
![]()
Είχα πάρει στο περυσινό Πλατανιά αλλά και Σπάθα Κολυμβαρίου
Ανεβαίνεις εύκολα ειδικά από Περιφερειακό αλλά μετά είναι τα ζόρια
Ξεκίνησα με St.Raphael(National Γαλλίας).Έχει πλάκα στην αρχή,μαζεύεις σχετικά εύκολα λεφτά αλλά από ένα σημείο και μετά καταντά εξαιρετικά βαρετό.Θεωρώ ότι η ιδανική επιλογή για να ευχαριστηθείς το χτίσιμο της ομάδας και κατ' επέκτασην το παιχνίδι είναι μια ομάδα μεσαίου επιπέδου σε ένα σχετικά καλό πρωτάθλημα(Β' Γερμανίας ας πούμε).
Το ελληνικό είναι το πιο μίζερο πρωτάθλημα,είχα πάρει cl και οικονομικά έμπαινα μέσα,με 30 αγώνες κάνεις ελεινό rotation,τα bonus της super λίγδας είναι για λύπηση ενώ ακόμα και reputation να ανεβάσει θα σου βγει η συνήθης άκυρη ομάδα στους ομίλους cl (Εργοτέλης,Ατρόμητος,ΑΕΛ κ.ο.κ.) και θα μαζέψει τεσσαροπεντάρες.
Επιπλέον κάποιος πρέπει να εξηγήσει στους πιτσιρικάδες με μηδαμινό potential(κοινώς να βγει ένα patch),ότι δεν είναι κακό να πάρουνε μεταγραφή για την Παναχαική,τα Τρίκαλα,την Αλεμάνια Άαχεν,την Ντιναμό Δρέσδης ή την Μπρομαποικάρνα μιας και ξέρουν ότι εδώ που είναι δεν θα παίξουν ποτέ.
Мама Люба давай, давай, давай
ξεκιναω με αγιαξ
Spoiler
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Ξεκίνα καλύτερα με την Μαύρη Θύελλα
Spoiler
Мама Люба давай, давай, давай
We are pleased to announce that the Football Manager 2011 Patch 11.1.1 is now available! Download it and enjoy the best experience Football Manager 2011 has to offer.
Key updates
The recent new owner situation at Liverpool FC
The change in circumstance and points deduction at Dundee FC
Improvements to gameplay and social network options
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Πεος οπου τον πετυχαινω λεμε
![]()
χαχαχαχαχαχαχαχα
Μετά και το δεύτερο patch ξεκίνησα άνεργος και πήγα στην ισπανική Ceuta την οποία και οδήγησα σε ανέλπιστη άνοδο και τώρα στην β' Ισπανίας σε 5 ματς είμαι πρώτος.
Αλλά μηδέν μπάτζετ.![]()
Last edited by scarecrow; 14-02-2011 at 19:34.
τα παντα ολα τι να λεμε τωρα:
2η χρονια:
Spoiler
η περσινη βαθμολογια:
Spoiler
η ομαδα:
Spoiler
το σερι:
Spoiler
οι ομαδες των αλλων:
Spoiler
Spoiler
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!