και δε θυμάμαι ποιος βλάκας ήταν σχολιαστής που του έλεγε "δεν έχουν καθαρό μυαλό Φίλιππε, δεν μπορούν να σκεφτούν το συμφέρον τους"![]()
και δε θυμάμαι ποιος βλάκας ήταν σχολιαστής που του έλεγε "δεν έχουν καθαρό μυαλό Φίλιππε, δεν μπορούν να σκεφτούν το συμφέρον τους"![]()
Συνεχιζω απο κει που αρχισε ο Tyler :
Edit: Sorry δεν ειχα δει την προηγουμενη σελιδα!
Last edited by Moonspellheim; 12-02-2011 at 18:32.
Remembrance of Things Past
I swarm deserted away, like glass...
Warm, and as fevers,
I am as flame.
I am death...
For I, I weave our blasphemies...
Wicthes painted me,
Like the mysteries created me...
Like where the poets breathe,
I were woven into blasphemies.
κλαιω...![]()
before i pine away
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Now I'm waiting for Remi Vs Chuck Norris![]()
για την διαρκώς αυξανομενη βια μεταξυ Ιωνικών - Προοδευτικάνων
εδω ολη η εκδηλωση: http://www.halkidona.gr/2011/02/viol...le/#more-10941
offtopic αλλά με ένα μικρό google πάντως ο τύπος βγαίνει γνωστός αρχιρουφιάνος της περιοχής με συμμετοχή σε βασανισμό μετανάστη στο Α.Τ. Νίκαιας και ντου σε αυτοδιαχειριζόμενα στέκια.
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!