Ξεχασα να βγαλω φωτο του καλυτερου και λατρεμενοτερου Οχηματος στην ιστορια, με καρφωμενο το οριο των 200.000 χιλιομετρων.
και στο φεγγαρι μαζι.
Μιτσμομπιλ σ αγαπαω.
Ξεχασα να βγαλω φωτο του καλυτερου και λατρεμενοτερου Οχηματος στην ιστορια, με καρφωμενο το οριο των 200.000 χιλιομετρων.
και στο φεγγαρι μαζι.
Μιτσμομπιλ σ αγαπαω.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Μικρό παιδί, 4η Δημοτικού με έβαζε ο πατέρας μου στο ΒΧ citroen να μάθω να οδηγάω. Ύστερα απο κανα χρόνο έκλεβα τα κλειδιά του θείου μου που είχε ένα αγροτικό Toyota του 75-76, με ταχύτητες δίπλα στο τιμόνι, το πήγαινα πιο κάτω απο το σπίτι σε μια αλάνα και αλήτευα με φιλαράκια απο το σχολείο τα μεσημέρια. Έ, απο τότε έχω οδηγήσει πολλά αμάξια και όλα μου αφήναν την άισθηση που μου άφηνε και η "τιμονιέρα" του Playstation1, μέχρι πριν απο κάνα μήνα που αγόρασα αυτό και θυμήθηκα πως είναι να "ακούς" αυτό που οδηγάς. Πιο γαμώ δεν γίνεται.
![]()
Eloi Eloi Lama Sabachthani
Προσεχώς και Αθήνα-Πάτρα απ' την παλιά εθνική.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
VW Polo, με ντηζελοκινητήρα για οικονομία και σεξ στο περιβάλλον.
Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
J. M. Keynes.
το σεξ προφανώς το εννοείς ειρωνικά με τους καρκινους που γεμίζεις την καθαρή σουηδία :-p
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Corsa του 2002
+
![]()
"Don't sweat the petty things and don't pet the sweaty things".
George Carlin
όταν είμαι στην πατρίδα. Θεσσαλονίκη τίποτα.
Θεωρούσα δεδομένο ότι ο μόνος τρόπος να πάθει κάτι θα ήταν να το τρακάρω. Έλα όμως που κάποιος πούστης μου το τράκαρε παρκαρισμένο το ολοκαίνουριό μου![]()
Feed my fear
Ford Transit του 2004
Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band