ποιος χεστηκε για τον κοτσολη,πρωην ποδοσφαιριστης
αλλα ο πιλαβιος ξερει
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...os/309467.html
οτι πρεπει για να μπουμε σε mood derby
σοφοκλη σε αγαπω
ποιος χεστηκε για τον κοτσολη,πρωην ποδοσφαιριστης
αλλα ο πιλαβιος ξερει
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...os/309467.html
οτι πρεπει για να μπουμε σε mood derby
σοφοκλη σε αγαπω
ψαχνω εισιτηρι για την 23 (25-30 καπου τοσο δεν ειναι; ) και δεν εχω τα κονε και τα τετοια, παιζει βοηθεια?
για τ αλλο σαββατο λεω.
Χτες είχαμε τον Κόντη, σήμερα έχουμε τον καστιγιο που πρέπει να μην παίξει (καλά) για να γυρίσει στην ομάδα της καρδιάς του. Επιστημονική δουλειά.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
απεναντι σε ολους και σε ολα ο ολυμπιακος
και οι απαυτοι της επο σαββατο σηκωθηκαν τα παιδια να συζητησουν την εφεση του μιραλας και εγινε το θαυμα δικαιωση του βελγου με δεδικασμενο και παλια φαση Καρεμπε
ετσι πεστα-ξεσκεπασε τον κοκκινο πιλαβιο
σου λειπει ο γκαγκατσης στην προεδρια της επο;
Η ΕΠΟ πρώτη έκανε τη μαλακία και έκανε εκπρόθεσμη ανακοίνωση της ποινής. Μετά έκανε τη δεύτερη μαλακία και τη μείωσε σε χρόνο ρεκόρ, αφού ο μαρινακης μπήκε στα γραφεία να κάνει τσαμπουκάδες ως γραφικός κάφρος, το οποίο (όπως και οι γκρίνιες για τη διαιτησία που έχουν αποτέλεσμα να κόβονται διαιτητές) τελικά θα σημαίνει ότι κάθε παράγοντας θα μπορεί να κάνει το ίδιο. Δύσκολο ήταν να μείνει η τιμωρία ως έχει και να ισχύει από το επόμενο ματς, αφού ανακοινώθηκε εκπρόθεσμα; Το μόνο που μάθαμε φέτος από ΚΕΔ και ΕΠΟ είναι ότι άμα φωνάξεις αρκετά κάνεις ο,τι γουστάρεις.
Α και ότι ο Πιλάβιος είναι πράσινος μέχρι το κόκαλο. (...)
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
paizei kana kalo link?
kollaei to diko mou
gia ari
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
μεγάλος Σαβίνι και ακόμα πιο μεγάλος Μαλεζάς.
Spoiler
Ωραίο γκολ ο γαύρος.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
a re gaurakia eiste toso ma toso asteioi!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Τι έγινε;
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
mitropoulos strikes back
edit
xeiroteros aris tis meta cooper epoxis
flyaros olympiakos
to koraki epaikse opws eprepe...
sygxaritiria gia allo ena prwtathlima
Last edited by Clockwork Orange; 12-02-2011 at 21:27.
Ιδανικό ξεκίνημα και μετά καθίζηση.
Οκ, ο γαύρος αυτή τη στιγμή ίσως παίζει την καλύτερη μπάλα στην ελλάδα, αλλά στην έδρα σου και με το σκορ 1-0 είναι απαράδεκτο αυτό.
Έρχεται και η τριαροτεσσάρα με Σίτι![]()
και το σερί του ΑΟ Τρίκαλα συνεχίζεται. θυμίζει περσινή πορεία...![]()
Rock or Nothing