Page 16 of 36 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 226 to 240 of 534

Thread: Καιλιες-καμενιες

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by sofi-k View Post
    Οταν περπατω στο δρομο ή παω καπου με λεωφορειο/αμαξι παντα χαζευω και διαβαζω απο μεσα μου τις πινακιδες μαγαζιων κ.λ.π. και αν ειμαι με παρεα ενιοτε τις διαβαζω και φωναχτα στην παρεα μου.

Αν περπαταω και υπαρχει φυλλο ξερο χαμω θα βγω απ' το δρομο μου για να το πατησω. Το ιδιο και με περτικαλια/μανταρινια/οτιδηποτε, για να τα κλωτσησω.
    Aυτα τα κανω κι εγω, ειδικα πορτοκαλια μανταρινια τα γαμαω τη μανα.
    Οταν ημασταν μικροι και γυρνουσαμε απο το σχολειο, ο σκοπος μας ηταν να κλωτησουμε το μανταρινι ή το πορτοκαλι και να το πατησει το διερχομενο αυτοκινητο. Οποτε τριπλαραμε μεχρι να ερθει το αυτοκινητο και μετα σουταραμε. Μετρουσαμε και σκορ...

Σοφι-κ εχω και γω τα ιδια, σχεδον ολα, αλλα..

Σας εχω ολους.

Χθες κατα τις 5 τ' απογευμα και γυρω στις 24 ωρες χωρις υπνο, προσπαθω να μεινω ξυπνιος για να μπορεσω να παω σε ενα ραντεβου στις 6:30.. Χανω ομως στη μαχη με το παπλωμα και κλεινουν τα ματια χωρις να το καταλαβω. Τανοιγω αγχωμενος και κοιταω το ρολοι : 8:30. Ακριβως η ωρα που θα γυρνουσα σπιτι να κοιμηθω και να ξυπνησω νορμαλ το πρωι. Ξενερωμενος, ξανακοιμαμαι. Ξυπναω πριν 5 ωρες. Μην εχωντας ουτε pc ουτε λεφτα για νετ, μπαινω στο ΕΡ και στο μσν απ το κινητο, ενα ταπεινο nokia n82 μπας και βρω καναν ξεχασμενο να περασει η ωρα. Βαζω νακουσω το bleeding και μετα το theli. Οταν ξεκινησα να γραφω το ποστ ημουν στην αρχη της 3ης φορας που ακουω το theli. Κανω 10 ωρες να γραψω στον φιξξξερ στο μσν ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΕΙ?! Που μου λεει 'τοση ωρα περιμενα να γραψεις κανα σεντονι' Τωρα ειμαι στο προτελευταιο τρακ. Με τοσο βαρυ μουλτιτασκιγκ μου βγαλε ηδη χαμηλη μπαταρια ενω το χα ολη μερα φορτιζε. Αλλο ενα μισαωρο απομενει περιπου μεχρι να ξυπνησουν οι δικοι μου και να μπορεσω να κατσω στο ps3 να παιξω τα καινουργια παιχνιδια που ηρθαν χθες απ το ζαββι. Μπηκα αισιως στη 4η φορα και το αριστερο ακουστικο των ultimate ears μου αρχισε να κανει ζζζζ γιατι ειχαν μπει στο πλυντηριο μαζι με τη ταυτοτητα μου και εκτοτε αντιμετωπιζει προβληματα, πρεπει καποια στιγμη να τα στειλω για ΡΜΑ αλλιως θα συνεχισω να ακουω therion σα να εχω σαπουναδες σταριστερο αυτι. Ενα σωρο αχρηστες πληροφοριες, δε ξερω γιατι τα γραψα ολα αυτα, αυτο που ξερω ειναι οτι τα χερια μου πονανε αλλα καπως πρεπει να περασει η ωρα μου, δημιουργικα! Ειμαι σιγουρος πως επελεξα τον καλυτερο τροπο. Ξημερωσε. Και μολις ξυπνησαν! Παω να συνεχισω το ασυστολο καψιμο μου ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Milf & Cookies sabbattack's Avatar

firestorm σε αγαπάω κατέβα αθήνα και θα σε προπονήσω ως νέος Pai Mei

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

είμαι σπίτι της φίλης μου τις προάλλες και καταλάθος πατάω την παντόφλα darth που έχει και εντελώς ασυναίσθητα γυρνάω και του ζητάω συγνώμη!

satan was a lez

bi-curious The Good Son's Avatar

Quote Originally Posted by ~ladykiller~ View Post
    είμαι σπίτι της φίλης μου τις προάλλες και καταλάθος πατάω την παντόφλα darth που έχει και εντελώς ασυναίσθητα γυρνάω και του ζητάω συγνώμη!
    Είχα ακούσει οτι οι λεζβίες φτιάχνεστε με το να αναφέρεστε η μια την άλλη σε αρσενικό, αλλά όχι και να μπερδεύεσαι.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

ΚΑΛΕ ΣΤΟΝ ΝΤΑΡ ΒΕΙΝΤΕΡ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

είσαι τόσο μάγκας που δεν θα του ζητούσες αν τον πατούσες?
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

είναι αλήθεια, δεν με έπαιρνε!

satan was a lez

Senior Member

trww xartakia rizzla, kai masoulaw ta kapakia apo stilous bic.

Senior Member

Double post :d .Mikros ekana parea me ena geitona mono k mono giati ithela na xanapaw spiti tou gia na klepsw ena stylo parker p eixa stabarei

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

μπλιαχ
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Senior Member wraithgr's Avatar

Δεν την παλεύω να τρώω έξω μόνος μου, το θυμήθηκα τώρα που αντί να πάω να φάω επικό burger pj clarke's στα 600 μέτρα από το ξενοδοχείο παίζει να παραγγείλω καμια μαλακία από το room service...

ελπίζω να ξεκολλήσω...

εντιτ: οκ ξεκόλλησα, γάμησε το μπέργκερ
    Last edited by wraithgr; 12-02-2011 at 06:30.
    Shall I say I was wrong, if I'm right?

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Quote Originally Posted by SKOUPIDIA View Post
    trww xartakia rizzla, kai masoulaw ta kapakia apo stilous bic.
    Quote Originally Posted by SKOUPIDIA View Post
    Double post :d .Mikros ekana parea me ena geitona mono k mono giati ithela na xanapaw spiti tou gia na klepsw ena stylo parker p eixa stabarei

gourmet γεύμα;

Grzegorz Brzęczyszczykiewicz MoRmEnGiL's Avatar

Quote Originally Posted by wraithgr View Post
    Δεν την παλεύω να τρώω έξω μόνος μου, το θυμήθηκα τώρα που αντί να πάω να φάω επικό burger pj clarke's στα 600 μέτρα από το ξενοδοχείο παίζει να παραγγείλω καμια μαλακία από το room service...

ελπίζω να ξεκολλήσω...

εντιτ: οκ ξεκόλλησα, γάμησε το μπέργκερ
    k gw to xw auto to kollhma sometimes

Basika an eimai hdh e3w den exw problhma na katsw kapou na faw, alla an eimai mesa 8a faw oti malakia brw alla den 8a bgw e3w na faw.

My morning sun is the drug that brings me near
    To the childhood I lost, replaced by fear

παλιότερα το είχα και εγώ αυτό αλλά το ξεπέρασα πριν μερικά χρόνια που είχα στο κέντρο τη σχολή το πρωί και μετά κενό κάνα δυο ώρες και μετά άλλες δουλειές πάλι κέντρο οπότε δεν έπαιζε να γυρνάω σπίτι.

satan was a lez

Tags for this Thread