Page 947 of 1000 FirstFirst ... 447847897937945946947948949957997 ... LastLast
Results 14,191 to 14,205 of 14994

Thread: THE OMG-ENTELWS-OFFICIAL OFF TOPIC THREAD.

Συνεργάτης Β. Τσιβιλίκα Kaserinos's Avatar

Που'σαι ρε Σωτο.

Βαλτωσαμε.

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

Arga to vrady xthes,kathotan mia ksefwnimeni dipla mou sto astiko kai mou irthe i eksis aporia
    An gennithikes antras kai gia x,y logous den goustareis tis gynaikes (sevasto) gt na goustareis mia ksefwnimeni poustara pou prospathei na fairetai san...gynaika??
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Senior Member freak brother's Avatar

που να ξερω>?
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

valor camarada

Quote Originally Posted by Clockwork Orange View Post
    Arga to vrady xthes,kathotan mia ksefwnimeni dipla mou sto astiko kai mou irthe i eksis aporia
    An gennithikes antras kai gia x,y logous den goustareis tis gynaikes (sevasto) gt na goustareis mia ksefwnimeni poustara pou prospathei na fairetai san...gynaika??
    einai aplo

Spoiler
    a cry for help, a hint of anaesthesia

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Για τους ίδιους λόγους που μια γυναίκα γουστάρει τον τύπο που το παίζει πολλα-βαρύς-και-μη-γαμήσω-καμιά-μάνα ή ένας άντρας γουστάρει μια γυναίκα θελω-να-πείσω-ότι-είμαι-μοιραία-και-αν-σε-βάλω-κάτω-δεν-θα-θες-ξανά-καμιά-άλλη, είναι υπερπροβολή της σεξουαλικότητας που είναι ανεξάρτητη των προτιμήσεων και αρέσει σε κάποια άτομα για δικούς τους λόγους.

Senior Member

Quote Originally Posted by Clockwork Orange View Post
    είχαμε ένα κοριτσάκι στο σχολείο τη νικολέττα που μερικές φορές άρχιζε να φαίρεται σαν...αγόρι!! αλλά ξεφωνημένη πουστάρα φωνάζαμε μόνο τον νικολάκη γιατί ήταν... θηλυπρεπής!!, στη νικολέττα για πλακομούνια λέγαμε μόνο.

Senior Member freak brother's Avatar

ποστ πιξ οφ νικολετα αν νικολακης ναου!
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

isws psaxnoun to 3o fylo telika
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Σημερα, μετα και το χτεσινό καψιμο, βγηκα χωρις σκοπό να πιω. Ένα μοχίτο, πέντε ρακόμελα, τρία γκορντονσπέης κι ένα ούζο αργότερα, καθώς και μετά από επικά σκηνικά τύπου χεντμπάνγκινγκ στο λέγκασι με αμνήζιακ και Χ, αγαπητό μου ερ καληνύχτα.
    Μετά από 4 ώρες ύπνο σηκώθηκα για να έρθω κόρινθο, πήγα σε μια συνέλευση για τα διόδια και μετά από τη 1 μέχρι 6 παρά ήμουν στα διόδια του ισθμού. Έχω φάει μια τυρόπιτα 1 παρά και ένα πορτοκάλι που μου έδωσε ένας αντί για διόδια. Σε συνδυασμό με το χτεσινό πιώμα/χεντμπάνγκιν, το κεφάλι μου δε θέλει με τίποτα να σταθεί όρθιο και τρέμει όλο μου το είναι. Καλό ήταν αυτό το σκ
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Ψάχνω ανοικτά φαρμακείο στην Αθήνα. Υπάρχει λίστα δημοσιευμένη;

Senior Member Shirime's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Μετά από 4 ώρες ύπνο σηκώθηκα για να έρθω κόρινθο, πήγα σε μια συνέλευση για τα διόδια και μετά από τη 1 μέχρι 6 παρά ήμουν στα διόδια του ισθμού. Έχω φάει μια τυρόπιτα 1 παρά και ένα πορτοκάλι που μου έδωσε ένας αντί για διόδια.
    χαχαχαχα κάνετε και συνελεύσεις οι τζαμπατζήδες;

Senior Member rage for order's Avatar

Quote Originally Posted by chris_boss View Post
    Ψάχνω ανοικτά φαρμακείο στην Αθήνα. Υπάρχει λίστα δημοσιευμένη;
    http://www.fsa.gr/duties.asp

Ευχαριστώ για τον κόπο αλλά αυτές είναι οι εφημερίες. Είσαι σίγουρος ότι ισχύουν εν μέσω απεργίας;

Senior Member rage for order's Avatar

Σίγουρος δεν είμαι αλλά λογικό μου φαίνεται να ισχύουν, αυτό είναι το νόημα της εφημερίας. Εναλλακτικά πήγαινε στο πιο κοντινό φαρμακείο και θα έχει λίστα με τα ανοιχτά όπως συνήθως. Εκτός και αν είναι μαλάκες.

Το θέμα είναι να το αποφύγω όλο αυτό γιατί είμαι δουλειά. Σε ευχαριστώ όπως και να'χει. Ψόφος σε αυτόν που μουτζώνει.