Κάποια στιγμή το όργανο της τάξεως, μη μπορώντας προφανώς ν'αντέξει άλλο τον μαναβίσιο πρόλογο, δίνει το ΟΚ.Την ίδια στιγμή ο Μάκης ανεβαίνει με μιά δρασκελιά σ'ένα πεζούλι και δίνοντας το σύνθημα με τη σφυρίχτρα,μας μαζεύει όλους τριγύρω του να μας ανακοινώσει το ευχάριστο νέο. Με τον ιδρώτα να τρέχει ασταμάτητα από το πρόσωπο του λόγω της ζέστης αλλά και του επίπονου ψησίματος στο μπάτσο,λέει τα εξής:''Ο κύριος πόλιτσμαν να πούμε,εκείνος εκεί (δείχνοντας τον με το δάχτυλο) μας είπε ξέρω'γω να πούμε,ότι δηλαδή-δηλαδή θα κάτσουμε δηλαδή όλοι μαζί''.Και κλείνει με το εξής συλλεκτικό γιά τα μαναβίστικα δεδομένα.''Ολοι τώρα να πούμε,ένα χειροκρότημα ξέρω'γω,στον κύριο πόλιτσμαν,δηλαδή,να πούμε''.
Spoiler
Εν πτήσει λοιπόν και αφού έχουμε αρχίσει το ενθουσιώδες ποδοβολητό,μιά κυρία κάπως περασμένης ηλικίας ξεσπάει σε ουρλιαχτά νομίζοντας ότι πέφτει το αεροπλάνο,γιά να εισπράξει την καθησυχαστική ατάκα του μανάβη ''έλα κυρά μανταμίτσα μου να πούμε,πως κάνεις έτσι δηλαδή να πούμε,τουλάχιστον θα πέσουμε πρωταθλητές ξέρω'γω''.