Camden Town
Hyde Park
Trafalgar Square
Buckinhgam Palace (απεξω μονο)
Τις γεφυρες γενικα
+οτι αλλο σου προτεινουν αυτοι που ζουν εκει
Camden Town
Hyde Park
Trafalgar Square
Buckinhgam Palace (απεξω μονο)
Τις γεφυρες γενικα
+οτι αλλο σου προτεινουν αυτοι που ζουν εκει
ε αναλογα τι θες βασικα...αν εχεις χρονο τραβα και μια γκρινουιτς..τα κλασσικα που σου παν οι απο πανω προφανως...
φαγητο μπορεις να πας byron burgers που ειναι το καλυτερο..gbk ειναι καλο επισης..
hummingbird bakery τρως την καλυτερη τουρτα του κοσμου.. πας και ζητας ενα κομματι devils chocolate cake (κανα 3 λιρο κανει)..
κοκτειλς πηγαινε κανα frevd που εχει 30 διαφορετικα και κανει κανα 6λιρο το ενα..pubs εχει απειρες...η ονιλς στο σοχο εχει και λαιβ μουσικη στην οροφο και γενικα τζερτζελο..earls court υπαρχει η trobadour που εχει ωραιοτατο κηπο πισω αν σας κανει καλο καιρο και ωραιο φαι..
pecham και brixton βραδυ , για ξεχωριστες εμπειριες!!
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Πάω Αγγλία σε 10 μέρες και θα είμαι Λονδίνο για 3 μέρες.
Για φαγί τα τσέκαρα όλα στις προηγούμενες σελίδες και θα τιμήσω κάποια από τα προτεινόμενα.
Pubs, το μόνο εύκολο.
Θέλω να ρωτήσω τι παίζει με μεταφορές και συγκεκριμένα εάν υπάρχει κάτι πέραν της οϋστερ, π.χ. ημερήσιο εισιτήριο.
Σε ένα ξενοδοχείο στην Peckham road (στο Lambeth) θα μένω, από εκεί γυρνάω εύκολα με τα πόδια καμντεν, σόχο, χαηντ παρκ, μπρίξτον;;;
Ημερήσιο εισιτήριο υπάρχει και βολεύει πολύ, απλά πρέπει να δεις ένα χάρτη για να τσεκάρεις τις ζώνες που θες να κινηθείς.
Lambeth είναι από την κάτω πλευρά του ποταμού?? Δεν είμαι σίγουρος, αλλά άμα ισχύει αυτό που νομίζω, όχι, δεν γυρίζεις εύκολα με τα πόδια αυτά που λες, θες ΜΜΜ. Μεγάλη προσοχή τα Σαββατοκύριακα γιατί φτιάχνουν τους σταθμούς τους λόγω Ολυμπιακών αγώνων και οι μισές γραμμές δεν λειτουργουν. Σε όλες τις στάσεις όμως έχει χαρτες που γράφουν τις γραμμές που δεν παίζουν.
Εννοείται ότι θα πας Camden, Soho, Covent Garden, και οπωσδήποτε θα πιεις μία μπύρα στο "The World's End" στο Camden (είναι σχεδόν δίπλα στη στάση του μετρο) γιατί είναι η ομορφοτερη pub του πλανήτη!
Γενικά Λονδίνο μεγάλο κόλλημα, δεν είναι σε καμία περίπτωση η ομορφότερη πόλη που έχω πάει, είναι όμως η μοναδική πόλη που ξέρω 100% ότι αν π.χ. αύριο μου τη βαρέσει ξαφνικα και πω "ανεβαίνω για 2 μέρες χύμα, στο ξεκάρφωτο", θα περάσω στάνταρ καλά.
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
το ημερησιο εισιτηριο παει καπου στις 6 λιρες πια. βολευει γενικοτερα αν μενεις μακρυα και δεδομενου οτι θα μεινεις μονο για 3 μερες ειναι επισης καλο γιατι αντε να χρειαστει να βγαλεις 2 φορες....επιπλεον ισχυει μεχρι και τις 4 τα ξημερωματα οποτε το κρατας και για τη βραδυνη εξοδο.
επισης υπολογισε εξοδα και αναλογως με το αεροδρομιο που προσγειωνεσαι, πχ αν εισαι γκατγουηκ θες 30 λιρες να πας και να ρθεις στο αεροδρομιο ενω αν εισαι χιθροου ξεμπερδεψες με 10 λιρες ολα. αυτο γενικοτερα συμφερει να το υπολογιζεις οταν κλεινεις καμια σχετικα λοου κοστ πτηση, αν δλδ ειναι 30 ευρω παραπανω καποια αλλη που σε αφηνει πιο κοντα, ε τοτε συμφερει περισσοτερο.
το έψαξα πέρσι που πήγα, βολέυει το ημερήσιο εισητήριο και αν είναι να μη χρησιμοποιείς το μετρό ή οποιοδήποτε άλλο μέσο πριν τις 09:30 το πρωί συμφέρει να βγάλεις την Off-Peak One-day Travelcard, και όχι την oyster. Απ' ό,τι είδα το lambeth είναι σχετικά στο κέντρο οπότε με 6,6 λίρες την έβγαλες καθαρή.
http://www.visitlondon.com/travel/oyster/
επίσης προτείνετε χοστελς ή ξενοδοχεία (που έχετε πάει ξερωγω) φθηνά και καλά αν γίνεται, πάνω από τον Τάμεση (camden, islington, kensington...)
να πας στο hammersmith,εχει φθηνα και καλα ξενοδοχεία...και γενικά ειναι καλή περιοχή.
δες τα σε κανένα trip advisor, booking.com κτλ.
Α ναι...και Peckham, Brixton,Southwark απέφυγε τα όσο γίνεται πιό πολύ....
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
kai bebaia jenodoxeio kleineis online kai de pas xyma, i diafora stin timi einai astronomiki
Shall I say I was wrong, if I'm right?
θενξ παίδες, έκλεισα σε ένα κοντά στο hyde park για τις άλλες 2 μέρες
τετάρτη απόγεμα φεύγω, ελπίζω όταν γυρίσω να κάνω ένα περιποιημένο ρηπορτ![]()
καλά μπάχαλα ψηλέ
A loaded gun won't set you free.
So you say.