Page 532 of 609 FirstFirst ... 32432482522530531532533534542582 ... LastLast
Results 7,966 to 7,980 of 9121

Thread: ATHLETICS GENERAL DISCUSSION

no brains Diva Plavalaguna's Avatar

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους 6 μήνες όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

eleos. oscar gkantemias
    man has known and now he's blown it upside down and hell's the only sound,
    we did an awful job and now they say it's nobody's fault

Interviewer : How does it feel to be the greatest guitarist in the world ?
    Jimmy Hendrix : I don't know, go ask Rory Gallagher.

Senior Member Daffy's Avatar

1 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

oxi

Όσκαρ ατυχίας διεκδικεί ο Σέρχιο Ασένχο, καθώς έπαθε ξανά ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για 8 μήνες

tora nai

0 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by scarecrow View Post
    Μαζί σου αλλά σε αυτή τη χώρα τα πάντα λειτουργούν με 2 μέτρα και 2 σταθμά.
    http://www.sportdog.gr/article/10334...ei-ton-tzibril
    Τι να σου πω. Και ο παμπλο γκαρσια είχε πει κάτι καλά για διαιτησία και δεν τον τιμώρησαν πιο πρόσφατα από το σκηνικό του Ζήκου. Παράλληλα φέτος τιμωρούν πολύ πιο σοβαρά έδρες και τα ρέστα από πχ πέρσι που γινόταν της πουτάνας και δεν τιμωρούσαν κανέναν. Παπάρια αθλητική δικαιοσύνη.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

royally fucked animae's Avatar

4 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Μαζί σου αλλά σε αυτή τη χώρα τα πάντα λειτουργούν με 2 μέτρα και 2 σταθμά.
    http://www.sportdog.gr/article/10334...ei-ton-tzibril

Τι παιχτούρες είχαμε κάποτε ρε. Καταθλιψη πλέον
    Kill the wise one!

Senior Member 00i00's Avatar

1 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Με γραπτή του δήλωση, ο γνωστός δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης, απολογείται για το κείμενο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» και χαρακτήριζε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο τους φίλους του ΠΑΟΚ. Μάλιστα στη δήλωση αναφέρεται πως το κείμενο δεν γράφτηκε από τον ίδιο!

«Όταν γίνονται λάθη όποιος είναι επικεφαλής πρέπει να αναλαμβάνει πάντα την ευθύνη. Ετσι κάνουν οι έντιμοι άνθρωποι. Γι αυτό θέλω να εκφράσω κατηγορηματικά την θλίψη μου και ειλικρινά την ντροπή μου για κάποιους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς που εμφανίσθηκαν σε κείμενό μου εις βάρος φιλάθλων και οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ζητώ δημόσια συγνώμη για τις φράσεις αυτές που όσοι με γνωρίζουν εδώ και 25 χρόνια στη δημοσιογραφία ξέρουν ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ σε κανένα Μέσο, τηλεόραση ή εφημερίδα εναντίον οιουδήποτε.
    Πάρα ταύτα, επειδή εν τη απουσία μου, συμπληρώθηκε με αυτές τις λέξεις ένα κείμενο που υπογράφω, αναλαμβάνω την ευθύνη του σοβαρού ηθικού ζητήματος που δημιουργήθηκε και ορθώς ενόχλησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
    Ελπίζω να δεχθούν την ευθύτατη και ειλικρινή συγνώμη μου όσοι δικαίως προσεβλήθησαν».
    να'χαμε να λεγαμε απο τον κουραδοπελτε

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    Με γραπτή του δήλωση, ο γνωστός δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης, απολογείται για το κείμενο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» και χαρακτήριζε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο τους φίλους του ΠΑΟΚ. Μάλιστα στη δήλωση αναφέρεται πως το κείμενο δεν γράφτηκε από τον ίδιο!

«Όταν γίνονται λάθη όποιος είναι επικεφαλής πρέπει να αναλαμβάνει πάντα την ευθύνη. Ετσι κάνουν οι έντιμοι άνθρωποι. Γι αυτό θέλω να εκφράσω κατηγορηματικά την θλίψη μου και ειλικρινά την ντροπή μου για κάποιους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς που εμφανίσθηκαν σε κείμενό μου εις βάρος φιλάθλων και οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ζητώ δημόσια συγνώμη για τις φράσεις αυτές που όσοι με γνωρίζουν εδώ και 25 χρόνια στη δημοσιογραφία ξέρουν ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ σε κανένα Μέσο, τηλεόραση ή εφημερίδα εναντίον οιουδήποτε.
    Πάρα ταύτα, επειδή εν τη απουσία μου, συμπληρώθηκε με αυτές τις λέξεις ένα κείμενο που υπογράφω, αναλαμβάνω την ευθύνη του σοβαρού ηθικού ζητήματος που δημιουργήθηκε και ορθώς ενόχλησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
    Ελπίζω να δεχθούν την ευθύτατη και ειλικρινή συγνώμη μου όσοι δικαίως προσεβλήθησαν».
    να'χαμε να λεγαμε απο τον κουραδοπελτε
    και χαλβάς και ΚΟΤΑ ο σκατοπασοκος , θα μου πεις , εδώ τον έχουν κυνηγήσει Ρηγητες ....
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Senior Member 00i00's Avatar

8 στους 8 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Senior Member Eulogy's Avatar

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιούρκα Σεϊταρίδη:

