γελάω με φαρμακοβιομηχανία "φυσικά προϊόντα κορρέ".
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 74-81
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 81-89
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 90-93
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 93-96
ΣΗΜΙΤΗΣ 96-04
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 04-09
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 09
γελάω με φαρμακοβιομηχανία "φυσικά προϊόντα κορρέ".
Γι' αυτό μάλλον δεν είπα φαρμακοβιομηχανία αλλά φαρμακευτικά είδη γενικότερα. Από την άλλη μπορείς όποτε δυσκολεύεσαι να απαντήσεις να παρερμηνεύεις σκόπιμα τα λόγια του άλλου ενώ καταλαβαίνεις τι θέλει να πει, δεν πειράζει, το ότι γεννήθηκες μπαστάρδι φταίει, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Κατά τα άλλα πολυγνωμικέ τύπε αφού ξέρεις ΚΑΙ από τα θέματα των μηχανικών όπως ανέλυσες και σε άλλο θρεντ, φώτισέ μας και εδώ. Είναι ή δεν είναι σοβαρή βιομηχανία ο Κορές? Τι υποστηρίζουν για τα προϊόντα του στο εξωτερικό? Τι λέτε στο 3ο έτος της Ιατρικής?
Edit: τραγόφατσα, δεν ξέρω αν θα δώσεις κώλο, όπως την βρίσκει ο καθένας, για να το λες μάλλον σε ψήνει, εμένα όχι. Εγώ δε νιώθω ότι δίνω κώλο προς το παρόν. Όταν σταματήσω να πληρώνομαι όμως έστω και "το 5ευρω" λόγω της ανεργίας τότε θα νιώσω ότι δίνω κώλο και τότε μπορεί να σου έρθω να με διδάξεις (να βγάλεις και κάνα 5ευρω, όχι τίποτα άλλο).
δεν ξέρω πώς λέτε τα σαμπουάν στα ΤΕΙ, αλλά γέλασα και μόνο που το αντιπαράδειγμά σου στη Novartis ήταν ο Κορρές.
καλή τύχη με τον καντίρου.
λάθος thread, lol
Last edited by Chillin Villain; 08-02-2011 at 02:28.
ναι ρε Η. δεν λέω οτι δεν παράγεις τίποτα (γιαυτό λέω 500 ευρώ και όχι 0). Απλώς λέω οτι αυτά που παράγεις δεν αξίζουν πάνω απο 500 ευρώ οπότε με πιό σκεπτικό θα πρέπει να έχεις ίσο μισθό με το γερμανό?
Δες το αλιώς. Αν δεν υπήρχε χρήμα, τραπεζικό σύστημα και καπιταλισμός και απλώς γίνονταν ανταλαγές αγαθών, θα έφταναν οι εξαγωγές του τιτάνα και του κορρέ για να τις ανταλάξεις με 5 εκατομύρια αυτοκίνητα 10 εκατομύρια κινητά κλπ? Δεν νομίζω. Όμως αυτός που λέει "θέλω 1500 ευρώ καθαρά" λέει ακριβώς αυτό: οτι ακόμα και αν δεν παράγω αρκετά αγαθά για να τα ανταλάξω με μισό αυτοκίνητο και ένα κινητό ανα πολήτη, θέλω μισθό που θα μου επιτρέψει να αγοράσω και αυτοκίνητο και κινητό. Δηλαδή στην ουσία θες να ανταλάξεις χαρτι με βιομηχανικά προιόντα? Μπράβο μεγάλε, εμείς στο εξωτερικό τρώμε κουτόχορτο και δεν θα σε καταλάβουμε!
Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
J. M. Keynes.
Eχεις κανα ρεπο σημερα? Γιατι αντιπαραγωγικο σε κοβω αυτες τις μερες.![]()
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Κατώριμε ελπίζω τώρα που επιστρέφεις στα θρανία να πηγαίνεις για εντατικά μαθήματα ορθογραφίας.
Σκέψου το, θα μπορείς να γράφεις σωστά και το "κωλοέλληνες".
εγώ να δεχτώ ότι η δουλειά μου αξίζει για 500 γιούρια , σιγά, δεν κάνω και κάτι φοβερό , θέλω όμως να μάθω γιατί πρέπει να έχω τα πιο ακριβά μακαρόνια, το πιο ακριβό ψωμί, και τις πιο ακριβές μπάμιες.
Η ουσία εκεί είναι , όχι στο πόσα παίρνεις , αλλά στο πόσα χαλάς, και δεν λέμε για κινητά ακίνητα και αυτοκινητάκια, αλλά για ένα πιάτο μακαρόνια με σάλτσα ντομάτα και λίγο μυζήθρα. Για το πόσα λεφτάς θες για το πετρέλαιο για να μην παγώσεις τον χειμώνα. Εμένα αυτά τα πράγματα με απασχολούν στον οικονομικό τομέα, και ο ΓΑΠ απλά δεν ενδιαφέρεται.
(και δεν βάζω καν στην κουβέντα την κατάργηση των εργασιακών σχέσεων έτσι? ούτε την μεθοδευμένη κατάργηση του κράτους πρόνοιας)
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Σόρρυ για το οφφτόπικ, αλλά να βάζεις παρμεζάνα. Η μυζήθρα είναι σιχαμερή.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
δε θέλω να πικάρω περεταίρω τον κατώριμο και κατανοώ και τους λόγους της ανορθογραφίας (τους οποίους και εξήγησε) αλλά και το πολήτης ήταν υπέροχο και με πήρε λίγα σεκοντς να το καταλάβω![]()
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
αγαπούλα, βάλε μπιπ στο περεταίρω.
Resistance is useless