-Είσαι 29 ετών και δε ξέρω μήπως σκέφτεσαι πότε θα κρεμάσεις τα ποδοσφαιρικά σου παπούτσια;
    «Δε το σκέφτομαι ακόμη και θέλω με την βοήθεια του θεού μέχρι τα 34 μου να παίζω ποδόσφαιρο γιατί το αγαπάω και νομίζω ότι έχω να δώσω πολλά πράγματα».
    before i pine away

after halloween. sod1013's Avatar

0 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

εχω μια εγκυκλοπαιδεια 4 τομων του διακογιαννη που λεγεται 100 χρονια ποδοσφαιρο,ψησου να την παρεις.επισης εχω και αλλη μια που λεγεται μπασκετ ταημ.
    με εχει πιασει μανια πουληματος.
    δεν παιζω ξυλο.

perfect beast commissar's Avatar

2 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

http://paokizein.gr/paokizein/index....ries&Itemid=71

Spoiler
    Κάποια στιγμή το όργανο της τάξεως, μη μπορώντας προφανώς ν'αντέξει άλλο τον μαναβίσιο πρόλογο, δίνει το ΟΚ.Την ίδια στιγμή ο Μάκης ανεβαίνει με μιά δρασκελιά σ'ένα πεζούλι και δίνοντας το σύνθημα με τη σφυρίχτρα,μας μαζεύει όλους τριγύρω του να μας ανακοινώσει το ευχάριστο νέο. Με τον ιδρώτα να τρέχει ασταμάτητα από το πρόσωπο του λόγω της ζέστης αλλά και του επίπονου ψησίματος στο μπάτσο,λέει τα εξής:''Ο κύριος πόλιτσμαν να πούμε,εκείνος εκεί (δείχνοντας τον με το δάχτυλο) μας είπε ξέρω'γω να πούμε,ότι δηλαδή-δηλαδή θα κάτσουμε δηλαδή όλοι μαζί''.Και κλείνει με το εξής συλλεκτικό γιά τα μαναβίστικα δεδομένα.''Ολοι τώρα να πούμε,ένα χειροκρότημα ξέρω'γω,στον κύριο πόλιτσμαν,δηλαδή,να πούμε''.

Spoiler
    Εν πτήσει λοιπόν και αφού έχουμε αρχίσει το ενθουσιώδες ποδοβολητό,μιά κυρία κάπως περασμένης ηλικίας ξεσπάει σε ουρλιαχτά νομίζοντας ότι πέφτει το αεροπλάνο,γιά να εισπράξει την καθησυχαστική ατάκα του μανάβη ''έλα κυρά μανταμίτσα μου να πούμε,πως κάνεις έτσι δηλαδή να πούμε,τουλάχιστον θα πέσουμε πρωταθλητές ξέρω'γω''.

Last edited by commissar; 12-02-2011 at 01:32.

survivor scarecrow's Avatar

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Τον αντικαταστάτη του Ίσμαελ Μπλάνκο, σε περίπτωση που αυτός πήγαινε τελικά στην Εσκισεχιρσπόρ, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και από τη στιγμή που η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει σε όλα με την Τουρική ομάδα, είχαν βρει στο πρόσωπο του Σέριλ ΜακΝτόναλντ στην ΑΕΚ! Ενός παίκτη που αγωνίζεται στη Γκέρμιναλ και σε 40 συμμετοχές έχει σκοράρει μόλις 4 φορές (καμία φέτος σε 11 εμφανίσεις) και τελευταία φορά ήταν στις 28 Νοεμβρίου του 2009!
    .......

Τον αντικαταστάτη του Ίσμαελ Μπλάνκο, σε περίπτωση που αυτός πήγαινε τελικά στην Εσκισεχιρσπόρ, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και από τη στιγμή που η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει σε όλα με την Τουρική ομάδα, είχαν βρει στο πρόσωπο του Σέριλ ΜακΝτόναλντ στην ΑΕΚ! Ενός παίκτη που αγωνίζεται στη Γκέρμιναλ και σε 40 συμμετοχές έχει σκοράρει μόλις 4 φορές (καμία φέτος σε 11 εμφανίσεις) και τελευταία φορά ήταν στις 28 Νοεμβρίου του 2009!
    .......
    θα τα βάλει μαζεμένα ρε!!!!

Τα φυλάει ναι.
    Είναι σαν τις καμήλες που κρατάνε λίπος στις καμπούρες τους για να το χρησιμοποιήσουν όταν δεν έχουν νερό.

παρουσία τεσσάρων δημοσιογράφων την παραμονή του αγώνα με τη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ κι ενώ οι Ρώσοι έκαναν την προπόνηση τους, ο Κώστας Μανωλάς χαρακτήριζε τον Μπρούνο Άλβες «υπερτιμημένο» και «τσουρουκά».

παρουσία τεσσάρων δημοσιογράφων την παραμονή του αγώνα με τη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ κι ενώ οι Ρώσοι έκαναν την προπόνηση τους, ο Κώστας Μανωλάς χαρακτήριζε τον Μπρούνο Άλβες «υπερτιμημένο» και «τσουρουκά».
    αυτός καβάλησε το καλάμι στον μισό χρόνο απ ότι ο θείος του ... δηλαδή τι μισό , αυτός ήρθε πάνω στο καλάμι.
    άλφα, κρίμα γιατί είναι καλό παιχτάκι , με περιθώρια βελτίωσις , και βήτα για άλλη μια φορά δεν έχουμε τα κότσια σαν ομάδα να διαμορφώσουμε τον χαρακτήρα ενός "πιτσιρικά" .

και όσοι δεν το ξέρουν ο Ταχτσίδης έχει βρεθεί να παίζει στην γάμα Ιταλίας